TEIPIT JA TILPEHÖÖRIT

Selailin vanhoja kuvia ja löysin nää melkein neljä vuotta sitten tekemäni pikkukyltit. Olin tuolloin työharjoittelussa paikassa, jossa tehtiin paljon käsitöitä ja kaikenlaisia tarvikkeita kuviosaksista nappeihin säilytettiin pienissä lokerikoissa joissa oli rumat teipinpalat kertomassa mistä mikäkin löytyy. Päätin sit askarrella vanhojen teippien tilalle tällaisia pieniä kylttejä. Ainakin vielä muutama vuosi sitten kyltin olivat edelleen kiinni laatikostoissa, täytyykin käydä joskus taas moikkaamassa vanhoja tuttuja ja katsastamassa samalla onko kyltit vielä paikoillaan.

Meillä on makuuhuoneen lisäksi yksi toinen huone, joka toimittaa tällä hetkellä lähinnä varaston virkaa. Siitä olis kuitenkin tarkoitus tehdä sellanen vieras- ja askarteluhuoneen sekoitus. En malta odottaa, et pääsen laittamaan kaikki kuviopaperit, maalit, napit ja kankaat järjestykseen. Voisin myös askarrella samantapaisia kylttejä pieneen laatikostooni, jotta löytäisin paremmin kaikki helmet ja strassit omista koloistaan.


Nyt kuitenkin siivoushommiin niin voi hyvillä mielin viettää viikonloppua. Mun on aina pakko tehdä ainakin pieni pikasiivous ennen kuin voi aloittaa rauhassa viikonlopun vieton. Illaksi voisinkin hakea pullon punaviiniä ja jotain iltapalatarvikkeita :-) 


Mukavaa perjantaita!

5 kommenttia

 1. Onpa kivoja kylttejä :) Tarvitsisin ehdottomasti tuollaiset, täytyypä laittaa idea muistiin, kiitos vinkistä.

  Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nuo helpottavat kyllä tosi paljon kaikkien pikkujuttujen järjestelyssä ja etenkin niiden löytämisessä :)

   Poista
 2. Kiva idea!
  Tuotahan voisi itsekin toteuttaa laatikoiden koristeeksi. Kohokirjoittimella tehty kirjoitus on niin tylsän näköinen.

  Blogissani on sinulle tunnustus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Näiden tekeminen oli tosi kivaa :)

   Poista

Kiitos kommentista! ♥