♥ Cafe Regatta

Siinäpä vasta suloinen pikku kahvila! Iskä vei mut tonne kerran kahville, kun olin sanonut että haluaisin päästä käymään siellä. Päivä oli aluksi pilvinen mutta kyllä se aurinkokin alkoi sitten paistamaan juuri kun olimme lähdössä pois.. :-)


Kahvilassa oli paljon iloisia turisteja, osa valokuvasi pihaa yhtä innoissaan kuin minä ja yksi ystävällinen mies tulikin kysymään tahdonko itsestäni kuvan kahvilan portailla. Osa istuskeli itsekseen kahvia juoden ja osa tuli isommalla porukalla juomaan kaakaot korvapuustien, croisanttien ja lohileipien kera. Tuolla oli jotenkin sellainen vähän huvikumpumainen fiilis ja paljon hauskoja yksityiskohtia :-)

Kahvila on avoinna vuoden jokaisena päivänä ja tonne on ehdottomasti päästävä käymään myös talvella juomaan mukilliset kuumaa kaakaota. Ilmeisesti myös koirat ovat tervetulleita, ainakin  pihalla oli koirien vesikippoja. Myös illan tullen oven vierestä voi lainata vilttejä, jos alkaa paleltaa.

Iskä otti lohileivän ja kahvin. Leipä taisi maksaa 4€. Muistakaa muuten varata käteistä mukaan jos menette kahvittelemaan! En tiedä muista korteista, mutta ainakaan visa electronilla ei pystynyt maksamaan.

Itse päätin kokeilla paikan korvapuustin ja otin sen kanssa maitokahvin. Kahvi ja korvapuusti maksoivat yhteensä 4,90€. Korvapuusti on yks mun lemppari leivonnainen ja otankin sen melkein aina jos käydään jossain kahvilassa. Oli pehmoinen ja herkullinen! Mutta ehkä mä ens kerralla kokeilen jotain täysin uutta leivonnaista :-)

Piha oli täynnä suloisia koristeita, kukkia ja hauskoja kylttejä. Ihmeteltävää siis riitti!

Kahvilan pihalla oli mahdollisuus myös makkaran grillaamiseen. Sisältä saa ostaa makkaroita 1,80€ hintaan.

Hieman sivummassa oli  pikkuruinen pöytä ja tuolit sekä hauska puun oksalta roikkuva keinu lapsille :-)

Cafe Regatta Merikannontie 10, 00260 Helsinki  

10 kommenttia

  1. Todella mukavan näköinen kahvila :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Katselin tosta kahvilasta talvisia kuvia ja silloinkin näytti todella ihanalta ja tunnelmalliselta pikkuvaloineen :-)

      Poista
  2. Nastan näkönen paikka!

    VastaaPoista
  3. Mulla on yhden kaverin kanssa perinteenä käydä silloin tällöin sunnuntaiaamuisin kirpparilla ja mennä sen jälkeen Regattaan kahville ja pullalle :) Ah, se pullan tuoksu aurinkoisena kirpeänä syysaamuna onnistuneen kirpparikierroksen jälkeen!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä! Onko tossa lähellä joku kirppis? Missämissä! Mäki haluun kirppikselle ja sit tonne kahville tai kaakaolle. Kuulostaa ehkä parhaalta tavalta viettää sunnuntaipäivää :-)

      Poista
  4. Ihanan kodikkaan ja viihtyisän näköinen paikka. Kiitos vinkistä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kodikas kuvaa kyllä tota kahvilaa ja pihaa tosi hyvin! :-)

      Poista
  5. Kävin tuolla myös viime kuussa ekaa kertaa! Ihana paikka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana paikka tosiaan! Sellainen, johon tulee varmasti mentyä uudestaankin :-)

      Poista

Kiitos kommentista! ♥