SÄMPYLÄMUFFINSSIT


Teetä, niistämistä, aivastelua ja lepoa. Ensin poikaystävä oli sairaana ja nyt mä. Tälläkin hetkellä kirjoittelen tätä tekstiä sohvan pohjalta peittojen ja tyynykasojen keskeltä. Mauno kuorsaa tyytyväisenä vieressä. Poikaystävän ollessa töissä, ihana siskoni on ollut täällä seuranani ja auttamassa koirien ulkoiluttamisessa. Ja voiko olla parempaa, kuin herätä kuumeisena sohvalta ja kuulla sanat "haluatko jäätelöä?" Lisäksi ollaan katsottu monta jaksoa putkeen Hottest Home Bakeria ja rakennettu unelma-taloja Sims-pelissä :-)
Nyt en ole edes jaksanut leipoa mitään, mutta mieleeni muistui nämä super-valkosipuliset sämpylämuffinit joita tein muistaakseni viimeksi kun olin kamalassa flunssassa. Nää on tosi hyviä, eikä vaadi mitään ihme kikkailua.


-Puolen litran sämpylätaikina

-Tosi paljon valkosipulia


Valmista tavallinen sämpylätaikina ja lisää joukkoon rutkasti valkosipulia. Kohota taikina kaksinkertaiseksi, jaa osiin ja nosta palat voidellulle muffinipellille. Kohota vielä heki, ripaus juustoraastetta päälle ja uuniin!

Tässä taitaa olla tarpeeksi koneella istumista tälle päivälle. Nyt lisää teetä, koirien paijaamista ja sit peiton alle nukkumaan. Perjantaiksi olis parempi olla terve, sillä luvassa on Helsingissä sijaitsevan pienen yksiön sisustamista lähinnä kirpputorilöydöillä ja mukavaa illanviettoa kun asukas saapuu takaisin Italiasta - toivottavasti parmesan-juustoa mukanaan ;-)4 kommenttia

 1. Voi mun pientä nuhanenää! <3
  Oli tosi hyvää keittoa ja sämpylöitä :---)!
  <3: nooteli

  VastaaPoista
 2. Kiitos huolenpidosta! :-) Onneks on jo paljon parempi olo<3

  VastaaPoista
 3. Flunssa alkaa olla jo takanapäin, onneksi! :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥