PIENI POTILAS


Mun piti tulla kertomaan tänne meidän ihanasta viikonlopusta ja ehkä parhaimmasta pastasta mitä olen koskaan syönyt.

Mutta aamu alkoikin eläinlääkärikäynnillä ja nyt meillä on täällä pikkuinen potilas, joka nukkuu pikkuketun kanssa sairaspedillä. Maunon reisilihas on revähtänyt, joten lääkäri määräsi kipulääkkeiden lisäksi lepoa ja rauhallista oleilua.
Tämä päivä meneekin siis potilasta seuraillen ja kotona oleillen. Laitoin juuri kaupasta ostetun timjamin ruukkuun ja aloin suunnittelemaan parvekkeelle tulevaa kesäpuutarhaa. Ajateltiin laittaa kirsikkatomaatin ja herneiden lisäksi paljon erilaisia yrttejä ja salaatteja kasvamaan :-)

Huomenna siis luvassa kuvia viikonlopulta ja uusista kirppislöydöistä.
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

6 kommenttia

 1. Voi pientä potilasta. Toivotaan että Mauno toipuu nopeasti.

  VastaaPoista
 2. No huh ku aiva säikähin, mulla oli jääny tämä päivitys lukematta ja luin tuota uusinta, ihastelin kuvia ja sitte lopussa oli Maunon voinnista. Hienua kuitenki, että vointi o kohentunu!

  Ne o nuo koirien kipulääkkeet nii tehokkaita, että joskus ku o määrätty johonki vaivaan sitä ja liikuntakielto, ni en oo päivällä antanu sitä, että se kipu rajottas sitä liikkumista, mitenkä niitä muute pittää paikoillaa. Sitte tietenki yöksi antanu, että saa potilas nukuttua.

  Ja ihania kuvia sulla taas tuola uusimmasa postauksesa, noot kyllä kyky!! Tuo leipä näyttää herkulliselle!

  VastaaPoista
 3. Niinpä! :-) Onneksi jalka on jo paljon paremmassa kunnossa :-)

  VastaaPoista
 4. Jep! :-) Mauno voi selvästi jo paljon paremmin ja sen takia olen myös itse hieman iloisempi taas :-) Toisen kipuilua on niin inhottavaa katsoa, kun ei voi oikein auttaa muuta kuin hoivaamalla ja lääkitsemällä. Onneksi lääkkeet ovat maksan makuisia, joten ne on myös helppo ujuttaa herralle aamuruoan yhteydessä.

  Kiitos paljon! Leipä oli kyllä erityisen herkullista :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥