VAPPUBRUNSSI JA MUUMIKUPLIVAA

Heräsin jo ennen kahdeksaa ja hipsittiin Maunon kanssa takapihalle tutkimaan sateen ansiosta piristynyttä kukkapenkkiä. Join kaikessa rauhassa aamukahvia, siivoilin keittiötä eilisen jäljiltä ja istahdin pitkästä aikaa nojatuoliin katselemaan telkkaria. Ihanan rauhallinen hetki kesti muutaman tunnin, kunnes alkoi ukkostamaan ja Mauno tapansa mukaan vastasi ukkoselle haukkumalla jokaisen jyrähdyksen jälkeen.


Sateisena aamupäivänä oli hyvin aikaa valmistella vappubrunssia, jonka kunniaksi avasimme siskolta saadun Muumikuplivan.



Tarjolla oli erilaisia suolaisia ja makeita herkkuja, kuten paahdettua leipää ja päällisiä, kirsikkatomaatteja + kevätsipulia ja Hakaniemen kauppahallin marinoituja oliiveja, pekonia ja paistettuja pikkunakkeja, keitettyjä kananmunia, viinirypäleitä, donitsi-muffinsseja, mansikoita, pollyja, vaahtokarkkeja, seesamikuorrutettuja pähkinöitä sekä kahvia, simaa ja kuplivaa.

Huippua kun meillä on taas iso keittiönpöytä, niin pääsen käyttämään erilaisia pöytäliinoja, jotka tosin täytyisi silittää. Muumiservetit ostin joskus aiemmin Muumikaupasta, noi on mun mielestä tosi kivat :)

Ajattelin lähteä Maunon kanssa ulos kävelemään ja tutkimaan uusia paikkoja, tuolla sataa vettä joten ulkoilun jälkeen on päiväsaunan aika.

2 kommenttia

  1. Oij, miten ihanan näköistä! Melkeinpä toivoo, että olisi itsekin päässyt mukaan... :'')
    Nuo muumiservetit.... ♥_♥
    Hauskaa ja rentoa vappua sinne! :---)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! Tuon brunssin jälkeen tulikin syötyä seuraavan kerran vasta illalla :D Oli pakko ostaa noi servetit kun näin ne :)

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥