♥ 13.5.

Noniin! Ennen gluteenittomia juhlatarjoiluja ja sisustuskuvia ajattelin laittaa vielä muutamat kuvat tämän vuoden Äitienpäivästämme :-)


Ollaan viety jo pienenä tuolla samalla tarjottimella aamiainen sänkyyn aina äitienpäivänä sekä isänpäivänä. Niinpä otimme sen käyttöön nytkin ja kokosimme tarjottimelle teen, tuoremehun ja kuohuviinin lisäksi raikkaan smoothien sekä ruisleipätoasteja.


Ruistoasteista tuli niin hyviä, että niitä tehtiin vielä iltapalaksi kotonakin. Väliin sopii juuston ja kinkun lisäksi mozzarella tai fetajuusto ja kirsikkatomaatit. Rucola kruunaa tämän herkun ja itseasiassa nuo koristeeksi laitetut mansikatkin maistuivat tosi hyviltä leivän kanssa! :-)


Annoin äidille lahjaksi hackmanin emalisen kesäkattilan, lakritsia ja servettejä. Paketointiin käytin palan ikean vaaleanpunaista lampunvarjostinta, kakkupaperia sekä lahjanarua :-) 


Aamiaisen jälkeen vietimme aurinkoista päivää pihalla, jossa kuvailin kukkien lisäksi mm. äidin istutuspöytää.


Lounaaksi teimme siskon kanssa kaikille isot annokset vuohenjuusto-kanasalaattia ja valkosipuli-persiljaleipiä. Rakastan erilaisia salaatteja ja tätä olemmekin tehneet jo useamman kerran tässä kevään aikana :-)


 Päivän kruunasi mansikkaa, kiiviä ja vaniljaista kermavaahtoa sisältävä herkullinen brita-kakku!

Viikonloppuna tosiaan vietimme ukkini syntymäpäiviä ja sinne leivoimme gluteenittomia herkkuja :-) Leipomisen lisäksi olen seurannut tiiviisti jääkiekkoa, siivoillut kotona ja hakenut kirpputorilta hintalappuja tavaroiden hinnoittelua varten sekä viettänyt aurinkoisia päiviä hyvässä seurassa. Maisalle on myös varattu lääkäriaika keskiviikolle, jolloin kipeä etutassu kuvataan. Toivotaan, ettei sieltä löydy mitään vakavampaa!

5 kommenttia

  1. No vai on teillä ollu mukavat ja näyttävät tarjoilut!!!

    VastaaPoista
  2. Näyttää ihanalta! Mua harmittaa kun kaiken sen kiireen ja sähellyksen keskellä ei tullut otettua kuvia meidän äitienpäiväbrunssista...:/

    VastaaPoista
  3. Salaatti on kuin suoraan ravintolasta..mitä se sisältää? :)

    VastaaPoista
  4. Tuollainen aamiainen kyllä kelpaisi. :9 Ja tosiaan niin, ettei aina itse tarvitsisi tehdä sitä. :D

    VastaaPoista
  5. Voi luoja mitä herkkuja! Ihan kateudesta vihreenä täällä ruudun takana... :D

    Hackmannin kesäsarja on ihana! On tullu ostettua lähes kaikki sarjan astiat. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥