KESÄN PARHAAT MAKEAT X 10


Kokosin aikaisempaan postaukseen kesän parhaat suolaiset x 10 ja siitä tulikin heti yksi luetuimpia kirjoituksia. Postaus nousi myös Parhaat ruokablogit sivuston kesäkuun parhaaksi ruokajulkaisuksi.

Päätin listata nyt suolaisten herkkujen vastapainoksi kesän parhaita makeita herkkuja. Täältä löydät mansikkakakun lisäksi mm. muffinsseja, söpöt pannukakkuvartaat, mehevää marjapiirakkaa, kirsikkaista tiramisua, vohveleita ja raparperihilloa sekä ihastuttavia raparperi-blondieita.



Tiramisun voi perinteisen kakun sijaan kasata myös annosmaljoihin tai yhteen suureen maljaan. Helppo ja näyttävä kesäherkku, johon tuoreet kirsikat tuovat kivan lisän!





Tämän gluteenittoman kakkupohjan välistä löytyy tuoreita mansikoita, lemon curdia, valkosuklaata ja kermavaahtoa. Sitruuna ja valkosuklaa sopivat täydellisesti perinteisen mansikkakakun kaveriksi.



Mehevän marjapiirakan salaisuus piilee taikinaan lisättävässä kermassa ja jogurtissa. Lisää päälle lempimarjojasi ja sihtaa valmiin piirakan päälle tomusokeria. Nam!



Mustaherukka ja suklaa ovat mieletön makupari! Kakku on herkullisen makuinen ja kauniin värinen. Koristeeksi sopii marjat ja esimerkiksi näyttävät suklaalastut.


Minikokoisia pannukakkuja, mansikoita, leipäjuustoa, kinuskikastiketta, grillattuja vaahtokarkkeja, pähkinärouhetta..  Söpöt pannukakkuvartaat ovat hauska ja super herkullinen tarjottava kesän juhliin! 


Tahmaista brownieta, pehmeän sitkeää keksitaikinaa sekä pähkinä- ja suklaasattumia. Täydellisiä herkkuja makeannälkään!


Näissä perinteisen brownietaikinan maitosuklaa on vaihdettu valkosuklaaseen. Makean ja paahteisen valkosuklaan makuparina on kirpeä raparperi. Huippuhyvät leivospalat katoavat hetkessä parempiin suihin!




Nämä mehevät raparperimuffinssit viimeistellään ihanalla kanelimuruseoksella, joka paistuu uunissa kivan rapeaksi.



Raparperia, vaniljaista juustokakkua, kermapursotukset ja tuoreita mansikoita. Siinä resepti täydelliseen kesäkakkuun!



Sunnuntait ovat täydellisiä pannukakku, lettu- ja vohvelipäiviä. Päälle sopii mainiosti vaniljajäätelö, kermavaahto, tuoreet marjat tai ihana itse tehty vaniljainen raparperihillo.




2 kommenttia

  1. Hei! Mistä löysit mustaherukka-suklaa juustokakkuun pyöreitä suklaalastuja? Olen tekemässä kyseistä kakkua ensi lauantain juhliin. Olisi kiva saada samanlaiset koristukset kun on niin näyttävä. Kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Lastut ovat Maraboun Noblesse-suklaalastuja ja ostin ne Citymarketista. Toivottavasti löydät, nämä ovat nimittäin tosi herkkuja ja näyttäviä myös kakun koristeena :)

      Poista

Kiitos kommentista! ♥