♥ Tiistaina

Pientä kollaasia eiliseltä, jonka piti koostuaa lähinnä kirppiskamojen hinnoittelusta, sämpylöiden leipomisesta ja työjutuista. Aamu alkoi lupaavasti eläinlääkäriin soitolla ja siitä tunnin päästä oltiinkin jo Maunon kanssa porukoilla. Sit vähän aamupalaa ja Mauno lääkäriin - josta selvittiin onneksi melko nopeasti pois :-)

Innostuttiin siskon kans hakemaan kaupasta glögiä, pipareita, päärynöitä, sinihomejuustoa ja suklaata. Täällä kaks hullua (kuulemma...) odottaa jo innoissaan Joulua ja suunnittelee mitä kaikkia jouluherkkuja tänä vuonna valmistetaan niiden perinteisten riisisuklaiden, marinoitujen oliivien ja pasteijoiden lisäksi..


Onneks Mauno on taas kunnossa! Ja muutenkin kaikin puolin mukava olo :-) Ostin omenoita leivontaa varten, mutta taidan lohkoa niistä muutaman kulhoon ja napostella sellaisenaan. Kivaa illanjatkoa!

13 kommenttia

  1. Oi ihanaa, liityn niiden hullujen kerhoon jotka oottelee jo pikkasen joulua (vielä enemmän niitä jouluherkkuja)! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, arvasin että on pakko olla muitakin yhtä innokkaita joulun odottajia! :-)

      Poista
  2. Oi mitä herkkuja ja onneksi koiruus voi hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, onneksi! Ja nyt saa taas hetken hengähtää kun saatiin Mauno kuntoon :-)

      Poista
  3. Hihii, minäkin rupesin jo pari viikkoa sitten haaveilemaan glögistä. :D Kivoja kuvia jälleen kerran!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näköjään meiät joulun odottelijoita onkin paljon! Täytyy näyttää nää kommentit poikaystävälle niin ei pidä mua ihan jouluhörhönä! ;-)

      Poista
    2. Tai ainakaan ainoana sellaisena..heh!

      Poista
  4. Kivoja kuvia ja voi kun koira on niin söpö :)

    Tässä vaiheessa tulee aina sellanen joulunen olo, kun illat pimenee ja alkaa polttaa kynttilöitä, hassua :D

    http://reetta-s.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Niin tulee :-) Kaupassa kävelin kynttilähyllyn ohi ja oi se tuoksu oli niin ihana kun siellä oli kaikki jouluiset tuoksukynttilät jo esillä! :-)

      Poista
  5. Noiden herkkujen parissa on mukava suunnitella tulevaa joulua.:) Kivampi on suunnitella kaikessa rauhassa eikä viime tipassa kovalla kiireellä. Ihana Mauno.<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi niin on! :-) Tuntuu kyllä että vaikka alottais kuinka ajoissa suunnittelun, niin aina jää jotain ihan viime tinkaan eikä kaikkea suunnitelemaansa edes kerkee tehdä :-D

      Poista
  6. Ihania kuvia jälleen kerran ja Mauno on kyllä tosi suloinen tuolla peittojen keskellä. Kyllä minäkin aloitan joulun miettimisen heti syksyllä, sillä tavalla vain selviän tästä pimeästä jaksosta. Joulun jälkeen alan odottamaan kevättä, heh :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niin ja onhan kauppoihinkin jo tullut jouluservettejä, jouluvaloja, tuoksukynttilöitä.. hyvä olla ajoissa vaikka lopulta tulee kuitenkin kiire kaiken suunnittelun kanssa! ;-)

      Poista

Kiitos kommentista! ♥