SYKSYN KIRPPISLÖYDÖT

Noniin! Nyt on taas aika esitellä vino pino uusia kirppislöytöjä. Mulla oli tosiaan reilun 1,5 kk kirppistelytauko murtuneen jalkani vuoksi, joten elokuun ja syyskuun kirpputoripostaukset jäivät tästä syystä kokonaan väliin. Nyt on kuitenkin päästy taas vauhtiin ja takana on kolme onnistunutta kirpputorireissua.

Syksyn aikana kirpputoreilta on löytynyt tosi paljon kaikkea kivaa, kuten pöytäliinoja, muumilautanen, talvitakki ja söpöt huopatossut. Tällä kertaa postaukseen pääsi myös siskon minulle ostamat muumi-pöytätabletit, jotka olivat kyllä aivan loistolöytö kirppikseltä.

Ensimmäisen reissun saalis pitkän tauon jälkeen. Pieniä lasipulloja, metallikannu, muumilautanen,  naulakko pyyhkeille, talvitakki, kaitaliina keittiön pöydälle ja pari paitaa. Kuvassa on myös Meksikolainen keittokirja, joka maksoi 1 euron.

Muumilautanen maksoi 10 euroa, pieniä lasipulloja oli sidottu yhteen 3kpl ja ne maksoivat yhteensä 2,50 euroa.

Indiskan pöytäliinat olivat todella mieluinen löytö, enkä osannut valita näistä kolmesta joten ostin ne kaikki.


Pöytäliinat maksoivat 7 euroa kpl, joten ei ollut mielestäni paha hinta maksaa 21 euroa kolmesta pöytäliinasta. Indiskassa on aivan ihania vaatteita, astioita ja kankaita ja oon ostellut sieltä paljon kaikkea kivaa kotiin, mutta harvemmin tuotteisiin törmää kirpputoreilla :)

Talvitakki maksoi 12 euroa, keskimmäisen kuvan pinon alla oleva paita maksoi 5 euroa ja päällä oleva toppi 1 euron. Oikealla näkyy aivan supersöpöt pienet mustat huopatossut, jotka ovat olleet tosi ahkerassa käytössä. Ne ovat jonkun itse tekemät ja maksoivat 4 euroa. Tossujen alla näkyvä Ikean kaitaliina maksoi 1,50 euroa.

Valkoinen käyttämätön keittiöpyyhe vihreillä pilkuilla maksoi 3,50 euroa. Mustavalkoinen pöytäliina oli löytö Kattilahallin kirppikseltä ja siitä maksoin 4 euroa. Tykkään tuollaisesta siksak-kuviosta ja tämä oli kiva löytö, vaikka olinkin juuri edellisellä kirpputorikierroksella ostanut kolme pöytäliinaa. Viimeisessä kuvassa näkyy 3 euron matto, joka pääsi pesun jälkeen makuuhuoneen lattialle.


Tämä pieni metallikannu oli myös tosi hyvä löytö! Olin nimittäin etsinyt kaupoista vastaavaa, jolla voisin harjoitella maitovaahdon kaatoa ja kuvioita kahvien pintaan. Metallikannu maksoi 4 euroa. Puinen 2 euron towels-pyyhenaulakko on päässyt jo vessan seinälle ja tästä tykkään kyllä kovasti ja olisin voinut maksaa enemmänkin.

Siskoni oli löytänyt mulle nämä ihastuttavat pöytätabletit, jotka maksoivat 0,50 euroa kappale. Tykkään näistä tosi paljon ja nämä pääsivätkin heti keittiön pöydälle! :)



Vaaleanpunainen ihanan pehmeä ja muhkea tuubihuivi oli 0,50euroa ja sekin on jo päässyt käyttöön. Vilan suloinen ja liehuvahelmainen kukkamekko maksoi 3,50 euroa. Tälle tulee varmasti käyttöä kesällä!


Tykkään tosi paljon erilaisista purkeista ja purnukoista. Tämä lasipurkki korkkikannella maksoi 1 euron ja sisällä oli vielä puisia servettirenkaita, jotka ajattelin maalata tai käyttää johonkin askarteluprojektiin.



Kannellinen lasipurkki on Keravan Oliverin kirppiksen sisustuspuolelta, jossa on valtavasti kaikkea ihanaa tavaraa. Purkki maksoi 5 euroa ja pitää tällä hetkellä sisällään kahvipapuja joita tulee käytettyä päivittäin. Purkin alla oleva bambulautanen maksoi 1 euron.

Syksyn kirppislöydöt maksoivat yhteensä: 81,50 euroa.

Luulin että näiden ostoksien yhteissummasta olisi tullut paljon enemmän. Olen kyllä tyytyväinen, sillä tuolla hinnalla ei olisi saanut uutena kaupasta edes talvitakkia ja nyt sain sen lisäksi vielä paljon kaikkea muutakin. Kaikki ostokset ovat päässeet käyttöön, joten ei voi olla muuta kuin tyytyväinen.

Lisäksi sain myytyä sisustustavaraa ja omia vaatteitani kirppiksellä kaksi täyttä Ikean kassillista. Olen nyt innostunut siivoamaan kaappeja ja keräämään kaikkea ylimääräistä kirppikselle vietäväksi, joten täytyy varmaan varata pöytä jossakin vaiheessa.

Sellaisia ostoksia tällä kertaa! :)

Mukavaa torstaita!

14 kommenttia

  1. Kääk noita indiskan liinoja!! Jos joskus päätät luopua niistä niin täältä löytyy jo ostaja, Niin upeita!! :)

    -Mirkku-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh! En usko että ihan heti olen niistä luopumassa, sillä noi on kyllä aivan ihania! :)

      Poista
  2. Mä en ole piiiiitkään aikaan käynyt kirppiksillä. Pitäis kans tyhjentää ensin omia kaappeja että sasi tilaa uusille ostoksille. Ja tosiaan ostaa vaan sellaista joka tulee käyttöön, eikä niitä kaapin pölyttäjiä.
    Hienon saaliin olet taas saanut!!! ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas oon nyt käynyt aika lyhyen ajan sisällä kolme kertaa, oli pakko ottaa vähän takaisin noita menetettyjä kirppiskierroksia ;) Mies sanoikin mun sairasloman aikana, että jotain hyvää edes kun en päässyt kävelemään kun jäi noi kirppiskierrokset väliin. Ja nykyään tosiaan katselen paljon tarkemmin mitä tulee ostettua, ettei jää just kaapin pohjille lojumaan turhaa tavaraa. Nää kaikki on kyllä tullut jo käyttöön! :)

      Poista
  3. Upeita löytöjä! Pöytäliinat ovat olleet todellakin löytö, koska itse ainakin äärimmäisen harvoin löydän omaan käyttöön soveltuvia tahrattomia ja ehjiä liinoja. Indiskan tuotteita ei muutenkaan voi vastustaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin ajattelin, että juurikin noi pöytäliinat oli yksiä parhaista löydöistä, mutta mies saattoi olla vähän eri mieltä :) Ihmetteli, että miten joku voi tarvita noin monta erilaista pöytäliinaa kun niitä tosiaan on jo kerääntynyt jonkun verran aiemmilta kirppiskierroksilta. Pöytäliinoja on vaan niin kiva vaihdella ja etenkin värikkäämmät kankaat piristää kummasti! Indiskassa on tosiaan niin ihania tuotteita, sieltä löytyy joka kerta jotain kivaa kotiin! :)

      Poista
  4. Tosi kivoja löytöjä! Itse olen heikkona erilaisiin astioihin, ja bongasinkin juuri täältä meiltäpäin vastikään avatun uuden lifestylekaupan joka myy myös vanhaa posliinia ja lasia jne. Pakko oli ostaa ihana Rörstrandin turkoosi lautanen vaikka hinta ei ollutkaan halpa. Joskus sitä vaan kaipaa sellaista piristystä! Ja sitten taas kirppareille kiertämään jos löytyisi vaikka joulupöytään jotain uutta ideaa...vaikka niitä pöytäliinoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä myös rakastan erilaisia astioita ja niitä onkin tullut keräiltyä kirppiksiltä jo viimeiset 15 vuotta. On kiva kahvitella eriparimukeista ja kattaa pöytään värikkäitä astioita. Täytyykin käydä kurkkaamassa onko sulla blogissa kuvia tuosta uudesta löydöstäsi. Turkoosi on yksi lempiväreistäni, joten lautanen on varmasti ihana! :)

      Joulun aikaan onkin kiva kierrellä kirppiksillä, yleensä löytyy ihania koristeita kuuseen ja tosiaan joku jouluinen pöytäliina olisi hyvä löytö tänänvuonna. Muistelin juuri, että aloitin nämä kirppispostaukset juurikin viime joulukuussa, kun löysin kirpputorilta ihanan punaisen puisen tarjottimen, joulukoristeita ja puiset joulukuuset.

      Onnea etsintään, toivottavasti löytyy jotain kivaa joulupöytään! :)

      Poista
  5. Wauuu! Onpas huippuja löytöjä. Sulla on hyviä kirppiksiä, joissa kierrellä. Itse harvoin käyn ja jos käyn niin en löydä mtn.. :/ Pitäis terästäytyä ja poiketa useammin, sillon varmaan oppis silmään löytöjäkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täälläpäin on kyllä hyviä kirppiksiä :) Asuttiin pari vuotta sitten yhden hyvän kirpputorin vieressä ja siellä tuli käytyä tosi usein.. ehkä ihan hyväkin että nyt ei oo mitään kirppistä ihan noin lähellä :D

      Poista
  6. Tosi hyviä löytöjä! Ostaisin itse varmaan nämä kaikki myös jos löytäisin kirpputorilta. Itse en meinaa löytää mitään. Oletko käynyt kirpputoreilla jo pitkään? Tuntuu että sellaiset aina tekee ne parhaat löydöt kun osaavat etsiä. Monesti lähden tyhjin käsin kirpputorilta ja sitten saa ihmetellä näitä toisten löytöjä.. heh :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Laskeskelin juuri, että aloin ahkerammin käymään kirpputoreilla joskus yli 15 vuotta sitten, eli onhan tässä kerennyt jo aika paljon pöytiä koluamaan ;) Silloin oli kyllä hinnat ihan eri luokkaa kuin nykyään, kun kirppikset ovat paljon suositumpia. En muista että olisin koskaan lähtenyt kirppikseltä tyhjin käsin, aina tarttuu jotan mukaan ja joskus jopa vähän liikaakin :D

      Poista
  7. Ihania löytöjä, varsinkin nuo Muumipöytätabletit.Iik.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥