♥ Prinsessapikkuleivät

Laitoin vanhan blogini piiloon ja ajattelin lisäillä sieltä muutamia vanhoja kuvia tänne. Näitä prinsessa-pikkuleipiä tein joskus hieman yli vuosi sitten tilaustyönä koulussa. Toiveena oli 80kpl prinsessa-tyylisiä ja runsain koristeluin tehtyjä vadelmatäytteisiä pikkuleipiä :-)


Näitä oli kyllä tosi kiva tehdä! Pidän tosi paljon kakkujen, pikkuleipien sekä leivosten koristelusta ja muutenkin kaikesta pikkutarkasta työstä. Taidekoulussakin opettajat aina sanoivat mua pikkupipertäjäksi, heh :-) Saas nähdä mitä tänään keksitään siskon kanssa - ainakin taulukehyksiä on iso kasa ja niistä vois kyllä kehitellä jotain ihan seinällekin asti. Toivottelenkin nyt kaikille mukavaa viikonloppua ja lähden tästä vähän siivoilemaan ennen siskoni saapumista :-)

5 kommenttia

  1. Kyllä monelle pikkuprinsessalle kelpaisi nuo ja olisi kiva varmaan itsekin päästä väsäämään ihan omia prinsessapipareita. :)

    Ä<3

    VastaaPoista
  2. Uskomattoman IHANIA. TAIDETTA suorastaan.

    VastaaPoista
  3. On kyllä nättejä! :) Olisko sulla sitä chilitonnikalapiirakan ohjetta jaettavaks, joskus sitä tein ja oli ihan törkeen hyvää!!! Nyt en vaan löydä ohjetta.



    Teya

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Voisinkin laittaa tänne piakkoin ohjeen tuohon piirakkaan, kun sitä on ennenkin kyselty :-)

      Poista

Kiitos kommentista! ♥