MUUMI SESONKISARJA: LÄHDETÄÄN LOMALLE & MUKIARVONTA!


Yhteistyössä Moomin.com


Iloista vappupäivää! 

Joko olette huomanneet toissa viikolla kauppoihin ilmestyneet Muumi kesäsesonkiastiat? Odotan aina erityisen innolla näitä uusia sesonkituotteita ja nyt yhteistyönä Moomin.comin kanssa sain nämä uutuudet kotiin heti niiden ilmestyttyä.

Muumi-sesonkituotteita ilmestyy kaksi kertaa vuodessa, aina kesäisin ja talvisin. Lähdetään lomalle aloittaa kuuden kesäsesonki-astiasarjan. Siihen kuuluu mukilautanen ja kaksi mehulusikkaa. Kaikkia Muumi-sesonkituotteita on saatavilla rajoitetun ajan.

Postauksen lopusta löydät alennuskoodin Moomin.com-kauppaan sekä arvonnan jossa on huippukiva palkinto!
"Muumiperhe on päättänyt lähteä kesän kunniaksi retkelle yksinäiselle saarelle. Jokainen kerää ja pakkaa mukaan itselleen tärkeitä tavaroita: uima-asuja ja -leluja, onkivapoja ja tietysti eväät ja astiat. Toisin sanoen kaikkea hyödyllistä ja hyödytöntä kesäisen retken toivossa.

Muumien lähtöä on päivittelemässä joukko erilaisia tiedemiehiä: lyhyitä ja pitkiä, nuoria ja vanhoja. He tuumailevat säätä ja miettivät minkälaiseksi keli muuttuu.

Muumiperhe ei piittaa tiedemiesten varoituksista, vaan jatkaa tavaroiden pakkaamista. Muumipappa haluaa kalastamaan ja Muumipeikko suunnittelee lettukestejä."    -Moomin.com

Astiasarjan kuvituksen takana on Tove Slotte. Hän on kuvittanut Tove Janssonin muumitarinoiden innoittamana Arabian astioita 1990-luvun alusta saakka. Jokaisen muumiastian takana on aina oma tarinansa. Mielestäni yksi jännitys piilee juuri siinä, että koskaan ei tiedä etukäteen millainen kuvitus seuraavaksi ilmestyvissä muumiastioissa on.Uuden kesämukin myötä tuli taas järjestettyä astiakaappi uudelleen. Talvimukit saivat siirtyä taka-alalle ja kesämukit eteen. Olen aika tarkka siitä, että talvimukeja ei käytetä kesän tullen ja sitten taas syksyn jälkeen kesämukien käyttö vähenee. Joulumukista juodaan tietenkin vain joulun aikaan ja muutenkin valitsen itselleni muumimukin aina fiiliksen mukaan.

Muumilautasiakin meiltä löytyy jonkin verran ja tästä kesäsarjasta sain nyt myös lautasen. Mukien ja lautasten lisäksi meillä on päivittäin käytössä myös muumikulhot ja lusikat.
Vasta paistetut munkit ja kahvi uudesta muumimukista. Ihan parasta! Paistoin meille vapun kunniaksi perinteisiä munkkirinkilöitä, joiden resepti löytyy edellisestä postauksesta.

Hetki vielä täytyy odotella kesäisempiä kelejä, mutta tämän mukin kuvitus tuo kieltämättä kesäloman mieleen. Meillä on vielä kesälomasuunnitelmat hieman auki, joten saa nähdä mitä me keksitään. Muumien suunnitelmat kuulostavat kyllä oikein hyviltä, uima-asuja, onkivapoja ja lettukestejä. Luulen että tulevana kesänä suuntaamme Muumimaailmaan taaperon kanssa!

ALENNUSKOODI MOOMIN.COM-KAUPPAAN

Saat -15% alennusta Moomin.com-tilauksestasi, kun käytät kassalla koodia: kaakaokermavaahdolla. Koodi on voimassa heinäkuun loppuun saakka. Kaikkiin yli 100€ tilauksiin pakataan mukaan kierrätysmateriaalerista valmistettu MOOMIN logo-kansgaskassi.

MUUMIMUKI-ARVONTA

Sain myös yhden Lähdetään lomalle-mukin arvottavaksi blogin lukijoiden kesken. Voit osallistua arvontaan kertomalla kommenttiboksiin suosikkituotteesi Moomin.com-verkkokaupan valikoimasta. Lisäksi voit halutessasi kertoa mikä on sinun lempi muumimukisi ja miksi?

Arvonta päättyy sunnuntaina 13.5. klo 18 ja voittajalle laitan sähköpostia, joten muista lisätä kommenttiin myös toimiva sähköpostiosoite. Lähetän voittajalle mukin postissa ja lisään pakettiin myös jotain muuta kivaa!

Tähän postaukseen kommentoinnin lisäksi voit halutessasi lunastaa yhden lisäarvan Instagram-tilini puolella. Muista kertoa kommentissa, jos osallistut lisäarvalla ja millä nimellä löydyt Instasta. Tarkemmat ohjeet löydät Instagramin uusimman kesämukikuvan alta.

Onnea arvontaan!

130 kommenttia

 1. Minä pidän melkein kaikista emalisista tuotteista moomin.com sivuilla. Siellä oli monta uutta ehdokasta kokoelmiini. Puutarhamuki harmaa emalinen on suosikkini.

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään muumimannan ruusutarha viltistä yli kaiken! Muumimukeista lempparini on ollut kampanjamuki veden saastumista vastaan- se pinkki muki, nimeä en muista :). Ja osallistun lisäarvalla.
  nummelasanna@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Pikku Myy on lempparimuki, koska mies vertaa leikkisästi mua pikku Myyhyn..yhtä topakoita molemmat hänen mielestään ��

  VastaaPoista
 4. Pussilakanasetit ❤
  Haapala.mari@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Eihän noista osaa lempparia valita�� mut ekana osui silmään toi lautapeli ja draft of tales from moominvalley juliste�� mukana lisäarvalla, midventtu��

  VastaaPoista
 6. Tuutikki uusin hahmomuki on ihan lempparein <3 lisäarvat instassa id4hhh - nimimerkillä. idahhh@outlook.com

  VastaaPoista
 7. Muumi teekannu on hieno ja niiskuneiti mukit on lemppareita.
  tyttiklemetti@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Suosikkituote kaupan puolelta on Ruusumuumi - pussilakanasetti. Ihanan hempeä ja kuitenkin värikäs ❤️ Lempimuki onkin vaikeampi valinta. Vanhemmat mukithan ovat aina ihania, mutta tällä hetkellä juon aamukahvini mieluiten Kevättalvi -mukista. Siitä tulee aina hyvälle tuulelle ��
  Osallistun lisäarvalla, instagram jenni_katariina
  jhilander@gmail.com

  Hyvää vappua ❤️

  VastaaPoista
 9. Lempimukini ehdottomasti juhannusmuki. Mies ostanu näitä mukeja äitienpäiväki. Katotaan mikä muki nyt tulee ��
  Osallistun lisäarvalla @päpsy84
  p.kiilunen@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Suosikkini on Ruusumuumi- pussilakanasetti. En ole vielä raaskinut tilata, mutta nyt olisi hyvä tilaisuus ;) Yleensä tykkään kaikista muumimukeista ja käytänkin päivittäin. Suosikkini on punainen Muumimammamuki♥️
  Osallistun lisäarvalla @kaisatee_

  VastaaPoista
 11. Mörkö-pussilakanat ovat aivan ihanat, nyt kun mörkö ei enää pelota...:). Lemppari mukini taas on tuo uusi Tiuhti & Viuhti värinsä ansiosta! Osallistun lisäarvalla @inkkarih
  inkkarih@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Lemppari kaupan valikoimasta ehkä ruusumuumi-pussilakanasetti <3
  Mukeista lemppari on 2017 talvimuki!

  Osallistun lisäarvalla @betzymetzy
  betttina.ulmanen@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Moomin Afternoon in parlor pitcher 0.35 l on suosikkini Moomin.com-verkkokaupasta. Tuo uusin sesonkimuki on mielestäni yksi kauneimmista ikinä ♥ Kahdella arvalla mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 14. Olisko sen nimi iltapurjehdus, on mun ihan lemppari

  aadaeerika.partanen@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Tykkään kovasti vuodevaateseteistä. :) Esim. https://shop.moomin.com/collections/moomin-bedroom-campaign/products/rose-moomin-duvet-cover-150-x-210-cm-by-finlayson-muumimamma-lakanat-muminmamma-lakan

  Vaikea valita tuolta, tosi kivoja tuotteita paljon. Muumit oli pienenä ihan lemppariohjelma. <3 :)

  lamerinquecit@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Muumijulisteet on suosikkeja kaupan puolella! Taikuri muki täytyis hommata, se on uus lemppari.

  Osallistun lisäarvallakin
  @jennumaria
  jennymariaheikkinen@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Uudet muumilasit ovat ihania! lempparimuumimukeja ei löydy valitettavasti itseltäni, mutta tykkään kovasti niistä vähän vanhemmista joulumukeista. osallistun lisäarvalla riina_ks

  VastaaPoista
 18. Pussilakanasetit. :)

  tt32232@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Pussilakanat on ehdottomasti suuri suosikkini ja olenkin tosi suuri muumifani!

  Lempparimukini on Rillimuki, koska mulla sattui olemaan hirveesti onnea, kun satuin köytämääl sen kaupasta rilleillä :)

  Instassa myös mukana nimellä @sampitar :)

  Hauskaa Wappua :)

  samppinen@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Lempparituotteitani ovat aina olleet muumiastiat, ja olen aivan viehtynyt "true to its origins"-mukiin, koska piirrosjälki on herkkää ja kaunista. Mutta uusi taikuri-muki kisailee kyllä kakkosena mukien kuninkuudesta, koska siinä on niin upeat värit ja pantteri. :D osallistuin lisäarvalla @tanzaibanzai. tanja.i.heikkilae@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Tiuhti ja Vihti on lemppari :) lisä arpa instassa ttidl

  tiia96@luukku.com

  VastaaPoista
 22. Mun ehdottomat suosikit verkkokaupasta on kehystety julisteet (varsinkin hattivatti) sekä metsä- lasipullo.
  Lempimukini on primadonnan hevonen, koska se on todella kauniin värinen ja siinä on ihana primadonnan hevonen! ��
  Instassa olen mukana nimellä needlesandroses

  VastaaPoista
 23. Ruusumuumi pussilakana kaupan puolelta ja suosikkimukini on vilijonkka.
  mannanpostiatluukkupistecom

  VastaaPoista
 24. Mörkö-lakanat!

  tikkuihminenn@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Tiuhti ja Viuhti muki lemppari ja tietty tää uusi myös aivan ihana��
  sannakettunen82@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Kaupasta lempituotteitani ovat ne uudet Tiuhti ja Viuhti astiat ja lempi muumimukini on joko Esi-isä tai Tove 100-muki.
  Oon lisäarvalla intagramissa mukana, josta minut löytää nimellä @pakkomielteenavalokuvaus.
  Ja sähköpostiosoite on
  Sinitahti1@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Kaikki muumimukit! :)
  raisanreseptit@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Niiin täydellinen arvonta, ei voi kuin vain toivoa, että onni suosisi minua tässä arvonnassa! Mutta asiaan eli moomin.com kaupasta lempi tuotteeni on uusi emali muki nimeltään retki lammelle, sen kuvitus on niin ihana ja kuvituksesta löytyy myös Primadonnan hevonen jota ei jokaisesta muumituotteesta löydy! Ja lempimukini tällä hetkellä (niistä mitä itseltä jo hyllystä löytyy) on harmaa puutarha emali muki, siinä on niin ihana kuvitus kun yhdessä mukissa on niin monta eri hahmoa ja väri maailmakin täydellinen! Ps. Hankin instagramin puolella lisäarvan. Ja toimiva sähköpostini on: sininkr@gmail.com (tarkoituksella kaikki pienellä ja yhteen). Innolla odotan voittajan julkaisu päivää! Ja hyvää vappua kaikille jotka lukevat tämän kommentin! ��

  VastaaPoista
 29. Ainiin vielä se instagram nimeni: sini_nukari :)

  VastaaPoista
 30. Haisulit on lempparimukejani, ja Mörkö-lakanat :D
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 31. Eihän suosikkia edes voi valita, kun kaikki on niin ihania, mutta pikku myy:n hahmosta olen aina pitänyt.

  VastaaPoista
 32. Suosikki mukini kautta aikojen on punainen Muumimamma! Olen saanut sen lahjaksi ja juon siitä lähes poikkeuksetta aina aamukahvin <3 Ihana blogi sulla ja mahtava arvonta!!

  VastaaPoista
 33. Voi iik mikä blogi ja arvonta!! Ehdottomasti mukana! Suosikkinettikaupasta on Muumikirjat joita luen usein lapsen lapsille. Heille olen kerännyt vähitellen emalisia Muumimukeja. Tykkäävät niistä ja aina mummin luona ne on käytössä. Kiitos kivasta blogista! ullamalla at luukku vcom

  VastaaPoista
 34. Muumimukit. Suosikkini on jonkun vuoden takainen Primadonnan hevonen kesän kausimuki.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 35. Muumimukit on ehdottomasti mun suosikkeja ja siellä on niin paljon kaikkea upeita tuotteita!
  Lempparimukini on ruskea Nipsu ja tykkään kerätä muumimukeja ja kaikkea muumiaiheista :)

  Instassakin mukana @vsgz -nimellä :)

  Tosi mahtava blogi ja loistoarvonta!

  valanko84@gmail.com :)

  VastaaPoista
 36. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 37. Pikkumyy kaulakoru ja muumimamma kahvikuppi on lemppari ja nimikkomukina kotona ❤ instassa mukana @kirsisaarikko pkkirsi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 38. Ruusu muumi pussilakana suosikki ja.pikkumyy muki suosikki.Mukaan arvontaan. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Julisteet ja astiat on suosikkeja :) lemppari mukini on varmaan taikuri! lotsakatti@hotmail.com lisäarpa: nick: kattilotsa

  VastaaPoista
 40. Ruusu muumi pussilakana! ksefedini@suomi24.fi

  VastaaPoista
 41. Uusista mukeista suosikit on viime talven sesonkimuki erityisen kauniilla värityksellään. Lähdetään lomalle -muki on myös kaunis. Viime vuoden kesämuki ei ollut mielestäni millään tavalla onnistunut tai nätti, mutta sen sijaan 2016 kesämuki oli upea. sonjaemiliia(at)gmail.com

  VastaaPoista
 42. Pikku myy -muki on niin paras! <3
  Maisa
  pienet.suloisuudet@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Pussilakanasetit.:) Pikku myyt ovat lempparimukejani! Lisäarpa minulle. emilia_ho(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 44. Ruusu muumit , pussilakanat ❤️ Lisäarpa instassa etnachka at yahoo.com

  VastaaPoista
 45. Muumimukit on suosikkeja!😍
  Mukana ihanassa arvonnassa!

  VastaaPoista
 46. Pussilakanat :)

  anniina.lang96@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Pussilakanat!
  Mymmeli muki on lemppari! :)
  A.xu.94@hotmail.com

  VastaaPoista
 48. Ihana blogi! Osallistun muki arvontaan <3

  VastaaPoista
 49. Lakanat ovat suosikkeja! Kaupan valikoimasta löysin myös aivan ihanan Muumipappa-kangaskassin. Lemppari mukeista on lahjaksi saatu Nipsu-muki

  outivar@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Vaikea sanoa vaan yhtä, olen Muumi-fani jo 80-luvulta ja rakastan kaikkea Muumeihin liittyvää! Mutta just nyt himoitsen uutta mustaa Muumi-keksipurkkia, koska mulla ei sitä vielä ole. :D

  Mulla ei oo yhtä ainoaa lempparimukia, mutta en oo vielä hommannu Taikuria, se on aika hieno.

  Itselläni on myös edessä talviastioiden vaihto kesäastioihin. On niin paljon mukeja (ja lautasia), Muumeja ja muita Teema-malleja, että pakko pyöräyttää astiat ympäri pari kertaa vuodessa, jotta kaikki pääsis edes joskus käyttöön. :) Arvokkaimmat Muumimukit oon ottanut pois käytöstä kokonaan, mm. ekat mukit 90-luvulta.

  Kaksi arpaa, instassa Sannamarianna

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 51. Mukana yhdellä. :) Tykkään kaikista pyyhkeistä, mutta vastataan hattivatti-pyyhe, sillä sitä meiltä ei vielä löydy. :)

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 52. Esi-isän jäljillä kippo on ihana!
  vitaevay@gmail.com

  VastaaPoista
 53. Muumi Friendship Jar on olisi ihana. Lempparini on ehdottomasti taikuri- muki. Olen odottanut ikuisesti taikurimukia ja tänä vuonna sen sain <3
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 54. haisuli-tuotteet ovat hellyyttäviä. hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 55. Muumilakanat ja pyyhkeet ovat ihania :) Muumimukeista lempparein on pikku-myy tai niiskuneiti!
  Lisäarpa instasta minnaelisaa
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 56. Tykkään vuodevaatteista, kirjoista ja oikeastaan kaikesta, ja täytyy kyllä sanoa, että tämä tämän vuoden Muumi-kausimuki on erittäin onnistunut. Olen jo yhden sellaisen ostanut lahjaksi, mutta omasta kaapista se vielä puuttuu :)
  Arvonnassa yhdellä arvalla mukana johanna.tuulia@hotmail.fi

  VastaaPoista
 57. Mymmeli muki on yksi lemppareista �� kaskinen.anna@gmail.com

  VastaaPoista
 58. Kaikki mukit, joissa on paljon hahmoja ja samalla "jokin tarina" ovat ihania. Nämä uudet ovat todella pirteitä ja ihania!
  paivisalonen@elisanet.fi

  VastaaPoista
 59. Pussilakanasetit ovat ihania! Suosikkimukini on tumman vihreä pikkumyy muki! markettavesala@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Tosi kiva arvonta! Toivottavasti onni suosii :) Oma lempimukini on Iltapurjehdus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sähköposti on eerikass (at) gmail.com

   Poista
 61. Ei pysty valitsemaan yhtä lempparia, mutta rakastan muumilakanoita!

  ka.taa@windowslive.com

  VastaaPoista
 62. Tällä hetkellä suosikki on Ruusumuumilakanat . Rakkain muki on Rakkaus vuodelta 1996 ��
  mllaitinen@hotmail.com, insta marlee53

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja siis osallistun myös instan puolen arvontaan kiitos ��

   Poista
 63. Tämmöiselle olisi tarvetta. https://shop.moomin.com/collections/moomin-accessories/products/grey-moomin-umbrella-muumi-sateenvarjo-mumin-paraply-by-lasessor

  Lisäarpa instasta, katja.hei

  VastaaPoista
 64. Suosikkini on Muumi talvi 2017 muki, pidän sen värimaailmasta. Lisäksi mörkö-lakanat ovat lempparini.
  lauraomnia@gmail.com

  VastaaPoista
 65. Paljon on ihania tuotteita, mutta lemppareita ehkä ovat noi kirjain-collegepaidat :) ehkä joskus pitää itsellekin hankkia sellainen! Ja lempimuki on esi-isä, koska se on myös lempparihahmo ja mukin desing on ihana. Mukana kivassa arvonnassa!
  -saya
  sayav (at) hotmail.fi

  VastaaPoista
 66. Muumiaiheiset juomalasit by Iittala ovat itselleni mieluisia ja usein käytössä. Jokin emalimuki, esim. Pikku Myy, olisi tarpeellinen hankinta lähiaikoina pikku tyttömme kätttöön.
  maarikkis(at)luukku.com

  VastaaPoista
 67. Tämä uusi muki on niiiin hieno! Yllättäen mua kiehtoo kaikki mukit, mitkä jollain tapaa liittyvät kalastukseen tai mereen. Suosikkini on ehkä se Iltapurjehdus, jossa on upea majakka.
  nanne1984@gmail.com

  VastaaPoista
 68. Lempparijuttu on emalinen kannu :) Lempimuki on varmaankin musta muumipappa anoli(a)hotmail.fi

  VastaaPoista
 69. Pussilakanasetit mun mieleen. ihana muki�� Mukana
  nelliina (@)yahoo.com

  VastaaPoista
 70. Moi! Suosikkituotteeni on tämä: https://shop.moomin.com/collections/moomin-accessories/products/grey-moomin-umbrella-muumi-sateenvarjo-mumin-paraply-by-lasessor

  Hyvää kevättä!
  jussikookoo@gmail.com

  VastaaPoista
 71. Mörkö-pussilakanaa olen ihastellut jo kauan, mutta en ole vieläkään sitä hankkinut. :)
  En osaa valita yhtä suosikkimukia, mutta Tove100, Muumilaakso ja Iltapurjehdus ovat suosikkejani.
  T. Petra
  petra_salmi@hotmail.fi

  VastaaPoista
 72. Yksi mun lempituotteista on Draft of Tales from Moominvalley -juliste. En oikein voi valita vain yhtä suosikkimukia, mutta yksi niistä on ainakin Esi-isä sen tunnelmallisuuden vuoksi.
  emilia.lall@hotmail.com

  VastaaPoista
 73. Ruusumuumilakanat on mun lempparit! :)
  Mukana myös Instassa.

  anna-ylitalo@hotmail.fi

  VastaaPoista
 74. Kaikki muumi mukit on ihania ja valitsen myös itse juomamukin aina fiiliksen mukaan,eniten käytän ehkä keltaista niiskuneitiä jostakin syystä!blogisi on muuten ihan huippu,onneksi jatkoit kirjoittelua..:) kaorto@hotmail.com

  VastaaPoista
 75. Pussilakanasetit ja perinteiset muumimukit on aivan ihania! Osallistun kahdella arvalla ✌ ig: tainakarita

  tainaihalainen@yahoo.fi

  VastaaPoista
 76. Paljon hienoja tuotteita. Suosikkini olisi ehkö Mörkö-koristetyynynpäällinen. Mukaan kivaan arvontaan yhdellä arvalla! :) hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista
 77. Kahdella arvalla mukana! ig: @elisemaaria
  Suosikkituotteeni on tämä pussilakanasetti: https://shop.moomin.com/collections/bedroom/products/house-of-toffle-duvet-cover-150-x-210-cm-by-finlayson
  Muumimukeista mieluisin on Hurraa! -muki, siinä on niin ihanat värit :)

  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 78. En osaa valita vain yhtä joten sanon että kaikki Mörkö-tuotteet.
  mellunpostia@gmail.com

  VastaaPoista
 79. Paljon ihania tuotteita. Tämä on suosikki tuotteeni: https://shop.moomin.com/collections/new-products/products/moomin-mellow-wind-enamel-mug-3-7dl.

  mari.h_84@netti.fi

  VastaaPoista
 80. näin eka kerran muumiparkkikiekon. Ihana! Mukit on tietysti myös aina kauniita.
  kaimaen1(at)luukku.com

  VastaaPoista
 81. Ruusumuumilakanat on mun lempparit! Muumimukeista iskee esi-isä- ja taikuri-mukit. :)
  nailswonderland2011@gmail.com

  VastaaPoista
 82. Lemppari on nipsumuki.
  Lakanat olisivat mieluisat =)

  jonna.tiittanen@elisanet.fi

  VastaaPoista
 83. Kaikki pikku Myy tuotteet tulee ekana. Johtuen siitä että että lapsenlapseni nimi on My. Hän oli kaksosista se pienin ja taisteli urheasti ja on tänä päivänä reipas 8-vuotias.
  raunijokisaari@hotmail.com

  VastaaPoista
 84. Lakanat ovat huippuja ja pikkumyy tyotteet ehdottomia lemppareita!��
  martta.tuovinen@gmail.com

  VastaaPoista
 85. Kaikki vaaleanpunaiset astiat ovat lemppareitani! rosanna@savolaiset.net

  VastaaPoista
 86. Suosikkeja ovat tämä muki ja uusi Tiuhti ja Viuhti -muki, koska ne puuttuvat ainakin vielä kokoelmasta :) emja(at)live.fi

  VastaaPoista
 87. Lähdetään lomalle-mukin valitsin suosikiksi. Pussilakanat ovat myös ihania.
  Yksi arpa. Nimimerkki Äippä
  aiholapp(at)lailanet.fi

  VastaaPoista
 88. Tuolla sivustolla oli aivan ihana muumi sateenvarjo.. se oli kyllä nyt löytyneistä sivuston tuotteista lemppari. :) Lempi mukini on "Perinteitä kunnioittaen" muki.

  Jos arvonnassa lykästää uusi muki menee kesämökille, sinne missä se kesälomafiilis on parhain. S.posti miikku1243@gmail.com

  VastaaPoista
 89. Suosikkituotteet on pussilakanat ja julisteet. Muumimukeista ehdoton suosikki on Hurraa! Myös Iltapurjehdus ja uusista Tiuhti& Viuhti ja Taikuri on kivoja.
  Mukana arvonnassa!
  merja.hamalainen@pp2.inet.fi

  VastaaPoista
 90. Lemppareita on vuodevaatteet ja muumimukit, erityisesti Taikuri-muki ihastuttaa!
  noora.alq@hotmail.com

  VastaaPoista
 91. Pussilakanat, astiat... toinen toistaan ihanampia! :)
  Pauliinamyyrylainen @ Gmail.com

  VastaaPoista
 92. Pussilakanat :)
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 93. Aivan liian paljon kaikkea söpöä! Oli vaikea valita yhtä, mutta pikku myy -kello tai hattivatti -juliste olisi ihana!

  mielenmaisemia@hotmail.fi

  VastaaPoista
 94. Apua mikä valinnanvaikeus! Rakastan kaikkea muumeihin liittyvää! :) Mutta uusin lempparini on taikuri sekä tiuhti ja viuhti mukit, jotka julkaistiin vain hetki sitten :)

  theriddlerr@outlook.com

  VastaaPoista
 95. Muumi Fazer musta keksipurkki�� Ja lempparimuki on tällä hetkellä Muumilaakso -muki ��

  Laura.manttarii@gmail.com

  VastaaPoista
 96. Omia suosikkeja on mustavalkoiset mukit. Mutta tuo uusi nousee kyllä yhdeksi suosikeiksi
  maikinposti8@gmail.com

  VastaaPoista
 97. Muumi-juliste rainbow house.
  Sarianna.saari95@gmail.com

  VastaaPoista
 98. https://shop.moomin.com/collections/posters/products/moomin-poster-draft-of-tales-from-moominvalley
  Tuo on aika jees... wiiks @ luukku . com

  VastaaPoista
 99. Muumimamman Ruusutarha -peitto. Mukaan arvontaan kahdella arvalla, seuraan instassa Riiti81 nimellä. riiti81(at)gmail.com

  VastaaPoista
 100. Mörkö pussilakanat supersöpöt! Mörkö on vaan nii symppis.
  sara.rokman@gmail.com

  VastaaPoista
 101. Pussilakanat ja mukit kestosuosikkeja :) Iloa niin aikuisille kuin lapsillekkin! :) taijaylimattila@gmail.com

  VastaaPoista
 102. Tuutikki-muk7n värit ovat kauniit

  VastaaPoista
 103. https://shop.moomin.com/collections/moomin-accessories/products/little-my-swimming-watch-by-saurum
  Tuo kaunis Myy kello oli suosikkini! Mukeista lempparini on Esi-Isä muki koska se on niin erillainen ja söpö :) Ja lisäarpa Instan puolelta Viiiwi on käyttäjä

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 104. vaikea valita kaikki ihania mymmeli oma suosikkihahmo. valitsisin leluista muumitalon seolisi ihana anytime85@luukku.com

  VastaaPoista
 105. Muumimukit on lemppareita, erityisesti rakkaus-muki. Sitä onkin käytetty niin paljon että alkaa olla väri haalistunut :D
  eedit97@hotmail.com

  VastaaPoista
 106. Muumimukit ovat päivittäisessä käytössä ja sitä myöten lemppareita, Haisuli on suosikkihahmoni ja odotankin, että hänestä tehtäisiin uusi muki :-D Muurlan kanssa tehdyt jutut on myös kivoja!
  siirun@luukku.com

  VastaaPoista
 107. Ihana arvonta! :) Tuo muumi-verkkokauppa on ihan täpösen täynnä kaikkea ihanaa, mutta tällä hetkellä himoitsen kaikista eniten muumisateenvarjoa. Muumimukeista suosikkejani ovat vanha keltainen Toimisto-muki (se missä on tahmatassu) ja vaaleanvihreä Nuuskamuikkunen-muki. Myös monet kesämukit, kuten Hetki rannalla ja Juhannus ovat kauniita. :)
  miruchup[at]gmail.com

  VastaaPoista
 108. Moomin Love mug-tämä on lempituotteeni moomin.com- verkkokaupan valikoimasta sekä omista mukeistani. Olen saannut sen tyttäreltäni syntymäpäivälahjaksi

  VastaaPoista
 109. Muumipeikkolamppu on suosikki verkkokaupasta.:)
  ninnu-83(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 110. Kaikenlaista ihanaista, mutta noissa pussilakanoissa uni maistuu mansikalle. Suosikki muki on rakkaus-muki, lahjaksi saatu ja siksi tärkeä. Punainen Pikku Myy -muki on myös räväkkä :)
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 111. Pussilakanat ehkäpä. Tai sitten mukit. Vaikea valita, koska Muumit ovat kivoja ja ajattomia...sopivat lapsille ja aikuisille ihan iästä riippumatta <3

  hao@lailanet.fi

  VastaaPoista
 112. Osallistun arvontaan!

  VastaaPoista
 113. Muumi-sateenvarjo :-) ansode@gmail.com

  VastaaPoista
 114. Olen niin tykästynyt Muumi petivaatteisiin. Ja tietysti kaikkiin posliinisiin muumimukeihin. Lempimukini vaihtelee vuodenaikojen mukaan.nyt se on joku missä seikkailee Nipsu.

  VastaaPoista
 115. Ja edellisestä jäi osoite
  Sari.hatinen(ät)gmail.com
  Ja instassa myös.

  VastaaPoista
 116. Emalimukit ovat kyllä suosikkeja vaikken yhtään itse omistakaan. :D
  Esi-isämuki on ollut tähänastinen suosikkini. <3
  Ja instan puolella oon @hanihobbit

  VastaaPoista
 117. Kaikki tuotteet missä on Pikku Myy kerrassa ihania. En omista montakaan Muumi-tuotetta. riitta.hartikainen@ppi.inet.fi

  VastaaPoista
 118. Kaikki muumimukit!:)

  kristiina_ojala (at) luukku.com

  VastaaPoista
 119. Rakastan Muumeja ja minulla on oma pieni muki kokoelma. Muumien takia aloitin aikoina seuramaan sinun blogia. Jokainen muki verkkokaupasta on minun suosikki. Omasta kokoelmasta se on Ilta purjehdus. Uusia mukeja en ole hankinut jo pari vuotta joten toivon voitavani tällä kertaa.

  VastaaPoista
 120. Suosikkisarja tällä hetkellä on tuo Esi-isät ja kaupasta lempituotteeksi nousi Esi-isä purnukka. Lempimukini on keltasävyinen Primadonnan Hevonen.

  Instagramista minut löytää nimimerkillä @sanna.me

  sanna.merivirta@gmail.com

  VastaaPoista
 121. Mun ehdoton suosikki on mukeista Iltapurjehdus-muki.Omistan myös iloleipurilta ostamia Muumi-nuolijoita.
  Istaprofiilini on @marzanza
  maarit.hotanen@suomi24.fi

  VastaaPoista
 122. Olen muumimukien innokas keräilijä ja ne ovat tietysti myös lenpituotteitani<3 Kesän sesonkimukit ovat lemppareitani ja niistä on ihana tarjoilla kesällä terassilla kahvia ystäville!:)

  Mukana kahdella arvalla ja instaprofiilini on @m_susanna_r

  Sähköpostini on mervi.ristimaki@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 123. Mörkö-lakanat on aivan ihanat:) Kahdella mukaan (hannamarilp)

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 124. Moominshopista suosikkini on alkuperää kunnioittaen teekannu, se on hieno! Omista muumituotteista suosikkini on Pikku Myy -kannu ja -muki, koska Pikku Myy on ehdoton suosikkini. :) Osallistun lisäarvalla, ig-tilini on maani_07 Terveisin Maani :)

  VastaaPoista
 125. Moomin shopista suosikkini ovat erilaiset muumi kahvilusikat, koska niillä voi tuoda piristystä jokaiseen juomahetkeen. Muumimukeista suosikkini on Muumipappa purjehtii, koska siinä on niin haaveileva tunnelma.

  VastaaPoista
 126. Mun lemppareita on kaikki astiat ja sisustustuotteet (lamput, figuurit, tyynyt...). Aloitin vasta muumiastioiden keräämisen, joten mukeista kaikki on mun lemppareita. <3

  Sähköposti: harrastukset1718@gmail.com

  VastaaPoista
 127. Suosikkituote on uusi muumi teepannu ja kaikista muumijutuista lemppari on edelleen hurraa muki.

  Jenni.hakala1@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥