♥ Täällä taas

Viimepäivinä olen kärsinyt aivotärähdyksen aiheuttamasta järkyttävästä päänsärystä, jonka seurauksena mm. blogin päivittäminen ja valokuvaaminen saivat hetkeksi jäädä. Onneksi päänsärky on nyt takanapäin ja pystyn vihdoin istahtamaan koneelle sen sijaan että makaisin peiton alla särkylääkkeitä popsien.


Mauno on toipunut täysin yli odotusten ja herralla tuntuu olevan energiaa enemmän kuin koskaan! Koitetaan kuitenkin edelleen olla aika varovaisia etenkin rappusten kanssa ja esimerkiksi sohvalle Maukka nostetaan hyppäämisen sijaan. (Tosin tämä raketti saattaa myös pinkaista aivan yhtäkkiä lempipaikkaansa tyynyjen keskelle, mutta leikkauksesta onkin jo sen verran aikaa että pieni hyppelykin on sallittua.) Tämä kuvassa oleva näky onkin nykyään kovin yleinen, kun pikkarainen rakentaa itselleen sohvan nurkkaan pesän tyynyistä ja nukahtaa lopulta kieli ulkona tuhisten :-)


Me pedataan siskon yökyläillessä olohuoneeseen peti, jonka Maisa valoittaa välittömästi siskon noustua. Saattaa hän tosin kömpiä jo yöllä jalkopäähän, josta sitten hivuttautuu vähitellen siskon kainaloon kuorsaamaan..


Kiireettömät aamut ovat mitä parhaimpia croissanteille, munakkaalle ja tuoreille hedelmille - appelsiinimehua unohtamatta.


Pääsiäisenä nautimme herkullisen lounaan vanhempieni luona värikkään kattauksen kera :-)


Ja seuraavana päivänä kahviteltiin tekemäni porkkanakakun sekä äidin herkullisen pashan ja pullan kanssa.


Tein viemisiksi pääsiäismacaronien ja porkkanakakun lisäksi myös muutaman siemenleivän ja yhden mustan leivän, jota aion ehdottomasti tehdä uudestaankin! Oli superhyvää ja koko leipä taisi mennä pääsiäisen aikana :-)


Äidin herneenversot ovat kasvaneet sata kertaa nopeammin kuin mun versot, eppaa! Näitä on ihana napsia erilaisiin salaatteihin ja vaikkapa leivän päälle, nams!

Vapuksi meillä on grillailu-suunnitelmia ja ajattelin tehdä taas macaron-leivoksia teemaan sopien. Mutta nyt mulla odottaa sima-ainekset keittiön pöydällä, joten laters! :-)

2 kommenttia

  1. Mukava kuulla, että Maunon toipuminen on sujunut hyvin.

    Myös oma dalmiksemme tekee itselleen pesän johon sitten köllähtää. Siispä peitot on kasattu tilaisuuden tullen mitä omituisimpiin mykkyröihin ja keskellä makaa onnellinen DALLU.

    Pikaista toipumista myös sinulle!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥