Viimeiset kesäpäivät terassilla + alennuskoodi

Kaupallinen yhteistyö: Beliani.fi


 

Ihan mahtavaa kun ollaan saatu nauttia vielä muutamista aurinkoisista päivistä, vaikka sää ehtikin jo hetken aikaa olla kovin syksyinen. Pakko siis ottaa nyt ilo irti ja viettää vielä mahdollisimman paljon aikaa takapihalla - en nimittäin saa tarpeekseni tästä oleskelupaikastamme.

Lue myös aiempi postaus, josta löytyy kesäisempiä kuvia uudesta nurkkauksesta.

Belianin Messina-sohvasetti on kerännyt paljon kyselyä Instagramin puolella ja tässä siis vielä lisää kuvia meidän kesähuoneesta. Postauksen lopusta löydät alennuskoodin Belianin nettikauppaan, sekä erikseen myös juuri tähän sohvaryhmään.

Olen hakenut terassille jo vähän syksyisempää fiilistä tekstiileillä, vilteillä ja tuikkukupeilla. Sohvan vihertäviin tyynyihin saa helposti yhdistettyä tämän hetken lemppareitani eli tummaa keltaista sekä vaaleanpunaista. Tykkään vaihdella koristetyynyihin päällisiä ja niitä meiltä löytyykin aika paljon, kuten erilaisia vilttejäkin.


Pöydän alla oleva suuri matto löytyi kierrätyskeskuksesta ja näitä meiltä löytyy terassilta kaksin kappalein. Matot on tarkoitettu ulkokäyttöön, joten nämä olivat ihan nappilöytö!

Eilen vietettiin syntymäpäiviäni ja sää oli mitä parhain ottaen huomioon, että ollaan jo reilusti syyskuun puolella. Päiväkahvit juotiin siis terassilla ja lapsen kanssa kerättiin pieni kimppu kukkapenkistä, joka on muuten edelleen täydessä loistossaan. Olin ajatellut, että kävisin pian ostamassa jo syksyisempiä kukkia mutta ehkä odoan vielä kun kesäkukat kerran kukkivat vieläkin niin kauniisti.


Suureen aurinkovarjoon suositellaan myös suuria painoja, jotta varjo pysyy hyvin paikoillaan eikä pääse esimerkiksi kaatumaan. Savona-varjoon suositellaan 50kg painoja, jolloin se kestää jopa 25km/h tuulta. Kovin tuulisina päivinä olemme kuitenkin aina sulkeneet varjon.

Kuvassa näkyy meidän itse tekemät painot, joista kerroin aiemmassa postauksessa. Vanhan terassin alta löytyi suuri määrä painavia betonilaattoja, joista osan onneksi säästimme. Nämä olivat ihan täydellisen kokoisia varjon painoiksi kun miehen kanssa muotoiltiin hieman kulmia rälläkän avulla. Näin varjon sai kätevästi asetettua terassin kasvatuspenkan nurkkaan.


Aurinkovarjon avausmekanismi on todella helppokäyttöinen! Varjo kääntyy 360 astetta, joten sen todella saa juuri haluamaansa asentoon. Varjoa on helppo kääntää auringon siirtyessä ja 300cm halkaisijaltaan olevan varjon ansiosta varjostusalue on suuri. Lisää kuvia ja Savona-varjon avausmekanismista voit lukea täältä. 

Belianin neittisivut ovat mielestäni todella kattavat ja se olikin ensimmäinen asia, johon kiinnitin huomiota kun ensimmäisen kerran tutkin valikoimaa. Sivuilta löytyy yksityiskohtaiset kuvat tuotteista, sekä tarkat mitat ja tuotteiden painot.

Lisäksi asia, josta tykkään erityisen paljon: Sivuilta voi hakea tuotteita tyylin, värin, materiaalin ja monen muun ominaisuuden mukaan. Valikosta voi valita, näytetäänkö tuotteet valkoisella taustalla vai havainnekuvina. Tämä on ihan mahtava ominaisuus, sillä valkoisella taustalla näkee hyvin pelkän tuotteen ja sitten taas havainnekuvassa tuote näytetään sisustuskuvana jolloin näkee miltä esimerkiksi sohva, ruokapöytä tai nojatuoli näyttää sisustettuna.

Voin kertoa, että olen kuluttanut aika paljon aikaa ruokapöytiä ihastellen sillä me tarvitaan ehdottomasti suurempi ruokapöytä seuraavaksi. Belianin sivuilta saa kattavat tiedot tuotteista ja havainnekuvat ovat todella inspiroivia.Toivotaan, että ehditään juoda vielä muutamat kahvit takapihalla ja saadaan nauttia sohvanurkasta mahdollisimman pitkään. Sitten kun tulee kunnon sateet, niin onkin aika laittaa terassi talvikuntoon ja pääsee ripustamaan ulkovaloja. Odotan kyllä sitäkin jo innolla, mutta onneksi ei ihan vielä tarvitse luopua tästä toisesta "kesähuoneesta" :)Terassikalusteiden säilytys talvella


Belianin suositus on, että sohvan runko sekä pöydät, tyynyt ja aurinkovarjo säilytetään sisätiloissa talven yli. Oikealla säilytyksellä tuotteet pysyvät kunnossa mahdollisimman pitkään.

Tähän mennessä olen suojannut tyynyt aina sateelta, mutta ajattelin kuitenkin pitää sohvaryhmää terassilla vielä mahdollisimman pitkään. Runko on saattanut kastua, mutta se on ollut helposti pyyhittävissä ja kuivuu nopeasti kastuessaan. Samoin pöydät siirrän aina sateelta suojaan. Aurinkovarjoa taas olemme pienen sateen aikana pitäneet auki, sillä se mahdollistaa sen että terassilla voi viettää aikaa myös pienessä sateessa. On ihanaa istuskella sohvalla ja kuunnella sateen ropinaa, kun varjo sekä markiisi peittävät hyvin koko nurkan.ALENNUSKOODIT BELIANI.FI TUOTTEISIIN


 • Koodilla MINKA10 saat -10% koko Belianin valikoimasta. Koodi on voimassa 15.9.2019 saakka.

 • Koodilla ME19 saat -15% alennusta MESSINA-sohvasetistä, johon kuuluu sohvan lisäksi kaksi pöytää. Koodi on voimassa 19.9.2019 saakka.

Mikäli haluat vielä kysyä jotakin tuotteisiin liittyen, niin laita viestiä. Koitan vastailla kaikkiin kysymyksiin! Ihanaa viikon jatkoa :)

 


4 kommenttia

 1. Olipa inspiroiva artikkeli. Onneksi kesä saapuu kohta ja pääsee sitten tuunaamaan terassia..

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon! 😊 Täällä myös kovasti odotellaan, että pääsee taas laittamaan terassia kesäkuntoon 😊

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos, ihana kuulla! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥