Täällä taas!

Moi kaikille! 

Kaakao kermavaahdolla-blogini on palannut 2,5 vuoden Kotiliedessä olon jälkeen takaisin tänne Bloggerin puolelle. 

Pahoittelut blogin siirron aiheuttamista teknisistä ongelmista, isosta osasta postauksia puuttuu vielä kuvat ja osa blogipostauksista uupuu kokonaan. Koitan parhaani mukaan saada kaiken toimimaan mahdollisimman pian, siellä jo innokkaimmat etsivätkin vegaanisia laskiaispullia ja lupaan tehdä kaikkeni että myös tämä resepti saadaan pian siirrettyä! :)



Valitettavasti kuvien siirrossa saattaa kestää, sillä joudun tekemään sen manuaalisesti jokaisen kuvan kohdalla yksitellen. Koitan nipistää tähän aikaa sieltä täältä ja tarvittaessa valvoa muutaman illan vähän pidempään sillä tosiaan haluan itsekin kaikki kuvat postauksiin mahdollisimman pian!

Kotilieden tekninen tuki on auttanut minua parhaansa mukaan, joten eiköhän tämä tästä kun vaan saan kuvat oikeille paikoilleen ja palautan taas mieleeni miten täällä Bloggerin puolella mikäkin toimii.



Sain jo useamman palautteen koskien blogin muuttoa tänne takaisin ja olen hyvilläni siitä, että koette tämän alustan ja sivun selkeästi toimivaksi. Reseptien haku onnistuu helposti sivun oikealta laidalta, samoin kuin löydät sieltä myös kategoriat, joita aion muokata vielä selkeämmiksi.

Kommentointi onnistuu postauksen lopusta kohdasta Kirjoita kommentti ja toki aina saa laittaa viestiä myös Instagramin puolella jossa olette muuten ihanan aktiivisia. 

Jos yhden pienen toiveen saan esittää, niin reseptiä koskevat kysymykset olisi kiva saada tänne blogin puolelle. Niitä tulee välillä useampia ja koen, että hyödytte myös itse siitä kun näette ohjeisiin liittyviä kysymyksiä ja vastauksia suoraan postauksen alla. 

Aina saa laittaa viestiä tottakai myös Instan puolella, sekä toiveita ja ehdotuksia tuleviin postauksiin. Olen nyt tästä kuvien puuttumisesta huolimatta innoissani tästä "uudesta alusta" ja siitä, että vähitellen uskon saavani myös enemmän aikaa tähän blogiin. Uusia postausideoita nimittäin riittää!




Kiitos kaikille kun pysytte menossa mukana ja tervetuloa myös uudet lukijat!  


4 kommenttia

  1. Hei jes! Hyvältä näyttää. Kävin katsomassa tuon sivupalkista löytyvän videonkin, siellä te muina miehinä ja naisina leivoitte hyvännäköiset macaronit! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes kiitos! Vähän on vielä keskeneräistä, mutta vähitellen koitan saada kaiken kasaan :) Ja itsekin muistin tuon videon pitkästä aikaa kun palasin tänne bloggerin puolelle ja näin sivupalkissa. Outoa nähdä tuo vanha video :D

      Poista
  2. Kiva kun siirryit takaisin tähän entiseen blogiisi, tykkään enemmän sinun blogisi ulkonäöstä täällä. Ruokaohjeiden haku paljon helpompaa sekä persoonallisempi näin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos ihanasta kommentistasti, kiva kuulla että tykkäät tästä ulkoasusta :)

      Poista

Kiitos kommentista! ♥