Pääsiäisen parhaat herkut x 15


Tähän postaukseen on koottu 15 herkullista reseptiä, jotka sopivat pääsiäisen herkkupöytään. Keräsin yhteen raikkaita juustokakkuja, macaronseja, suklaisia pääsiäisbrownietia, rocky roadia, perinteistä pashaa, ihanaa sitruunakakkua sekä pääsiäiseen sopivia makeita piiraita.

Toivottavasti löydät tästä ideoita ja inspiraatiota pääsiäisherkutteluun!Kaikki blogin pääsiäis-reseptit löydät tämän linkin takaa.


Halutessaan täytteeksi voi laittaa myös persikkaa, mutta aprikoosi tuo kivaa vaihtelua. Murupäällysteiset piirakat ovat ihania!Mango ja passion on raikas yhdistelmä, joka sopii niin pääsiäiseen kuin tulevan kesän juhliinkin. Linkin takaa löytyy ohje myös näyttävään valkosuklaareunukseen.


Mitä olisikaan pääsiäinen ilman suklaaherkkuja? Tästä kakusta ei suklaata puutu! 


Macaronsit sopivat juhlaan kuin juhlaan, tässä makuna valkosuklaata ja limeä. Nam!

 


Tästä kakusta löytyy perinteisen mangojuustokakun makupariksi appelsiinia. Raikas ja herkullinen lopputulos!Suklaamunilla koristeltu mango-passionkakku on ollut meillä monen pääsiäisen herkku kahvipöydässäRakastan pashaa! Tässä luotto-reseptini jolla tulee mielestäni ihan täydellistä pashaa :)Tahmeat browniet kätkevät sisäänsä suklaisia pääsiäisnameja. Nämä ovat ihan super herkullisia!


Persikka-juustokakku koristellaan juhlavaksi macaronseilla, tuoreilla marjoilla ja ananaskirsikoilla.


Persikkapiirakkaa on pakko leipoa joka kevät, rahkatäyte ja persikka ovat täydellinen yhdistelmä.


Rocky roadia pääsiäisnameilla, herkullista niin makunsa kuin väriensä puolesta :)Rapeaa marenkia pienillä suklaamunilla, ihana herkku pääsiäispöytään!

 


Raikasta ja mehevää sitruunakakkua, jonka voi leipoa hyvin jo muutamaa päivää ennen tarjoilua.


Sitruunaiset vohvelit sopivat hyvin niin pääsiäisbrunssille kuin kahvipöytäänkin jälkiruoaksi.


Vegaaninen versio mangojuustokakusta, nam!


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥