VIIMEINEN LOMAPÄIVÄ

Pääsiäisloma on ollut ihanan rento ja vaikka lomalla saakin nukkua pitkään, niin oon silti herännyt joka aamu ennen kahdeksaa. Nautin siitä hiljaisuudesta, kun voi keittää pannullisen kahvia ja kuunnella radiota. Lukea lehtiä ja kuunnella kuorsaavaa Maunoa, joka on siirtynyt makuuhuoneesta olkkarin sohvalle jatkamaan unia.

Ollaan tehty hyvää ruokaa ja suunniteltu tulevia matkoja. Lauantaina kokkasimme kreikkalaista, kuuntelimme teemaan sopivaa musiikkia ja katselimme lomatarjontaa heinäkuulle. Voi kunpa pääsisimme Kreikkaan ja Prahaan kesän aikana. Veljeni tosin soitti eilen sellaisen tarjouksen kera, että jos nyt löydän halvalla lentoliput Prahaan niin lähden sinne jonain keväisenä viikonloppuna valokuvaamaan.










Viimeisen lomapäivän suunnitelmiin kuuluu Maunon kanssa ulkoilua ja kirjan lukemista. Jääkaapissa odottaa ainekset couscous-salaattia varten ja alkupalaksi taidan tehdä eilen hyviksi todettuja bruschettoja. Pashaakin on vielä vähän jäljellä, mutta muita herkkuja ei kyllä tee enää yhtään mieli.

Mites teidän pääsiäinen meni? Joko olette saaneet tarpeeksenne suklaamunista ja muista herkuista?

9 kommenttia

  1. Kauniit kuvat ja upeaa väriloistoa on blogi pullollaan :)

    VastaaPoista
  2. Kauniita kuvia ja upeaa väriloistoa blogi pullollaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hups, luulin ettei kommentti tullut läpi ja laitoin uuden..

      Poista
  3. On tosiaan ihastuttavia tunnelmakuvia taas kerran! Pääsiäinen oli kiva, mukava kun oli aikaa puuhastella (suklaamunienkin parissa). :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Oli tosiaan ihana pääsiäisloma, sai paljon aikaiseksi ja ehti myös levätä :)

      Poista
  4. Onpa tullut taas kauniita keväisiä postauksia :)
    Jäin tässä miettimään, että mistähän tuo vesimeloonikuviollinen munakuppi on löytynyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti! Ostin noi munakupit joskus viime vuoden puolella Tigerista, olivat euron kappale ja niin söpöjä että en voinut olla ostamatta niitä :)

      Poista
  5. Ihanan värikäs pääsiäinen! Eihän pääsiäisestä voi saada tarpeekseen, vielä olisi voinut jatkaa kevyesti ainakin viikon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olisin kans hyvin voinut lomailla vielä hetken, puuhastella, leipoa ja laittaa pihaa :)

      Poista

Kiitos kommentista! ♥