Julisteilla uutta ilmettä kotiin + Desenion alennuskoodi

 Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Vaikka blogini painottuu enemmän leivontaan ja ruoanlaittoon, niin rakastan myös sisustamista ja usein etenkin Instagramin puolella minulta pyydetään enemmän sisustusaiheisia postauksia. Ajattelinkin nyt esitellä teille yhden nurkkauksen kodistamme, jota pääsin uudistamaan yhteistyössä Desenion kanssa.Desenio on vuonna 2010 perustettu yritys, jonka valikoimista löytyy mieletön määrä erilaisia julisteita sekä niihin sopivia kehyksiä ja kiinnitystarvikkeita. Eri tyylisiä julisteita löytyy ihan laidasta laitaan ja valikoimaa päivitetään jatkuvasti, joten valinnanvaraa todella löytyy. Tästä syystä olenkin viettänyt illan jos toisenkin julisteita selaillen.. Innostuin uusien taulujen tuomasta ilmeestä niin paljon, että yhteistyönä saatujen kuvien lisäksi ehdin tehdä jo toisen tilauksen Desenioon. Löysin muutamia lahjoiksi sopivia julisteita ja lisäksi halusin vielä muutaman kivan kuvan makuuhuoneeseen meidän sängyn yläpuolelle.

Me uudistettiin hetki sitten makuuhuonetta poistamalla pojan sängyn viereiseltä seinältä tapetit. Seinä maalattiin vaalean harmaaksi ja nyt pääsin vihdoin mallailemaan siihen sopivia tauluja. Pian 2,5 vuotias lapsemme tykkää kovasti eläimistä ja erityisesti pingviineistä, joten tietenkin niitä piti valita myös kehyksiin. Desenion sivuilta löytyy erikseen kategoriat sekä huoneiden että taulun kuvituksien mukaan. Lasten huoneen kategoriasta löytyy tosi paljon erilaisia eläinaiheisia kuvituksia, joita valitsin seinälle tämän ihanan Moon and back-julisteen lisäksi. Myös muista kategorioista tosin löytyy lastenhuoneeseenkin sopivia tauluja.Taulut tuovat uuden ilmeen lisäksi myös paljon iloa lapselle, joka innoissaan nimeää eri eläimiä ja keksii niille omia nimiä. Tämä eläinaiheinen juliste on nimeltään Forest Animals. Desenion valikoimasta löytyy tosi kivoja kehyksiä, joista erityisesti tykästyin näihin tammikehyksiin. Käsittelemättömästä tammesta valmistetut kehykset ovat laadukkaan oloisia ja kehyksen takana oleva klipsikiinnitys saa täydet pisteet! Kehyksiin on ihanan helppoa vaihtaa kuvat ilman mitään ongelmia. Joissain toisissa kehyksissä on nimittäin ne ärsyttävät pienet metalliklipsit, jotka lipsuu kynnen alle ja joiden avaamiseen joutuu käyttämään apuvälineenä esimerkiksi veistä. Näissä kehyksissä takana oleva klipsu vain käännetään sivuun, tosi kätevää!

Näissä kuvissa kaikki tammikehyksissä olevat julisteet ovat Deseniolta. Koko taulukehyksien valikoiman pääset katsomaan täältä. 

 Jos etsit julisteita juuri lastenhuoneeseen niin kannattaa ehdottomasti selata myös muut kategoriat läpi. Onneksi tuli istuttua tunti jos toinenkin kuvia selaten, sillä sattumalta löysin meidän pingviinifanille kaksi ihanaa taulua ihan sattumalta. Nämä ihanat Penguin family ja Three penguins-julisteet löytyvät molemmat hyönteiset ja eläimet-kategoriasta.Desenion kuvat painetaan päällystämättömälle ja laadukkaalle mattapintaiselle premiumpaperille. Julisteet toimitetaan koosta riippuen joko kartonkiputkeen rullattuna, kuoressa tai pahvilaatikossa kauniin kuoren sisällä. Näin tuotteet saapuvat aina ehjänä ja hyväkuntoisena perille.

Toimitus tapahtuu 3-5 arkipäivän kuluessa ja kaikkiin yli 29€ tilauksiin saa ilmaiset postikulut. Tämän postauksen lopusta löytyy myös alennuskoodi, jota voit hyödyntää jos innostut itsekin tilaamaan Desenion julisteita.
Tokihan ostoskoriin oli pakko valita myös keittiöön sopivia tauluja, joista toinen on tämä hauska Bon Appetit-juliste ja toinen kahviaiheinen May your coffee be strong-teksti. Muita keittiöaheisia julisteita, ruokakuvia ja tekstitauluja löytyy lisää täältä.

Monia julisteita saa muuten myös pienemmässä 13 x 18cm koossa, jolloin niistä voi koota kivan kollaasin pienempäänkin tilaan. Itse tilasin muutaman pienen kortin, jotka kiinnitin klipsuilla roikkumaan metalliseen seinäristikkoon. Suurimmat julisteet ovat kooltaan 70 x 100cm joten myös suurempaan tilaan löytyy ihania vaihtoehtoja. Omani ovat suurimmaksi osaksi kokoa 30 x 40cm ja näiden lisäksi tilasin myös muutaman suuremman. Mielestäni näyttävän tauluseinän saakin juuri sommittelemalla eri kokoisia tauluja vierekkäin.

 Mulla on ollut jo pidempään projektina raivata kodista turhaa tavaraa pois ja keskittyä sisustuksessa sellaisiin juttuihin, joista on oikeasti iloa. Taulut ovat juuri siitä ihania, että ne ovat kokoajan esillä, niitä katsoessa tulee hyvä mieli ja oikeasti tekisi mieli vaan karsia lisää tavaraa pois, jotta taulut tulisivat vielä paremmin esiin. Mulla kun tuppaa kerääntymään kaikenlaisia sisustusesineitä hyllyjen päälle. Onneksi projekti on kyllä jo ihan hyvällä mallilla verrattuna vaikka vuoden takaiseen tilanteeseen.

Seuraava projekti meillä onkin olohuoneen tapetin poisto ja seinän maalaus. En malta odottaa, että pääsen sitten valikoimaan muutaman kivan taulun sillekin seinälle. Nyt on täytynyt olla maltillinen tuon olohuoneen seinän kanssa, sillä kuviollisen tapettiseinän kaveriksi en ole viitsinyt kiinnittää hirveästi mitään ettei lopputulos näytä liian sekavalta.

Muutamat kuvat odottavat vielä kehyksiä ja sen jälkeen kiinnitän tälle seinälle vielä valastaulun ja eläinaiheisen karttataulun. Mulla on myös jemmassa muutamia aiemmin hankittuja kuvia, joten pelkästään sillä saa tosi kivasti vaihdettua koko huoneen ilmettä kun vaihtaa välillä kehyksiin eri kuvat. Tosin nyt ollaan kyllä koko perhe niin tykästytty näihin, että ei ihan heti olla vaihtamassa muita kuvia tilalle. On tosi ihana huomata, kuinka iloiseksi myös lapsi tuli siitä että sai omaan sänkynurkkaukseen mieleisiään kuvituksia.

Mikäli innostuit itsekin näistä tauluista, niin suosittelen kurkkaamaan Desenion huikean valikoiman ja hyödyntämään alla olevan alennuskoodin.

ALENNUSKOODI DESENIO.FI-nettikauppaan

  • Koodilla "KAAKAOKERMAVAAHDOLLA" saat 25% alennusta julisteista* 10.1. asti.
  • * Ei koske kehyksiä tai handpicked-, collaboration- tai persoonallisia julisteita.

Me suunniteltiin jo siskon kanssa uutta tilausta, sillä sain juuri ilmoituksen että yhtä aiemmin loppunutta kuvaa on nyt tullut lisää varastoon. Miehen mielestä meidän koti näyttää pian ihan taulukaupalta, heh!

 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥