RAIKAS MANGOLASSI

Jatketaan vielä hetki intialaisen teeman parissa ja tällä kertaa jälkiruoalla, joka oli helppo valmistaa ja toimi loistavana virkistäjänä illan päätteeksi. Parhaan lopputuloksen juomaan saa käyttämällä tuoretta mangoa, mutta sitä ei löytynytkään kaupoista, joten käytimme sen sijaan valmista mangososetta.

Mangolassi 7 isoa annosta
7 mangopilttiä
3,5dl paksua maustamatonta jogurttia
3,5dl kylmää maitoa
1 sitruuna

1. Sekoita mangosose, maito ja jogurtti tehosekoittimessa. Purista joukkoon hieman sitruunan mehua ja lisää halutessasi muutama jääpala.
2. Tarjoile mangolassi kylmänä ja purista päälle sitruunan mehua juuri ennen tarjoilua.

Alkuperäinen resepti kirjasta Löytöretki Intian keittiöihin.

Mikäli saatavilla on tuoreita kypsiä mangoja, voit käyttää myös niitä. Tähän määrään tarvitaan mangoa noin 500-600g. Mangolassin voi helposti tehdä valmiiksi isoon kannuun jääkaappiin odottamaan. Jälkiruoan lisäksi juoma toimii hyvin myös helteisen kesäpäivän piristäjänä.




Iloista lauantaita!

6 kommenttia

  1. Tämä on varmasti hyvää :)
    Joskus miettinyt olisiko langoista lappapuuro hyvää(vatkattu marjapuuro) :)
    Nunnu

    VastaaPoista
  2. Mangosta tehty siis :)
    Nunnu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä tosiaan hyvää! Ja myös mangoista tehty vatkattu puuro on hyvää, oon joskus maistanut :)

      Poista
    2. Mukava kuulla,uskallan siis kokeilla :)
      Nunnu

      Poista
  3. Tulin vastavierailulle blogiisi :) - ja huomasin, että sinulla onkin kiva blogi. Yhdessä ystävien/sukulaisten kanssa tehdyt illalliset on ihan parhautta ja kiva idea ottaa aina joku eri teema niihin punaiseksi langaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tulit vierailulle ja kiitos kommentistasi! :) Yhteiset illanistujaiset ja kokkaushetket ovat tosiaan ihania ja tärkeitä hetkiä läheisten kanssa :)

      Poista

Kiitos kommentista! ♥