HOTEL SVEITSI + ALENNUSKOODI HUONEVARAUKSEEN


Yhteistyössä Hotel Sveitsi

Varmaan moni teistä tietää sen fiiliksen kun pääsee illalla pujahtamaan hotellin pehmeisiin valkoisiin lakanoihin? Se on jotain niin ihanaa! Voitte siis varmaan myös kuvitella sen fiiliksen, kun sain viestin jossa meidät kutsuttiin vierailemaan viime syksynä avattuun Hotel Sveitsiin.

Hyvinkäällä sijaitseva Hotel Sveitsi on yksi suomalaisen Primehotelsin viidestä hotellista. Harva ehkä tietää, että vain vajaan tunnin ajomatkan päässä Helsingistä sijaitsee näin monipuolinen paikka viettää lomaa ja vapaa-aikaa. Sveitsistä löytyy huikeat puitteet niin aktiivisempaan lomailuun kuin rentoutumiseenkin. Lapsiperheen näkökulmasta elämyshotelli olikin kaikin puolin ihan loistava paikka ottaa pieni irtiotto arjesta.



Meidän porukkaan kuului minun, miehen ja lapsen lisäksi myös vanhempani. Meille oltiin varattu omat Superior-huoneet, joissa odotti huikeat herkkulautaset. Tämä oli erityisen ihana yllätys taaperon kannalta, joka oli aivan haltioissaan tuoreista marjoista ja hedelmistä. Aivan ihana ele hotellin väeltä. Olo oli todellakin tervetullut!






Tilavat Superior-huoneet on sisustettu tyylikkäästi ja superleveä sänky oli kieltämättä aika houkutteleva ja siihen olisi tehnyt mieli rojahtaa heti kun pääsimme ovesta sisään. Taaperolle oli muuten pedattu ihan omat pienet tyyny ja peitto. Taas yksi ihana ele hotellilta! Tämän vierailun aikana totesimme moneen kertaan, että hotelli oli todella lapsiystävällinen ja siitä kiitinkin henkilökuntaa vielä erikseen lähtiessämme.

Muhkean sängyn lisäksi huoneen varusteluun kuuluu minibaari, kylpytakki ja tossut sekä itselleni parhaana yllätyksenä huoneesta löytyi erikoiskahvikone. Sillä keitettiin kahvit heti kun oltiin istuttu hetki aloillamme, toiset kupit heti aamulla ja sitten vielä kaakaot ennen lähtöä. Todella kiva lisä huoneeseen, kun on tottunut että hotelleissa huoneista löytyy yleensä vedenkeitin ja pikakahvia.




Kylpyhuoneissa on joko suihku tai kylpyamme sekä laadukkaat Ritualsin kylpytuotteet. Meidän toiveesEen kylpyammeesta oli vastattu ja onneksi olinkin pakannut mukaan kylpyvaahdon, niin pääsimme illalla lapsen kanssa vaahtokylpyyn. Odotan aina lomalla hotelleissa eniten sitä kun illalla pääsee vaahtokylpyyn ja sen jälkeen puhtaisiin lakanoihin nukkumaan. Näiden lisäksi hotellin aamiainen on ihan ehdottomasti aina se odotetuin juttu.



Hotellille saapumisen jälkeen meillä oli ohjelmassa tutustuminen sisäaktiviteettipuisto Super Park Sveitsiin. Olin tiedustellut etukäteen, riittäisikö siellä tekemistä pienelle lapselle ja kyllä siellä tosiaan riitti!

Puiston yläkerrasta löytyi trampoliineja, foam-allas, skeitti- ja scoottialueet sekä etenkin pienemmille lapsille suunnatut kiipeilykummut ja liukumäet. Alakerrasta taas löytyi hurja määrä mitä mielenkiintoisempia pelejä joissa pystyi potkimaan palloa maalitauluihin, heittelemään koripalloa, pelaamaan golfia ja ilmakiekkoa, jalkapalloa ja vaikka mitä hauskaa. Tekemistä riitti ja oli hauska kokeilla uusia lajeja.

Super Park on auki ympäri vuoden ja siellä voi järjestää myös esimerkiksi syntymäpäiväjuhlat tarjoiluineen.






Hotellin kaksi ravintolaa Tila sekä Alku sijaitsevat molemmat heti pääaulan vieressä. Meidän vierailuun kuului illallinen valitsemassamme ravintolassa ja meidän valinta oli Ravintola Tila. Valitsin ravintolan tällä kertaa sen perusteella, että heillä oli myös hyvän kuuloinen lasten menu.




Juomien kanssa pöytään tuli aivan super herkullista leipää.

Alkupaloiksi valikoitui maalaissalaatit avokadolla ja toast skagenit. Lasten listalta valikoitui katkaravuilla ja melonilla täytetty salaatinlehti. Toinen alkupala omppusiili kuulosti myös hauskalta. Siinä omenaan on tikutettu pikkutomaatteja ja kurkkukiekkoja.




Pääruoaksi tilasimme kaksi annosta grillattua härkää, sekä annokset kananpoikaa valkosipuli-yrttivoilla ja loimutettua lohifileetä. Lapselle valitsimme annoksen grillattua lohta, tilli-jogurttia ja muusia.

Täältä pääset näkemään Tilan ruokalistan kokonaan. Lasten omat alkupalat on hyvä idea ja mielestäni listalta löytyi muutenkin hyviä vaihtoehtoja lapsille. Hotellin molemmissa ravintoloissa on tarjolla myös vaihtuva vegaanimenu.

Annokset olivat maukkaita ja sopivan kokoisia. Tilaa jäi juuri sopivasti vielä jälkkäreille. Ravintola oli sen verran täynnä, että ruokia sai hetken odotella mutta viihtyisän tunnelman vuoksi odottelu ei haitannut ollenkaan. Lapsella riitti ihmeteltävää ja meillä oli omat piirustusvälineet mukana, jolloin hänelläkin oli tekemistä pöydän ääressä.




Jälkiruoaksi tilasimme Pätkis-kakkua, kauramurua marjoilla ja jäätelöllä, sekä annoksen marenkia valkosuklaalla ja marjoilla. Niin herkkuja kaikki!

Ravintola Tila oli niin makujensa kuin viihtyvyytensäkin ansiosta hyvä illallispaikka ja sinne voisi varmasti mennä joskus syömään muutenkin. Hotellin molemmat ravintolat taisivat olla lähes täyteen varattuja.




Nauroimme joskus siskoni kanssa, että jos hotellin aamiaisbuffetista löytyy nutellaa niin siitä tietää, että aamiaiseen on todella panostettu. Täältä löytyi nutellaa ja niin paljon kaikkea muutakin. Appelsiinimehua, omenamehua, tyrnikeittoa sekä kahvia ja teetä. Croisantteja, erilaisia leipiä, riisipiirakoita, leikkeleitä, juustoja, munavoita, kasviksia ja runsaasti tuoreita hedelmiä. Puuroa, jogurttia, mysliä, muroja, pähkinöitä, juustoja, erilaisia hilloja ja marjoja sekä suklaadonitseja ja keksejä. Lämpimältä puolelta löytyi munia, pekonia, munakasta, kasviksia.. siis todella monipuolisesti kaikkea!

Myös gluteenittomia vaihtoehtoja oli hyvin tarjolla ja vegaanisia sai erikseen pyytää henkilökunnalta. Kuten sanottu, hotellien aamupalat ovat ihan parhaita!

Aamiainen tarjoillaan hotellin pääaulan vieressä Ma - Pe klo 6.30-10.00 ja La - Su klo 7.00 - 11.00. 

Kuulin jonkun toteavan aamiaisella, että täällähän on paljon lapsiperheitä ja itsekin pistin saman merkille. Oli kiva huomata, että muitakin pieniä lapsia oli paikalla ja heidät otettiin huomioon. Hotellin aulan yhteydessä oli myös pieni leikkipaikka, josta löytyi mm. leikkikeittiö ja piirustusvälineet.






Aamiaisen jälkeen meillä oli vielä hetki aikaa, joten päätimme käydä pulahtamassa Sveitsin uimalassa. Hotellihuoneiden hintoihin kuuluu muuten sekä uimalan että kuntosalin käyttö.

Vuorokausi Hotel Sveitsin hellässä huomassa oli täydellinen lopetus miehen talvilomaviikolle. Tulipa huomattua että joskus sitä voi näinki läheltä kotia löytyä paikka pienelle minilomalle. Aina ei tarvitse lähteä kovin kauas, että se tuntuisi jotenkin spesiaalilta.

Meillä jäi vielä paljon näkemättä ja kokematta, sillä hotellin, ravintoloiden ja sisäleikkipuiston lisäksi Sveitsistä löytyi vielä mm. elokuvateatteri, kahvila, pakohuone sekä hemmotteluhoitoja tarjoava Beauty Spa. Talvisin ulkona on mahdollisuus käydä pulkkamäessä, hiihtämässä ja laskettelemassa - kun taas kesällä aktiviteetteihin kuuluu mm. golfaus ja pyöräily. Lisäksi hotellin läheisyydessä on myös koko perheen seikkailupuisto, joka on auki kesäkaudella. Täällä voisi siis todella viettää aikaa enemmänkin, sillä tekemistä riittäisi monelle päivälle.



Olemme vierailleet aiemmin samalla porukalla Primehotelsin Hotel Rantapuistossa. Siitä voit lukea oman postauksen täällä. Näitä kahta hotellia yhdisti mielestäni rauhallisuus ja ennen kaikkea mukavuus, rento tunnelma, kauniit huoneet ja hyvä ruoka. Luonnon läheisyys ja hyvät ulkoilumahdollisuudet ovat näissä molemmissa hotelleissa myös iso plussa.

ALENNUSKOODI HOTEL SVEITSIIN

Sain alennuskoodin jaettavaksi blogini lukijoille. Etu kannattaa hyödyntää jos tekee mieli suunnitella vaikka itselleen tai perheen ja ystävien kesken pieni aktiiviloma tai hemmotteluhetki kevään tai kesän aikana.

Alennuskoodilla kaakao saat nyt 10% alennusta päivän joustavasta tai varmasta majoitushinnasta Hotel Sveitsissä. Etu on voimassa majoitusvarauksiin 31.7.2018 asti saatavuuden mukaan ja varattaessa 15.5.2018 mennessä. Etu koskee uusia varauksia, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin.


6 kommenttia

  1. Kuulostipa kivalta minilomalta!! ♥
    Tuo on niin totta että lähellä kotiakin voi tehdä ihan kunnon seikkailun ja loman.
    Ja hotellin aamupalat...♥ Niin kovin harvoin tulee yövyttyä hotellissa ja aina oikein odottaa sitä aamupalaa. Nykyään onneksi lähes joka hotellissa siihen on panostettu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä niin totta! Monesti sitä vaan ajattelee, että pitäisi lähteä jonnekin kauemmas ja tyyliin vähintään viikoksi että se olisi oikeasti loma. Täytyy koittaa useammin ottaa tällaisia pieniä irtiottoja arjesta, nämä tekevät nimittäin niin hyvää koko perheelle. Hotellien aamupaloja odottaa kyllä aina tosi paljon kun on reissussa :)

      Poista
  2. Seurasin teidän lomaa Instastoryn kautta ja näytti niin ihanalta paikalta!! Harmi kun on niin kaukana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Siellä on tosiaan vielä tallennettuna Instastoryssa meidän hotellivierailu (https://www.instagram.com/minkavi/) :)

      Poista
  3. Kuvat ja teksti jo innostavat tutustumaan paikkaan! Tosi kattavasti kerrottu asioita ja en tiennytkään, että Hyvinkäällä on tollanen paikka! Kiitos tästä postauksesta. Toivottavasti pääsen joskus itse kokeilemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana kuulla että postauksesta oli hyötyä! Toivottavasti pääset tosiaan joskus tutustumaan paikkaan itsekin :)

      Poista

Kiitos kommentista! ♥