MUUMIMUKIT UUDESSA KAAPISSA


Ihanaa kun on perjantai ja pitkästä aikaa vapaa viikonloppu ilman flunssaa. Aamulla otin viimeisen antibiootin ja olo alkaa tosiaan olla jo lähes normaali. Ostin viikonlopun kunniaksi keltaisia tulppaaneja, jotka suorastaan huokuvat keväistä fiilistä. Lisäksi pöydällä odottaa pussillinen luomusitruunoita ja valkosuklaalevy, sekä persikoita ja rahkaa. Luvassa on siis leivonnantäyteinen viikonloppu ja mikäs sen parempaa!

Uudet astiakaapit täyttyivät nopeasti muumimukeista ja muista kauniista astioista. Nyt mukit ja kulhot ovat aina esillä ja ilahduttavat mua joka kerta kun katson keittiöön päin :)

Kevään ja kesän tullen talviset muumimukit saavat väistyä takavasemmalle, sillä tästä eteenpäin kahvit, kaakaot ja teet juodaan pirteämmistä kesämukeista.



Hurraa-mukista juon kyllä  vuoden ympäri, mutta nämä talvisemmat jäävät nyt vähemmälle käytölle :)



Nyt juon kupin herkkukahvia ja sitten valmistan pizzataikinan iltaa varten.

Ihanaa perjantaita! ♥

10 kommenttia

  1. Oon niin kade tosta kaapista.. haaveena on ostaa itselle kans että saa astiat noin esille.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olin pitkään etsinyt sopivaa kappia, kunnes löysin kaksi samanlaista yhden kirppiksen kautta. Toivottavasti säkin löydät jonkun kivan kaapin itsellesi! :)

      Poista
  2. Mulla on kanssa haaveena löytää astiakaappi, johon saan esille kaikki ihanat muumiastiat!:) Tosi kivan näköinen kokoelma ja kauniisti ovat nyt mukit esillä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ihanaa kun mukit ovat esillä ja ilahduttamassa kokoajan. Kummasti tuli myös tilaa noihin keittiön kaappeihin nyt kun kaikki mukit ja kulhot ovat sieltä pois :) Kiitos!

      Poista
  3. Ihanasti mukit esillä, mutta itse en uskaltaisi lasihyllyillä pitää.. Tiedän tapauksia joissa astiat tulleet ryminällä alas

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei apua älä pelottele :D Onneks noi kaapit on tosi kestävän oloisia ja lueskelin valmistajan sivuilta vielä et miten noi kestää. Mut en kyllä ala jos ykskin hylly romahtaa!

      Poista
    2. Kyllähän se on niin että lasihyllyjen pitäisi kestää kun ei ylitä sitä max. painorajoitusta ja varovasti laittaa mukit/kulhot ettei pintäjännitys laukea. Ei ollut tarkoitus pelotella :D Itse tullut vain varovaiseksi kun tuttavapiirissä sattunut näitä ikäviä rikkoutumisia :(

      Poista
    3. Heh, ihan hyvä kun otit asian esille, nyt mä vielä tarkistin noi lasihyllyt kertaalleen ja oon varmaan entistä varovaisempi mukeja ja kulhoja ottaessani :) Olis kyllä aika kamalaa jos joku noista hyllyistä romahtaisi..! :(

      Poista
  4. Onpas sinulla komea kokoelma muumimukeja!
    Meidän huushollista löytyy yksi, hihih.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, joo näitä mukeja on kertynyt jo aikamoinen määrä! Mikäs muki teiltä löytyy? :)

      Poista

Kiitos kommentista! ♥