PlanToysin ekologiset puulelut + arvonta

 Yhteistyössä Kiddex Oy

Toimin yhteistyössä Kiddexin kanssa PlanToysin brändilähettiläänä. PlanToys on thaimaalainen yritys, joka valmistaa laadukkaita ja opettavaisia leluja ja pelejä käyttäen tuotteissaan kumipuuta. Kun kumipuu ei tuota enää lateksia, se kaadetaan ja tämän ylijäämämateriaalin PlanToys hyödyntää. Leluissa ja peleissä käytettävät liimat ovat täysin myrkyttömiä ja väreinä käytetään vesipohjaisia myrkyttömiä maaleja ja kasvivärejä.

Ollaan saatu nyt noin kolmen kuukauden ajan testata ja leikkiä PlanToysin valikoimasta valituilla tuotteilla. Kesällä pakattiin reissuun mukaan nämä matkakokoiset lelut ja pelit ja edellisessä postauksessa kerroin kumipuisista kylpyleluista.

Tässä postauksessa esittelen hauskat vesipalikat sekä tasapainoilevan cactuksen jonka voit voittaa myös itsellesi osallistumalla postauksen lopusta löytyvään arvontaan.

Kaktuspeli on hauska tasapainopeli, jota voi pelata ja rakentaa yhdessä tai yksin. Meidän 2-vuotias tykästyi niin paljon kaktuspelin matkaversioon, että olin varma hänen pitävän myös tästä isommasta pelistä. Ja aivan oikeassa olinkin! Hän innostui kaktuksesta kovasti ja pyytää usein ”tule äiti pelataan taas sitä kaktuspeliä” ja yhdessä opetellaan rakentamaan suuri kaktus niin, että se pysyy pystyssä eikä kaadu.




Kaktuspelin lisäksi saatiin meille myös nämä värikkäät vesipalikat. Palikoiden sisältä löytyy siniseksi, punaiseksi ja keltaiseksi värjättyä vettä. Palikoita voi kasata päällekkäin ja ihmetellä miltä maailma näyttää värjätyn veden läpi. Värien avulla lapsen kanssa voi tutkia millaiseksi väri muuttuu, jos vaikka keltaisen ja sinisen vesipalikan asettelee päällekkäin. Nämä ovat tosi hauskoja ja innostavat leikkeihin aina myös kaikki kylässä olevat lapset.

Hektisen arjen keskelle on hyvä ottaa pieniä hengähdystaukoja ja levittäytyä pöydän ääreen tai vaikka olohuoneen matolle puuhailemaan yhdessä lapsen kanssa. Yhteistyön kautta saaduista tuotteista on ollut paljon iloa ja ollaan vietetty monta kivaa yhteistä hetkeä perheen kesken.

Tasapainoilevan kaktuksen avulla ollaan päästy opettelemaan värien lisäksi myös eri kokoisten palojen vaikutusta kaktuksen kasaamiseen. Isot palat painavat enemmän kuin pienet ja jokaisen osan asettelu vaikuttaa kaktuksen tasapainoon. Yhdessä mietitään minkä värinen pala laitetaan seuraavaksi ja mihin kohtaan se kannattaa kiinnittää, jotta kaktus ei kaadu. Samalla ollaan opeteltu oman vuoron odottamista ja ainakin toistaiseksi lapsi malttaa hyvin odottaa omaa vuoroaan ja pitää huolen siitä kenen vuoro on seuraavaksi.



Keskittymisen lisäksi kaktuspeli opettaa lapselle hienomotorisia taitoja ja harjoittaa loogisen ajattelun kykyä. Välillä meidän poika haluaa ihan yksin kasata koko kaktuksen ja osaa jo hienosti päätellä mihin seuraava pala kannattaa kiinnittää. Kaikista hauskinta taitaa kuitenkin olla kun mahdollisimman korkeaksi kasattu kaktus kaatuu ja palat lentelevät ympäriinsä. ”Ei haittaa äiti yhtään, kasataan uusi!” lapsi huutaa nauraen ja taputtaa käsiään yhteen.

Tämä on viimeinen postaukseni PlanToys brändilähettiläänä ja pakko sanoa, että on ollut ilo olla mukana tässä yhteistyössä. Saatiin mahdollisuus tutustua tosi kivoihin ja opettavaisiin tuotteisiin. Ekologiset lelut tuovat hyvän mielen, kun tietää että ne on valmistettu vastuullisesti ja lelut ovat pitkäkestoisia. Ystäväni innostui hankkimaan myös omalle kummilapselleen PlanToysin kylpylelut, kun kerroin että meillä niistä on tykätty tosi tosi paljon. Ja itsekin tilasin lapselle muutaman pelin joululahjaksi, enkä malta odottaa että päästää yhdessä tutkimaan niitä.

Täältä pääset katsomaan koko PlanToysin valikoiman sekä jälleenmyyjät.









Osallistu arvontaan ja voita itsellesi tai lahjaksi tasapainoileva cactus

Tasapainoileva cactus on hauska ja opettavainen peli, joka sopii parhaiten 1-4 pelaajalle. Peliä voi pelata koko perheen kesken, mutta halutessaan lapsi voi kasata myös hauskoja eri korkuisia ja hassuja kaktuksia itsekseen.

Osallistu arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen. Muista jättää kommentin yhteydessä myös toimiva sähköpostiosoite. Arvonta päättyy  31.10.2018 ja sen jälkeen olen voittajaan yhteydessä.

Onnea arvontaan!





















Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥