Syntymäpäivät

Synttäreitäni juhlitaan syyskuussa ja tapani mukaan olen jo nyt alkanut pohtimaan tulevia tarjoiluja, vaikka niihin on vielä kuukausia aikaa ja sitä ennen on tehtävänä paljon muita herkkuja :-) Mielestäni on vaan niin kivaa suunnitella kaikkia leipomisjuttuja ja juhlatarjoiluja - voisin tehdä sitä työksenikin! On myös hauskaa huomata kuinka paljon suunnitelmat tarjoilujen suhteen kerkeävät muuttumaan muutaman kuukauden aikana.


Löysin kuvia viime vuoden syntymäpäiväjuhlistani, joita juhlittiin pienellä porukalla kera juustokakun ja muiden herkkujen.Olimme ostaneet Kreikan reissulla pullon Dooleys-toffeelikööriä, jota käytin tähän ihanaan samettisen pehmeään juustokakkuun.


Lisäksi tarjolla oli hannu ja kerttu-keksejä, vaahtokarkkeja ja kreikasta tuotuja suklaasikareita :-)Suolaisena tarjottavana oli kinkku-rucolapiirakkaa, tuc-keksejä tuorejuustolla ja viinirypäleillä sekä ikuisia lemppareitani patonkiviipaleita kolmen marjan hillolla ja brie-juustolla. Patongin tilalle sopii myös vaikkapa vesikeksit, ovat superhyviä!

Äitienpäivän jälkeen olisi tiedossa isoisän syntymäpäivät, joihin lupauduin leipomaan jotakin suolaista ja makeaa. Osan tarjoiluista teen gluteenittomiksi, joihin ainakin macaron-leivokset olisivat oivallinen vaihtoehto. Niitä onkin tullut tehtyä lähiaikoina melko paljon! Lisäksi toivottiin ainakin suolaista piirasta ja täytekakkua.  Saa nähdä millaisia herkkuja tulee tehtyä :-)

Nyt taidankin siirtyä miettimään iltapalaa, jota nautimme Suomen matsia katsellen. Kaapissa olisi ainakin vuohenjuustoa ja rasiallinen mansikoita sekä viinirypäleitä.. nam!

7 kommenttia

 1. Voi mitä ihania herkkuja, tulee ihan nälkä kun kuvia katsoo! Täytyy sanoa, että todella kaunis juustokakku. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan värikkäitä kuvia ja tarjottavia...uusia jo odotellessa. Blogissani on sinulle jotain :)

  VastaaPoista
 3. Sinulla on aina niin värikkäät ja kiinnostavat kuvat sekä tarjoilut.

  VastaaPoista
 4. Voi miten syötävän ihania kuvia ;)
  Upeita herkkuja, kyllä maistuisi!!
  Kunnolla suunniteltu on puoliksi tehty ;)

  VastaaPoista
 5. Moi!
  Sinä osaat tehdä ihania kattauksia juhliin!! Onko tämä sinun työ? Koska sinun pitäisi ehdottomasti kokeilla, olet niin taitava O___O

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihanasta kommentista! :-) Olisi mahtavaa saada tehdä työkseen juhlasuunnittelua ja kaikkea siihen liittyvää! Toivottavasti se onnistuu vielä joku päivä :-)

  VastaaPoista
 7. Näille synttäreille olisin ehdottomasti halunnut kutsun! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥