KAHVIA, TEETÄ, JUHLIA JA KUULUMISIA

Ihanaa istahtaa hetkeksi alas, ottaa kuppi kahvia ja miettiä mennyttä viikkoa. On ollut vähän flunssainen olo ja tuntuu ettei oo saanut kunnolla levättyä koko viikon aikana. Töiden, synttäreiden ja ystävien kyläilyjen lisäksi oltiin yhtenä iltana Tsekkiläisen oluen lanseeraustilaisuudessa ja perjantaina käytiin lätkämatsissa. Tässä muutamia kuvia viime lauantaista eteenpäin :-)



Kahvia muumimukista ja tuoreita korvapuusteja :-)

Itämaisesta ruokakaupasta ostettuja herkkuja, tuoreita yrttejä ja keittokirjoja. Ostin Tigerista pienen maustepurkin, jonka täytin värikkäillä nomparelleilla, isompiin purkkeihin laitoin mysliä ja pähkinöitä.

Teetä, teetä, teetä! Juon edelleen aamukahvini, mutta talven tullen iltaisin maistuu muutama kuppi teetä. Joko irtoteetä pannusta tai Clipperin pussiteetä :-)

Kummityttöni synttäreillä herkuteltiin täytekakulla, jonka hän oli itse koristellut :-)

Myös Mauno sai kutsun synttärijuhliin. Musta rusetti kaulassa pikkuherra tepasteli juhlapaikalle ja oli hauskaa, kun Maunolle oli katettu omat herkut :-)

Maunon lempipaikka on sohvan nurkassa tyynyjen ja peittojen keskellä, siellä herra makoilee selällään ja seurailee pää alaspäin meidän tekemisiä :-D

Me just suunnitellaan tän päivän ruokaa, ilmeisesti paistettua riisiä, naanleipää ja jotain niiden kanssa, jälkkäri onkin jo tiedossa. Ajattelin et vois käydä tänään pitkästä aikaa kirppiksellä, sit ruokakaupan kautta kotiin, villasukat jalkaan, kynttilöitä palamaan ja sunnuntaikokkailu alkakoon.
Mukavaa sunnuntaita!

10 kommenttia

  1. Kiva kuulla sun kuulumisia! Kauniita kuvia taas =) Sinullakin tuo uusi Muutto-muki. Yksin minun ja varmasti monen muunkin lempparimukeista. Ihanaa sunnuntain jatkoa sinulle, Mimosa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-) Muutto-mukin sain yllätyslahjaksi itseasiassa samana päivänä kun tein postauksen näistä uusista muumiastioista, oli aika hauska sattuma :-D

      Poista
  2. Ihania herkkuja pöytä pullollaan (ja lattia)! :)
    Oikein mukavaa sunnuntai-iltaa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! On niin ihanaa päästä joskus valmiiseen herkkupöytään maistelemaan muiden leipomuksia :-)

      Poista
  3. Heh, ihana ku Maunoki oli nui huomioitu, ilimanko sitä nui naurattaaki! <3 Mukavaa viikkua Mimosa teijän koko poppoolle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, jep! Mauno sai oikein kutsunkin erikseen noihin juhliin :-) Kiitos ja samoin myös sinne, mukavaa viikkoa kaikille! :-)

      Poista
  4. Ihania, värikkäitä kuvia ja aina niin suloinen Mauno!:) Näistä kuvista tulee hyvälle tuulelle.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos, kiva kuulla :-) Maunoa on vähän haastavaa kuvata tossa lempparipaikassaan, kun ei meinaa erottua sohvasta, heh :-D

      Poista
  5. Ihana Mauno!! <3 Ja ihan mahtavat tarjoilut hänellä!!
    Voih, mä oon niin kade tuosta muumimukista........

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maunolla oli kyllä super hyvät tarjoilut, samoin kuin meillä muillakin :-) Mun astiakokoelma on kasvanut lähiaikoina uusilla lahjaksi saaduilla muumiastioilla, niistä on niin kivaa ja jotenkin piristävää juoda aamukahvit :-)

      Poista

Kiitos kommentista! ♥