SUNNUNTAIBRUNSSI


Viime sunnuntaina kokoonnuimme saman pöydän ääreen perheen ja läheisten kesken. Veljeni oli tullut suomeen tyttärensä kanssa, joten sunnuntai oli ihan täydellinen päivä yhteiselle brunssille.


Meidän brunssipöydästä löytyi:


Alkumalja Samppanjat
Patonkia & Tsatsikia
Mini juustosarvia
Itse tehtyä perunasalaattia (resepti löytyy linkin takaa)
Pekonilastuja
Tomaatti-mozzarella ruisnappeja
Juustotarjotin & Keksejä
Juureslastuja
Intialaisia kanavartaita
Marinoituja kasviksia
Pikkulettuja tomaatti-mozzarella-pestotäytteellä
Pikkulettuja nutellan, banaanin ja hunajan kera
Suklaakakkua & Donitseja
Marjasmoothiet
Tuoremehua ja kahvia



Kaiken järjestelyn lomassa huomasin myöhemmin, että pöydästä unohtui aivan kokonaan hedelmälautanen! Sitä varten olin hankkinut melonia, passionhedelmiä ja appelsiinia.

Nämä tällaiset yhteiset hetket ovat kyllä ihan mielettömän tärkeitä ja arvokkaita. Kun yksi perheenjäsen asuu ulkomailla, on alkanut arvostamaan ihan eri tavalla sitä perheen yhteistä aikaa. Brunssipöytä notkui herkkuja, istuimme pöydässä pitkälle iltapäivään keskustellen ja herkutellen. En ihan äkkisteltään keksi parempaa tapaa viettää sunnuntaita.





Brunssia varten teimme ison kannullisen smoothieta, johon tuli luonnojogurttia, banaania, mansikoita, mustikoita, chian siemeniä sekä loraus maitoa. Tämä on luotto smoothiereseptini, joka maistuu aina kaikille. Joskus saatan heittää sekaan esimerkiksi kaurahiutaleita, vanilja soijamaitoa, avokadoa tai vadelmia.




Äitini paistamat pikkuletut olivat ihana lisä tarjoilupöytään. Lettuja täytettiin ahkerasti ja suunnittelimme jo seuraavaa brunssia, jossa voisi olla tarjolla runsaasti lettuja erilaisilla suolaisilla ja makeilla täytteillä. Tämä täytyy ehdottomasti toteuttaa viimeistään kesällä!



Ruokaisampana tarjottavana oli raikasta perunasalaattia, sekä veljeni tekemiä intialaisia kanavartaita ja marinoituja kasviksia. Vartaat ja kasvikset valmistettiin grillissä ja unohdin ihan kokonaan napata niistä kuvat.






Aivan ihana päivä! Seuraavaan koko perheen yhdessäoloon onkin sitten varmaan taas hetki aikaa, mutta onneksi niitäkin vielä tulee paljon. Oli niin kiva seurata meidän pojan ja veljeni tyttären touhuja ja leikkejä yhdessä. Serkukset ehtivät viikon aikana käydä yhdessä leikkipuistossa, leipoa pullaa sekä leikkiä meidän ja vanhempieni luona.

Kiitos vielä kaikille yhteisestä sunnuntaibrunssista! Lisää blogin aamupalaideoita ja brunssiherkkuja löytyy aiemmista postauksista.

Blogiin on tulossa ensi viikolla arvottavaksi messulippuja Lautasella-messuille. Joten jos gluteeniton ruokavalio, vegaaniruoka, erilaiset allergiat sekä raaka- ja elävä ravinto kiinnostavat, niin kannattaa pysyä kuulolla!

9 kommenttia

  1. Hei löysin instan kautta sun blogis ja tässä tää sunnuntai taitaa mennä postauksia lukien. Tosi paljon löyty ideoita tuleviin juhliin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun jätit kommenttia ja ihana kuulla että blogista on iloa! :)

      Poista
  2. Hei, ihania herkkuja! :) Mistä tuo kulho on, jossa on banaaneja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kulho on ostettu Jyskistä, siellä on kolmea erilaista kuviota. Luulen että niitä on vielä myynnissä :)

      Poista
  3. Upea herkkukattaus. Onpa teillä ollut montaa sorttia kattauksessa, nam! Brunssit on kivoja, ja yhdessä järkkäily mukavaa puuhaa. Mekin teimme taannoin yhdessä brunssin ystävien kanssa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tapana innostua tarjottavien kanssa :D Sunnuntait on kuin tehty yhteistä brunssia varten, ihan super ihana päivä :)

      Poista
  4. Onpas kaikkea ihanaa tarjolla!Aivan superherkut!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥