BLOGI MUUTTAA UUTEEN OSOITTEESEEN!Rakastan syksyä. Se tarkoittaa minulle aina jonkin uuden alkua, jota usein kaipaan kesän jälkeen. Kaipaan muutosta niin kodin sisustukseen kuin kotona kokkailtaviin ruokiin. On ihanaa kaivaa kaapista sisustusvaloja, tuikkukuppeja ja vilttejä sohvan nurkkaan. Raikkaat salaattikulhot vaihtuvat höyryäviin soppakattiloihin ja vaatekaapin henkarit saavat ylleen uusia pehmoisia villapaitoja. Kuuman kesän jälkeen jaksaa taas päivystää uunin edessä ja leipoa pakkaseen sämpylöitä ja korvapuusteja.

Tänä syksynä tapahtuu jotain muutakin kivaa! Pakkaan nimittäin kimpsut ja kampsut (vai kulhot, kauhat ja vispilät?) ja muutan blogin kanssa uuteen osoitteeseen!


Liityin viime syksynä Kotilieden blogiverkostoon ja nyt voin ilokseni kertoa, että Kaakao kermavaahdolla-blogi löytyy tästä eteenpäin kokonaan Kotilieden sivujen alta osoitteesta:


Mitä tämä käytännössä sitten tarkoittaa? Blogin osoite muuttuu ja tämä blogi jää vielä hetkeksi auki niin, että mahdollisimman moni teistä lukijoista löytäisi tätä kautta myös uuteen osoitteeseen.

Kaikki vanhat postaukset ja reseptit siirtyvät mukanani ja toivon että myös te lukijat seuraisitte perässä ♥ On ollut ilo huomata, kuinka moni pitkään blogia seurannut on jaksanut pysytellä mukana vaikka välillä postaustahti on hiipunut. Myös uusia lukijoita on liittynyt kivasti  matkaan mukaan. Kiitos siitä! 

Omalla kohdallani uusi muutos tuntuu tosi hyvältä ja odotan innolla mitä kaikkea tämä tuo tullessaan. Olen viihtynyt hyvin Kotilieden blogiverkostossa ja uskon että muutto uuteen blogikotiin tuli juuri oikeaan aikaan. Olen täynnä intoa ja toivon, että se tulee näkymään myös blogin postaustahdissa ja uusissa resepteissä. 

Reseptini: Herkkusuun omenatosca Kotiliesi-lehdessäKotilieden blogissa on vielä muutamia juttuja, jotka kaipaavat korjausta kuten postauksien kategoriat. Pyritään saamaan nämä järjestykseen mahdollisimman pian! Seuraava postaukseni löytyykin kuitenkin jo uudesta osoitteesta. 

Kiitos kaikille teille lukijoille! Kiitos kun jätätte kommentteja, seuraatte juttujani, inspiroidutte ja innostutte kokeilemaan reseptejäni. Toivottavasti nähdään myös uudessa osoitteessa!


10 kommenttia

 1. Sinä vielä meinasit jossain vaiheessa lopettaa �� Tottakai seuraan edelleen .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Silloin otin aika paljon stressiä siitä, kun en ehtinyt päivittää blogia ja tuntui että olisi parempi vain lopettaa kokonaan. Nyt on taas ihan eri fiilis ja olen tosi innoissani uusista tuulista blogin suhteen :) Ihana kuulla, että seuraat edelleen mukana. Kiitos!♥

   Poista
 2. Onnea! Blogiasi oon seurannut alusta asti ja aion seurata jatkossakin <3

  VastaaPoista
 3. Onnea uusiin kuvioihin!
  Toivottavsti oma tyylisi pysyy vielä, vaikka siirryt kokonaan isomman systeemin alle. Monta blogia jää itseltä muutoksen takia lukematta, mutta sinun blogista olen tykännyt aina kovasti, kun on hyvä meininki eikä liian yhteistyöpainotteinen. toivottavasti sama rento ja värikäs meiniki jatkuu ja sen mukana seuraaminenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tiedän täysin mitä tarkoitat, olen huomannut itsekin saman kun mieluisat blogit ovat siirtyneet uusille sivustoille. Itselleni on tärkeää, että voin jatkossakin kirjoittaa oman näköistä blogia ja siksi uskalsin lähteä mukaan kun olen viihtynyt niin hyvin Kotilieden blogiverkostossakin :)

   Poista
 4. Onnea uuteen blogiosoitteeseen, jatka entiseen malliin postailuissa :) :) Ja mokkapaloja kokeilen, kiitos vastauksesta. :)

  VastaaPoista
 5. Onnea tulevaan!! ♥
  Mullakin alkaa maanantaina uudet työt. Tämä syksy on siis oikein passeli aika pieneen uudistukseen. Meillä on kotikin kokenut aikamoisen mullistuksen kun alettiin vähän sisustamaan! :D
  Mukavaa syksyn jatkoa, ja todellakin olen mukana jatkossakin!!!

  VastaaPoista
 6. Uudessa blogissa ei voi kommentoida postauksia??

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥