VIERAANA MITÄ TÄNÄÄN SYÖTÄISIIN?-OHJELMASSA

Hihii apuva! Ehkä mä nyt sit kuitenkin uskallan laittaa tän videon myös blogiini, vaikka aluksi olin sitä mieltä että en varmaan uskalla edes itse katsoa koko ohjelmaa. Minut tosiaan kutsuttiin vieraaksi Mitä tänään syötäisiin?-ohjelmaan tekemään Alexin kanssa sitruunaisia macaronseja.

https://www.youtube.com/watch?v=GVVKiTvnOeQ

Olin etukäteen vähän jännittänyt kuvauksia, mutta paikan päällä olikin kivan rento tunnelma ja oli hauskaa päästä mukaan kuvauksiin.Pikkusiskoni Noona oli ilmiantanut blogini Ruoka Pirkka-lehteen ja sen jälkeen sain kutsun ohjelmaan. Kevään numerosta löytyy siis macaronsien ohje ja takakannessa on myös täytteeksi sopivan lemon curdin eli sitruunatahnan resepti.

Mitä tänään syötäisiin?-jakson voi käydä katsomassa täältä. Sanonpahan vaan, että taas se tuli huomattua kuinka oudolta oma ääni kuulostaakaan.. :)

Nyt taidan maistaa palan uunituoretta leipää ja sen jälkeen teen pääsiäismarenkeja. Mukavaa sunnuntaita!

17 kommenttia

 1. Harvoin tulee enää tuota tv:stä katsottua, mutta nyt sattuikin juuri sopivasti televisio olemaan päällä, ja näin jakson. Luontevan ja rennon oloinen olit. Ei huomannut jännitystä.:) Se on totta, että oma ääni kuulostaa nauhoitettuna ihan erilaiselta kuin mitä sitä on itse tottunut puhuessa kuulemaan. Se on aina kauhistus, että tuollaiseltako sitä oikeasti kuulostaakin.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, mun reaktio oli todellakin just toi että ei hitsi kuulostanko oikeasti tuolta?! :D Moni onkin sanonut, että oon luontevan oloinen tuossa videossa ja itse taas olin ihan varma että jännitys paistaisi ainakin kilometrin päähän. Yllättävän rennosti siinä sit lopulta pystyi kuitenkin olemaan, vaikka uusi ja jännittävä kokemus olikin :)

   Poista
 2. Oon iloinen sun puolesta! :) Ite oon aina halunnu telkkariin..ehkä se päivä vielä joskus koittaa :D
  Käythän kommentoimassa/katsomassa blogiani?
  http://mybeatywonderland.blogspot.com
  - Kommentti kommentista, lukija lukijasta (jos blogi kiinnostaa) -

  VastaaPoista
 3. Sattumoisin näin jakson, hienoa! :))
  - Tuo on muuten totta... oma ääni kuulostaa ihan oudolta nauhotettuna :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru! :) Mun eka kommentti tosiaan oli ohjelman nähtyäni, että kuulostanko normaalistikin tolta vai vaan telkkarissa :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Nanna! Niin rento ku nyt pysty kameroiden edessä olemaan.. :D

   Poista
 5. Hehe, kiitos Heidi! ♥ Nyt vaan macaroneja tekemään, vaikka pääsiäiseksi! :) Ja macaronit ovat siitä kivoja, että vaikka ulkomuoto ei paiston jälkeen olisikaan kaunein mahdollinen, niin ne on silti hyvän makuisia :D

  VastaaPoista
 6. Mä näin lehden ja ohjelmankin! Olit tosi mahtava molemmissa! :D

  VastaaPoista
 7. Kiva video;olit hyvä ja ihanat macaronit:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥