MAUNO-KULTA


Kävimme Maunon kanssa eläinlääkärissä viimeviikon maanantaina ja lääkäri totesi oikean takajalan reisilihaksen olevan revähtänyt. Nyt on mennyt viikko kipulääkkeillä ja pikkuherra olikin muutaman päivän paljon paremmassa kunnossa.

Sunnuntaina Maukusteri ei enää hypännyt sohvalle ja takajalat heittelehti kummallisesti. Eilen takapää petti lähes kokonaan ja soitin huolissani lääkärille, jonka kanssa sovittiin että seuraan tilannetta aamuun asti ja tarvittaessa varaan ajan vastaanotolle. Huonosti nukutun yön jälkeen (kävin vähän väliä katsomassa pikkuruisen tilannetta ja silittelin reipasta potilastani kyyneleet poskilla) huomasin, että Mauno ei pääse kunnolla ylös ja kävely on todella vaikeaa. Takajalat hoipertelevat, eikä poika meinaa pysyä pystyssä. Mauno ei arista kosketusta ja on niin ihanan reipas, että mua vaan itkettää entistä enemmän kun toinen yrittää viimeisillä voimillaan kävellä ja heiluttaa häntää.
Tää on ihan hirveetä ja oon vaan niin surullinen. Pelkään kokoajan pahinta ja luen netistä takapään halvaantumisista ja kaikesta mistä ei pitäisi. Nyt meen paijaamaan mun kultaa ja kohta lääkäriin. Toivotaan, että kaikki menee hyvin!  


 Rakas Mauno♥


9 kommenttia

 1. Paljon voimia <3

  Toivotaan että asia selviää parhain päin.

  VastaaPoista
 2. Voi Mauno! Voimia sairaan koiran kanssa. <3

  VastaaPoista
 3. Voi mulleki tuli iha suru, tsemppiä sinne teille ja potilaalle!!! Totta kai sitä o huolissaa, tiän kyllä tunteen ja ku tuntee ittesä ihan avuttomaksi, itkuha siinä tullee... meillä tuolla vanahalla rouvalla meni kans kerran jalat alta, mutta se oliki sitte vesihäntä, siis jonku näkönen hermotulehus ja kerkesi puoleen väliin selekärankaa, ennen ku tajusin, että kaikki ei oo kunnossa, homma parani hetkessä antibiooteilla ja kaveriksi särkylääkettä.

  Vesihäntä se o käsittääkseni siksi, että monesti tulee uidessa, meillä ei kyllä ollu siitä kyse, miten lie jähyttäny ittesä... pääasia, että parani!

  Paranemisia ja laita kuulumisia, moon hengesä mukana!!!

  VastaaPoista
 4. Haleja ja rapsutuksia Maunolle<3

  VastaaPoista
 5. Tiedän mikä tunne tämä on. Voimia teille! Haleja Maunolle!

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti Mauno paranee! <3 Rapsutukset täältäkin.

  VastaaPoista
 7. Rapsutuksia ja haleja koirapotilaalle!
  Toivottavasti Mauno paranee!
  Tiedän huolen rakkaan lemmikin puolesta.
  Jaksamista!!!

  VastaaPoista
 8. Voimia! Toivottavasti Mauno paranee!

  VastaaPoista
 9. Voih, tuli itsellekin huono mieli. :( Toivottavasti ei ole mitään vakavampaa! Voimia ja parantumisia koissulle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥