♥ Kotona

Lauantai-ilta, kaupassa käyty ja Maunon kanssa ulkoiltu. Keittiössä soi bassoradio ja isossa kattilassa porisee isoveljeni innoittamana tsekkiläinen lihakeitto. Tunsin lämpimän olon sisälläni istuskellessani keittiössä kynttilän valossa syöden pipareita homejuustolla, pöydällä höyryävä glögimuki rusinoiden ja manteleiden kera. Koira makasi jaloissa ja poikaystävä hääräsi hellan ääressä (vieläpä ilman paitaa) tuoden välillä lusikallisen keittolientä, perunaa tai porkkanaa naamani eteen "maista onks hyvää"- lausahdusten saattelemana.

Olen tänään siivoilun ohessa vähän sisustanutkin ja huomenna päivänvalossa voisin vähän kuvailla kotia taas pitkästä aikaa. Tässä kuitenkin nyt muutamia aiemmin napsimiani pieniä yksityiskohtia kodistamme :-)


Ihastuin tän kauniin kuvan väreihin ja tää oli pakko saada kehyksiin. Puiset kehykset, pieni maalausteline ja kultainen tähtinauha kirppikseltä.


Monkin lehdestä leikattu kuva, josta tuli myös taulu :-)


Pala olohuoneemme nurkkaa sekä päivällä että illan hämyssä. Kuvissa myös kultaköynnös, josta olemme kovin ylpeitä. Kasvaa nimittäin jo kolmatta vuotta olkkarissamme ja se on iso saavutus se ;-)


Sohvan yläpuolella olevat Bob Marleyt painoin joskus kahdeksan vuotta sitten opiskellessani taidekoulussa. Tarkoitus oli siis painaa tuo kuva kangaskassiin, nämä olivat vain koevedoksia valkoiselle pahville, säkkikankaalle ja piirtoheitinkalvolle. Nämä kuitenkin päätyivät roskakorin sijaan seinälleni jo ensimmäiseen omaan asuntooni :-)


Puinen lokerikko on jo vähän vanhempi kirpputorilöytö. Koloihin mahtui juuri sopivasti pitsikuvioidut tuikkukupit.


Tää keittiön hyllykkö on vanhempieni luota. Tykkään tosi paljon äidin tyylistä sisustaa mielikuvitusta käyttäen. Paljon kekseliäitä ideoita ja pieniä yksityiskohtia :-)

Nyt lasillinen hyvää punaviiniä ja pian myös pitkän kaavan mukaan tehtyä lihakeittoa, tuoretta persiljaa ja patonkia.  
Mukavaa lauantai-iltaa!

7 kommenttia

  1. Persoonallisen näköistä teillä :) Mikä lehti on Monki..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monkin lehti tuli ennen mulle kotiin, mutta nykyään niin kysytty etteivät voi ilmeisesti lähetellä niitä enää. Mutta niitä saa siis hakea Monkin vaateliikkeistä :-)

      Poista
  2. Kivoja yksityiskohtia jälleen. Tunnelmavalot ovat mukavaa piristystä tämän pimeyden ja harmauden keskellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunnelmavalot ovat niin kivoja, meillä on niitä ympäri vuoden kotona mutta näin joulua kohti niitä ilmestyy vielä vähän lisää :-)

      Poista
  3. Kauniita yksityiskohtia! Osaisinpa itsekin sisustaa...

    VastaaPoista
  4. Teillä on kodikasta ja paljon persoonallisia yksityiskohtia.:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥