HIILIT Design - voita upea tarjotin!

 Kaupallinen yhteistyö: Hiilit Design

Aiemmassa postauksessani omena-bostonkakkuresepti vilahtaa ihana Hiilit Design Lehti-tarjotin ja lupasinkin jo monille Instagram-seuraajille kertoa näistä pian lisää. Suomalaisen Hiilit-tuotemerkin takana on Anna Hiilinen, joka kuvittaa ja suunnittelee kaikki Hiilit-tuotteet itse.

Postauksen lopusta löytyy arvonta sekä ohjeet kuinka saat jouluisen kaupanpäällisen tilatessasi tuotteita Hiilit.com-nettikaupasta.'



Tutustuin ensimmäistä kertaa Hiilit-tuotteisiin Järvenpään blueskadulla, kun silmiini osui ihastuttava pieni koju täynnä mitä ihanimpia tuotteita. Lopulta tämä avaimenperä jäi niin kaivertamaan mieltä, että seuraavana päivänä oli pakko lähteä ostamaan se itselleni ja näyttää samalla ihanat tuotteet siskollekin. Tästä vähän myöhemmin tutustuin ihan sattuman kautta tuotteiden valmistajaan Annaan, kun huomattiin että asutaan lähellä toisiamme.

Niinpä me tavattiin ja kahviteltiin. Samalla pääsin tutustumaan Annan työhuoneeseen ja Hiilit Design:iin tarkemmin. Olin tosi vaikuttunut Annan kuvituksista ja tuotteista, sekä siitä kuinka tärkeänä hän pitää tuotteiden vastuullista valmistustapaa. Kaikki tuotteet valmistetaan suomessa, materiaalit ovat mahdollisimman ekologisia ja läheltä hankittuja. Kaikki puutuotteet valmistetaan kotimaisesta koivuvanerista ja paperituotteisiin valitaan laadukkaita ja ekologisia materiaaleja.

 



Hiilit-tuotteista löytyy kaikkea ihanaa ja kaunista kuten tarjottimia, leikkuulautoja, leipälautasia, lasinalusia, korvakoruja, avaimenperiä ja magneetteja. Paperituotteista löytyy postikortteja, seinäkuvia ja julisteita. Täältä pääset katsomaan koko Hiilit tuotevalikoiman, josta löytyy muuten nyt myös ajankohtainen Joulu-osio erikseen.

Jos kaipaat ideoita joululahjoihin tai omaan jouluiseen kattaukseen, joulukortteja tai esimerkiksi kauniita korvakoruja niin kurkkaa mitä kaikkea ihanaa nettikaupassa on tällä hetkellä!




Kaikissa tarjottimissa on hygieeninen melamiinipinnoite, joten tarjottimet sopivat hyvin myös herkkujen esillepanoon. Tarjottimet puhdistetaan pyyhkimällä esimerkiksi kostealla liinalla.

Itse olen tarjoillut pyöreältä tarjottimelta kakkua sekä joulutorttuja ja ajattelin, että tällaiseen olisi ihana kerätä glögiä varten pipareita sekä pienet manteli- ja rusinakipot esille. Suorakaiteen muotoinen sopisi täydellisesti vaikkapa voileipäkakulle. Meillä on keittiön tasolla kaikenlaisia öljypurkkeja ja usein vaihtelen siihen tarjottimia ja alustoja. Kesällä tarjottimelle voisi kattaa lettupinon ja hilloa, aamukahvit ja croissantit.  Näitähän voi käyttää oikeastaan mihin vaan tarjoiluun.

Näin joulun aikaan olisi aika ihana koota lahja tarjottimelle: herkkuja, servettejä, kynttilöitä, leipälautaset tai lasinaluset.. ja sitten käärisi koko tarjottimen sellofaaniin.




LAHJA TILAUKSEN YHTEYDESSÄ

  • Kaikkiin yli 40€ tilauksiin saat mukaan tämän joulukorttipakkauksen (arvo 10€) joka sisältää 7kpl erilaisia joulukortteja. Kirjoita koodi Minkavi tilauksen vahvitusvaiheessa sivun alalaidassa olevaan kohtaan Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset. Koodi on voimassa 7.12.2018 saakka.
  • Lisäksi saat kaikkiin yli 30€ tilauksiin ilmaiset postikulut.

Kannattaa siis käydä kurkkaamassa ihania lahjaideoita Hiilit.com-verkkokaupassa!

 



ARVONTA

Voit voittaa itsellesi pyöreän tai suorakaiteen muotoisen Lehti-tarjottimen. Pyöreä tarjotin arvotaan blogissa ja suorakaiteen muotoinen Instagramissa.

Osallistu pyöreän tarjottimen arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen. Tarjotin on halkaisijaltaan 35cm ja värivaihtoehtoina on vihreä tai vaaleanpunainen. Voittaja saa itse valita haluamansa värin.

  • Linkkaa kommenttiboksiin suosikkituotteesi koko Hiilit.com-kaupan valikoimasta.
  • Muista kirjoittaa sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään.
  • Arvonta päättyy sunnuntaina 2.12.2018 ja olen voittajaan yhteydessä sen jälkeen. Onnea arvontaan!
  • Osallistu myös suorakaiteen muotoisen Lehti-tarjottimen arvontaan Instagramissa täällä. Tarkemmat ohjeet löydät arvontakuvan alta.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥