Kiva päivä

Tämä päivä on pitänyt sisällään kahvittelua poikaystävän kanssa, (en osaa vieläkää kirjoittaa avomies, vaikka ollaan asuttu yhdessä kohta kolme vuotta) koirien kanssa lenkkeilyä ja pientä siivoilua. Lähdin melko aikaisin mummin kanssa kaupoille jonka jälkeen vähän kahviteltiin ja tein meille ruokaa. Iskäkin sattui olemaan lähistöllä töissä, joten kutsuttiin hänetkin syömään :-)


Sain kaksi kimppua kauniin värisiä tulppaaneja - toisen mummilta ja toisen isältäni. Poikaystävälläkin on kuulemma joku yllätys, jonka saan hänen tultuaan töistä. Lisäksi ostin naistenpäivä-tekosyyllä itselleni uusimman Leivotaan-lehden, jonka ensimmäisestä numerosta en ollut kovin vakuuttunut. Jospa tässä versiossa olisi kivempia juttuja kera parempien kuvien :-)


Kävin myös hakemassa muutamia tarvikkeita huomista tilauskakkua varten. Teen mango-passionjuustokakkua sekä suklaisia macaroneja. Näistä molemmat voi tehdä melkein valmiiksi huomenna, joten lauantaille jää vain kanasalaatti ja focaccia-leipä. Lauantaina vietämme iltaa mitä parhaimmassa seurassa kera tsekki-vahvistuksen! Ja sunnuntaina saadaan kuulemma superhyvää pastaa, jonka kokkailee juuri Italiasta kotiutunut isoveljeni :-)

Nyt ripustelemaan vaatteita narulle, ah miten ihanalta puhdas pyykki tuoksuukaan!

6 kommenttia

 1. Ihanaa naistenpäivää! Millaisella ohjeella teet passiontäytteen? Käytätkö hedelmiä vai pyretä?

  VastaaPoista
 2. Jep! Kunpa pysyisivät pitkään kauniin näköisinä! :-)

  VastaaPoista
 3. Tähän kakkuun käytin säilöttyä mangoa ja kermavaahtoon sekoitettavaa passion-jauhetta, jonka seassa on myös hedelmäpaloja. Tuoreista hedelmistä tulisi tietenkin paras, mutta meidän kaupasta ei löytynyt kumpaakaan! Hyvä kakku tuli silti ja kaikki tykkäsivät kyllä :-)

  VastaaPoista
 4. Tuo väriyhdistelmä on kyllä kaunis ja ihanan keväinen! Keittiöstäkin tuli heti jotenkin pirteämmän näköinen kun siellä on tulppaaneja :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥