GUDRUN SJÖDÉN

Tämä on sellainen nettikauppa, jonka sivuille eksyn aina vaan uudestaan ihailemaan vaatteita, väriyhdistelmiä ja upeita kuvia. Kauniita etnohenkisiä vaatteita mitä herkullisimmissa väreissä ja kuvioissa. Rakastan värikkäitä ja persoonallisia vaatteita ja niiden yhdistelemistä mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla. Pidän erityisesti tuossa alhaalla olevassa kuvassa vasemman puolimmaisesta asukokonaisuudesta ja näen siinä hyvin paljon omaa tyyliäni muutamia vuosia sitten.

En usko, että tulen koskaan luopumaan värikkäästä pukeutumistyylistäni vaikka lähiaikoina vaatekaappiini onkin eksynyt yllättävän paljon yksivärisiä vaatteita kaikkien kukkamekkojen, värikkäiden tunikoiden ja turbaanihuivien joukkoon. Muutenkin näin talvisin pukeutumis-inspiraationi tuntuu olevan vähän kadoksissa. Mutta kesällä mikään ei voita sitä, kun voi yhdistää haaremihousut värikkäisiin paitoihin tai kulkea paljain varpain uudessa mekossa jossa on yhdisteltynä itämaistyylistä kangasta ja pitsiä.

Kotivinkin sivuilla on kilpailu, jossa voi voittaa lahjakortin Gudrun Sjödénin nettikauppaan. En tosiaankaan tiedä, kuinka järkevää on kertoa muille kilpailusta jonka haluaa itse voittaa? ;) Mutta kannattaa ainakin käydä kurkkimassa tämän ihanan vaatekaupan nettisivuja - sitä oikeaa kauppaa suomeen odotellessa. Nettikaupan sivuille pääsee tästä ja sieltä on myös lainattu kaikki ylläolevat kuvat.

4 kommenttia

 1. Vau!
  Aivan ihania värejä!
  Voisin ajatella itsellenikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värit ovat ihania ja vaatteet muutenkin tosi inspiroivia tuolla :-)

   Poista
 2. Osallistuin kilpailuun siis kiitos vinkistä :D Kauniita vaatteita ja kuoseja :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥