SLURP-KAHVIA SUORAAN KOTIOVELLE & ARVONTA

Yhteistyössä Slurp

Vastapaahdettua kahvia suoraan kotiovelle? Eikös kuulostakin hyvältä! Pääsin testaamaan tällaista konseptia yhteistyössä Slurpin kanssa ja ainakin tällaiselle kahvin ystävälle postiluukkuun kolahtaneet lähetykset olivat erittäin mieluisia yllätyksiä. Rakastan kahvia. Yhteisiä kahvihetkiä perheen ja ystävien kanssa, omia kahvihetkiä lapsen nukkuessa päiväunia, aamukahvia, päiväkahvia, iltakahvia. Tykkään käydä kahviloissa, kokeilla erilaisia kahveja ja valmistusmenetelmiä.

Slurp on kesällä 2014 perustettu yritys, joka tarjoaa kahvia suomalaisilta pienpaahtimoilta kotiin kuljetettuna. Tuore vastapaahdettu kahvi lähetetään suoraan paahtimolta kotiin paketissa, joka mahtuu postiluukkuun.

Homma toimii niin, että Slurpin sivuilta valitaan 200g, 400g, 600g, 800g tai 1000g kahvipakkauksia. Saat itse valita joko vaalean tai tumman paahtoasteen. Voit tilata yksittäispakkauksia tai tehdä useamman kahvin tilauksen, jolloin voit valita myös vuorotellen vaihtuvia paahtoasteita.

Sitten valitaan valmistusmenetelmä, jolla valmistat kahvisi kotona. Valikoimasta löytyy perinteinen suodatinkeitin, pressopannu, mokkapannu, pannukahvi, perkolaattori, aeropress ja monia muita vaihtoehtoja. Lopuksi valitaan, haluaako kahvin papuina vai valmiiksi jauhettuna.

Voit tilata kahvia kotiin 2 tai 4 viikon toimitusvälein. Tilaukseen voi tehdä helposti muutoksia ja sen voi laittaa tauolle milloin vain. Kahvien hinnat ovat 7,90€ ylöspäin ja postikulut pakkaukselle ovat vain 0,99€.

Erilaisten kahvien lisäksi Slurpin sivuilta löytyy teen ystäville laadukas valikoima teetä sekä laitteet hyvän kahvin ja teen valmistukseen.


OMA SLURP-TILAUKSENI NÄYTTI TÄLTÄ:

Makuprofiili: Slurp sekoitus, eli vaaleaa ja tummaa paahtoa vuorotellen
Toimitusväli: 2 viikon välein
Tilauskoko: 200g
Jauhatus: Papuna
Valmistustapa: Espresso
Tilauksen kesto: 4 lähetystä

Millaisia kahveja sitten sain?

Ensimmäinen lähetys saapui syyskuussa ja paketista paljastui Mokkapuun Kolumbiassa viljeltyä luomukahvia. Colombia Excelson paahtoaste on 5/7 ja tämä toimi erityisen hyvin espressona. Laitan yleensä kahviini maitoa, mutta tästä pidin jotenkin erityisen paljon ihan sellaisenaan.

Seuraavasta paketista löytyi Inka Paahtimon Kenya Gicherori papuja, jotka ovat paahtoasteeltaan 1/5. Tätä kahvia viljellään Kenya vuoren rinteillä 1550m korkeudessa. Hauskaa kun paketeista voi lukea missä korkeudessa kahvi on viljelty, kuka sen on paahtanut tai miltä alueelta se on peräisin.

Kolmas paketti oli taas hieman tummempaa Ugandalaista kahvia Kaffe Obscuran paahtimolta. Kahvia viljellään Rwenzori vuorilla sijaitsevilla farmeilla, jossa se tuotetaan orgaanisesti ja poimitaan käsin.

Viimeinen kahvilähetys saapui lokakuun lopulla ja päästiin maistamaan vielä Turun kahvipaahtimon Irmas Pareiraa, joka on monissa kilpailuissa menestynyt Brasilialainen kahvi.

Jokaisen Slurp-paketin takaa löytyy tietoa kyseisestä kahvista. Paahtopäivämäärän, parasta ennen päivän ja paahtoasteen lisäksi paketissa kerrotaan kuinka kauan pavut säilyvät hyvinä ja millä eri menetelmillä sitä suositellaan valmistettavan. Pakkauksien ulkonäöllä on ainakin itselleni merkitystä ja näissä pakkauksissa on mielestäni onnistuttu erinomaisesti.

Me osallistutaan siskoni kanssa reilun viikon päästä barista-workshopiin. Tällä kattavalla kurssilla päästään tutustumaan espressopohjaisten kahvijuomien valmistukseen, espresson uuttamiseen, maidon vaahdotukseen, latteartin tekoon sekä koneisiin ja muihin tarvikkeisiin. En malta odottaa! Tämän kurssin jälkeen olisi mahtavaa päästä vielä erikseen latte artist-koulutukseen. Voin kertoa kurssista lisää myöhemmin, ostettiin ne siskon kanssa toisillemme synttärilahjoiksi.

Kahvihetkistä on jotenkin muodostunut entistäkin tärkeämpiä vauvavuoden aikana. Aamulla on aina pakko saada kuppi kahvia kun syödään yhdessä aamupalaa lapsen kanssa. Ja kun ei ole saanut nukuttua yhtäkään kunnon yötä kohta 1,5 vuoteen niin päivän kahvihetkestä on tullut entistäkin odotetumpi. Päiväuniaikaan pitäisi varmasti itsekin koittaa nukkua edes hetki, mutta usein valitsen mielummin sen pienen hetken itselleni ja keitän kunnon kahvit.

Kahvi on myös tärkeä osa tapaamisia perheen ja ystävien kanssa. Kahvia keitetään äitien kesken kun lapset leikkivät ja kahvia keitetään taaperokerhon jälkeen kun lapset syövät lounasta. Kirppiskierroksen jälkeen on ihana istahtaa vielä hetkeksi ystävän kanssa vaihtamaan kuulumisia kahvikupposten äärelle ja kahvia keitetään aina kun kokoonnutaan perheen kanssa yhteen. Meillä juodaan eniten tummapaahtoisia luomukahveja, mutta aina on kiva maistella uusiakin makuja. Siksi tämä yhteistyö Slurpin kanssa oli antoisaa, kun pääsi tutustumaan uusiin laadukkaisiin kahveihin.

ARVONTA

Sain myös teille arvottavaksi yhden 200g kahvipakkauksen. Voittaja saa valita kahvin omien mieltymyksien mukaan. Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen. Kerro millainen olisi sinun täydellinen kahvihetkesi ja mitä kahvia Slurpin kahvivalikoimasta haluaisit tätä hetkeä varten keittää. Muista lisätä kommenttiin myös toimiva sähköpostiosoite.

Postaukseen kommentoinnin lisäksi vois osallistua arvontaan myös Instagramissa täällä, säännöt löytyvät arvontakuvan alta. Arvonta päättyy ensi sunnuntaina 12.11.2017.

ONNEA ARVONTAAN!

47 kommenttia

 1. Rauhallinen aamu. Ei kiirettä minnekkään. Finlandia-kahvia nauttisin ajan henkeen sopivana.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 2. Ihania kahviaiheisia postauksia ja kuvia, ihan parasta❣️Parhaita kahvihetkiä ovat tietysti ne hetket kun saa rauhassa vapaapäivänä juoda kahvia, niin monta kuppia kuin mieli tekee �� Odotan jo ensi kesää kun saan uuden kodin pihalla juoda kahvit, mieluiten ystävien kesken ☕️ Juon tummapaahtoista kahvia, Yellow Bourbon on jäänyt mieleeni. Pavut jauhan itse �� sähköposti on kati.susi12@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Vapaapäivä, siisti koti ja joku vaalea kahvi hyvän leivoksen kanssa.
  Teija/ katatei79@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Parhaat kahvit on lunnonhelmassa nautittu ja Trangian kanssa keitetty ♥
  Caffè da Tavola kuulosti ihan täydelliseltä näihin hetkiin.... :)

  VastaaPoista
 5. Aamukahvi kiirettömänä aamuna ja silloin tahtoisin kokeilla Luomu saaristolaiskahvia.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 6. Vaikkapa tuota Irma Perairaa kiirreettömänä päivänä omissa oloissani hiljaisuudesta ja talvimaisemasta nauttien!
  marja-anneli@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Möksämokka luomu olisi kahvivalinta ja joku rauhallinen, mielellään lämmin kesäaamu luonnon keskellä runsaan aamiaisen kera, aamun lehdet, luonnon äänet. Toki myös vastaava talvisena pakkaspäivänä kynttilöiden valossa toimisi. Kun ei ole kiire mihinkään :)
  lauratsl_84@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Vahvat kahvit maistuvat aina, oli tilanne mikä tahansa.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 9. https://www.slurp.coffee/kauppa/kahvit/cafetoria-roastery/gran-palomar-tumma/
  ja hitaasti käynnistyvänä viikonloppuaamuna.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Sunnuntain päiväkahvit ja siihen kahviksi https://www.slurp.coffee/kauppa/kahvit/inka-paahtimo/brazil-santos/

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 11. Kiiretön arkivapaa ja kaikessa rauhassa aamupalaa😍
  susannaposti88@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Voi nam, mitä ihania kuvia!
  Paras kahvihetki on aamuisin mielellään auringonpaisteessa yksin aamulehden kanssa tai hyvässä seurassa brunssiherkkujen kera. Rakastan tummapaahtoisia kahveja. Caffé da Tavola kuulostaa hyvälle!
  Maisa
  pienet.suloisuudet@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Espresso buli, voisi olla mukava uutuus. Ihanaa on istahtaa työpäivän jälkeen kupilliselle kahvia ☺
  ruoannukka@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Espresso buli, voisi olla mukava uutuus. Ihanaa on istahtaa työpäivän jälkeen kupilliselle kahvia ☺
  ruoannukka@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Jokin vaalea ja mielellään valmiiksi jauhettuna. noora.sarkinen90@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Rauhallinen hetki vapaapäivän aamuna tummapaahtoisella kahvilla <3
  mari_leena (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Slurps mitkä kuvat! Tekis mieli keittää iltakahvit näitä selatessa <3 Perehdyn myöhemmin kahveihin kun ehdin ja osallistun sitten :)

  VastaaPoista
 18. https://www.slurp.coffee/kauppa/kahvit/kaffa-roastery/brazil-pinhal/

  Tämä kuulosti hyvältä :P
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 19. Viikonlopun oma kahvihetki, lenkin ja suihkun jälkeen. Hiljainen musiikki taustalla, tuoksukynttilä palaa ja kupissa tummapaahtoista kahvia. :) https://www.slurp.coffee/tuotekategoria/kahvit/?filter_roast-level=tummapaahtoinen -> Tuo voisi olla mieleeni. lamerinquecit@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Aamukahvi on paras hetki :) Valmiiksi jauhettu tummapaahto :)
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Aamukahvi on parhautta :) Finlandia-kahvi :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 22. https://www.slurp.coffee/kauppa/kahvit/turun-kahvipaahtimo/aa-muthonjo/

  Rauhallinen viikonloppuaamu ja kupillinen kahvia! Voiko muuta enää toivoa? :)

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 23. Ystävän kanssa kahvilassa! Voisin kokeilla tuota irmas pareiraa, sun neljäs kahvivalintasi!
  Kristiina
  Oonjustiina@ gmail.com

  VastaaPoista
 24. Ystävän kanssa kahvilla :) Finlandia-kahvi :)
  sirkkulitm@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Indonesia Kopi Wanita Luomu -kahvi maistuisi kiireettömänä aamuhetkenä sanomalehden ja herkkuaamiaisen kaverina.
  -Kipsuli-
  fredriikka1@luukku.com

  VastaaPoista
 26. Luomu saaristolaiskahvi kuulostaa hyvältä ja sillä voisi kruunata leppoisan koti-illan kynttilävalaistuksineen.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Varhainen vapaapäivän aamum, kaikessa rauhassa, ehkä yksin. Tampere Sekoitus FTO Luomua olisi kiva kokeilla.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 28. Hennajenniina
  Kotona, rauhassa haluan nauttia Finlandia suodatinjauhatus kahvia.
  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 29. Brazil Santos maistuu puolison kanssa päiväsaikaan.
  -Appa-

  maijamummu1@luukku.com

  VastaaPoista
 30. Rauhallinen viikonloppuaamu kotona kahvia ja hyvää aamupalaa nauttien :)
  Voisin kokeilla Tampere Sekoitus FTO Luomu -kahvia.
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Täällä toinen pyhälle juomalle uskoutunut kahvitäti. Täydellinen kahvihetki on kun saa siemailla kiireiden jälkeen aivan rauhassa kahvia samalla kun hoitelee asioita tai lueskelee blogeja tai kiinnostavaa lehteä.
  Joku tummapaahtoisista lähtisi mukaan, vaikka Savannah Luomuespresso.
  Kisassa mukana johanna.tuulia@hotmail.fi

  VastaaPoista
 32. En juo kahvia itse - olen kaukosuhteessa ja rakastan niitä laiskoja aamuja, kun olen vierailemassa poikaystäväni luona lomalla. Nautimme yhdessä aamiaista, ja hän tapansa mukaan juo aamukahvinsa :) Jos onni sattuisi potkimaan, tulisin siis hankkimaan jotain hänelle!

  anna-ylitalo@hotmail.fi

  VastaaPoista
 33. Juon aika harvoin kahvia, mutta lähipiirissäni on paljon kahvinjuojia ja itsekin tykkään silloin tällöin herkutella heidän hyvässä seurassaan kahvilla. Etenkin kahvintuoksusta pidän! hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista
 34. Rauhallinen hetki aamukahville on paras :)
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Minulle maistuu kahvi parhaiten saunan jälkeen, toki juon sitä paljon muutenkin. Valitsen Finlandia kahvia jos voitan.

  peholapp at lailanet.fi

  VastaaPoista
 36. Sunnuntain kiireettömät aamut ovat parhaita kahvihetkiä! Kahviksi valikoituisi tummapaahto Mokkamestareilta tai Pirkanmaan paahtimolta.
  outivar@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Aamulla heti herättyä kun saan hyvää kahvia juoda aivan rauhassa..parasta <3 Finlandia-kahvia olisi kiva voittaa!
  ulla-79@jippii.fi

  VastaaPoista
 38. Mukana, valitsisin jotakin tummapaahtoista puolison kanssa nautittavaksi, esim.Mokkamestareiden tummapaahtoinen kahvi.

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 39. Mukana! Tummapaahtoinen kahvi nautittuna viikonloppuaamuina, kun ei ole kiirettä minnekään.

  pendalune12@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Osallistun arvontaan. Joku tummapaahtoinen suodatinkahvi olisi paras,jonka sais nauttia rauhallisena aamuna.

  liisa.laukonmaa@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Paras kahvihetki on rauhallinen aamukahvi päivän lehden parissa ja seurana vielä hyvä aamiainen. Haluan aina ottaa rauhassa aamukahvit ennen töihin lähtöä. Finlandia kahvia olisi ihana päästä kokeilemaan seuraavaksi!

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 43. rauhallinen, peiton alla sohvalla, hyvää tummapaahtoista kahvia :-) ansode@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Järjestäisin ystävilleni kahvihetken ja kahvin lisäksi tarjoaisin jotain jouluisia herkkuja, joihin Chachamayo kahvi sopisi varmasti hyvin! :) mielenmaisemia@hotmail.fi

  VastaaPoista
 45. Aamukahvi viikonloppuna kaikessa rauhass. Finlandia-kahvi. Kyllä, kiitos :)
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 46. Rauhallinen aamu kahvin kanssa :) Finlandia-kahvi kiinnostaa.
  matsalikka@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Ihana kahvihetki aamulla koirien ulkoilutuksen jälkeen ☺ Samalla kuin olen ollut kävelyllä koirien kanssa ��, rakas mieheni �� on valmistanut maukkaan, makuhermojani hivelevän Brazil Santos kahvipannullisen ☕, puhtaista raaka-aineista raikkaalla vedellä.

  Juomme sen katetulla terassilla, olipa vuodenaika sitten mikä tahansa. Samalla katselemme näköalaa joelle. Koirat lepäävät jalkojen vieressä. Meillä ei ole kiirettä mihinkään.

  quackyduck71@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥