Pientä vaihtelua saa lisäämällä joukkoon esimerkiksi viinirypäleitä, vihreää paprikaa, rucolaa ja punasipulia. Ruokaisampaan versioon voi lisätä keitettyä pastaa ja marinoituja lämpimpiä kasviksia, kuten bataattia ja kesäkurpitsaa. Myös marinoidut oliivit sopii hyvin joukkoon tai ne voi halutessaan tarjoilla erikseen omasta kulhosta.
Kastikkeeksi sopii hyvin balsamicosiirappi tai laadukas oliiviöljy. Salaatti on helppo tehdä valmiiksi jääkaappiin ja nostaa pöytään kun grilliruoka on valmista.
MANSIKKA-MELONISALAATTI FETAJUUSTOLLA
1 ruukku jääsalaattia
Tuoretta pinaattia
1 pieni kurkku
Pieni punainen paprika
250g mansikoita
250g kirsikkatomaatteja
Vesimelonia
200g fetajuustoa
- Revi jääsalaatti kulhoon ja lisää tuore pinaatti.
- Pilko kurkku ja paprika joukkoon. Puolita kirsikkatomaatit ja mansikat ja pilko vesimeloni sopivan kokoisiksi paloiksi.
- Murustele fetajuusto ja sekoita salaatin joukkoon. Tarjoile salaatin kanssa esimerkiksi marinoituja oliiveja ja patonkia. Salaatti sopii hyvin grilliruoan kanssa.
Ei kommentteja
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista! ♥