Tervetuloa jouluun-kirja + arvonta

 Kaupallinen yhteistyö Docendo.fi

En meinannut malttaa odottaa, että saisin käsiini tämän joulukirjan. Ilona Pietiläisen kirja Tervetuloa jouluun! on juuri niin ihana kuin esittelytekstin ja kannen perusteella olin kuvitellut. Kerroinkin jo aiemmassa postauksessa, että täällä on jo alettu virittäytyä joulutunnelmaan ja tämän kirjan myötä joulufiilis kasvoi entisestään.


Tämä kirja on kirjoitettu jokaiselle, jonka mielestä joulun odotus on ihmisen parasta aikaa.

                                                                                                Ilona Pietiläinen - Tervetuloa jouluun!

Kirjassa esitellään tunnelmallisia joulukoteja, koristellaan pihaa ja valmistetaan kotikuusen oksan linnuille oma jouluateria. Upeat ja inspiroivat kuvat saavat todellisen joulufiiliksen aikaan. Tekee oikein mieli kääriytyä syvemmälle viltin alle tunnelmoimaan ja selaamaan kirjan sivuja.

Kirja kaipaa ehdottomasti glögiä ja pipareita kaverikseen, sillä kaikkien kivojen koristeluvinkkien, sisustuskuvien ja talvimaisemien lisäksi sivuilta löytyy aivan ihania jouluherkkuja. Miltä kuulostaisi esimerkiksi jouluvohvelit, lumipullat tai polkakaramellimuffinit? Itse tehdyt ruokalahjat ja herkkukorit ovat ihan parhaita joululahjoja ja viemisiä läheisille. Kirjasta saa monia uusia ideoita siis myös joulun ajan muistamisiin.

Postauksen lopusta löydät kirja-arvonnan, mutta jos et malta odottaa mahdollista voittoa niin voit tilata oman kirjasi suoraan Docendon kirjakaupasta. Uutiskirjeen tilaajat saavat vielä 15% alennuskoodin, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää!



Huurteisia ikkunoita, kynttilöitä, itse leivottuja herkkuja ja glögilaseja. Pieniä lapsia tonttulakit päässä ja heidän tarinoitaan jouluaaton vietosta. Lumisia maisemia, koristeluja joulukuusia ja joulukukkia, ohjeita niin ovikoristeisiin kuin talvilettuihinkin.

Tässä kirjassa riittää ihasteltavaa ja luettavaa. Itsekin olen jo moneen kertaan selaillut kirjan toinen toistaan tunnelmallisempia Ilonan ottamia kuvia ja ihanasti kirjoitettua tekstiä.



Kirjasta löytyy inspiroivia joulutarinoita kuten Lila-koiran joulun, pienen punaisen talon joulu sekä vastasyntyneen joulu. Sivuilla esitellään ihastuttavia joulukoteja, rintamamiestalon joulua ja kivoja sisutus- ja koristeluideoita. Ruokareseptien lisäksi löytyy ohjeita joulukodin koristeluun, rakennetaan kaappi vanhasta ovesta ja tehdään tarjoilutorni kauniista lautasista. Paljon siis kaikkea laidasta laitaan ja juuri se mielestäni tekee kirjasta niin mielenkiintoisen ja innostavan.

Itse aion ehdottomasti kokeilla aiemmin mainittujen herkkujen lisäksi ainakin kirjan hauskan kuuloista joulupizzaa ja eiköhän me laiteta myös linnuille itse tehdyt jouluherkut takapihan puuhun.




Hyvä olo hiipii jokaiseen nurkkaan. Koti tuoksuu kanelille ja vaniljalle. On joulu.

                                                                     Ilona Pietiläinen - Tervetuloa jouluun!

KIRJA-ARVONTA

Sain arvottavaksi yhden Tervetuloa jouluun!-kirjan blogin lukijoiden kesken. Ja koska rakastan joulua, haluaisin kovasti kuulla teidän joulutunnelmointia. Voit siis osallistua kirjan arvontaan näin:

  • Kerro kommenttiboksissa jotain ihanaa jouluun liittyvää. Esimerkiksi millaisia jouluperinteitä sinulla on ja miten vietät joulua? Miten virittäydyt joulun viettoon tai mitkä ovat sinun jouluherkkujasi?
  • Arvonta päättyy sunnuntaina 18.11.2018 ja jotta saadaan kirja mahdollisimman nopeasti matkaan niin muistathan seurailla sähköpostiasi sunnuntai-iltana.

Onnea arvontaan!

 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥