RANTAPUISTON SUNNUNTAIBRUNSSI

Yhteistyössä Hotel Rantapuisto

Kirjoittelinkin jo aiemmin meidän pienestä minilomasta Hotel Rantapuistoon. Saunomisen, ravintolaillallisen, ulkoilun ja aamiaisen lisäksi ohjelmaan kuului myös sunnuntaibrunssi. Me järjestetään perheen kesken aina välillä sellaisia brunsseja, että pöytä suorastaa notkuu herkuista. En keksi parempaa alkua viikonloppuaamulle kuin yhdessä suuren pöydän ääressä istuminen, monta pannullista kahvia, paistettuja munia, leipää, jogurttia, tuoreita croisantteja, hedelmiä, tuoremehuja ja jotain pientä makeaa.

Välillä on kuitenkin kiva päästä myös valmiiseen pöytään ja etenkin hotelliaamiaiset ja brunssit ovat ihan mun lemppareita. Pääsimme nauttimaan merellisen sunnuntaibrunssin virkistävän kävelyretken jälkeen.



Brunssilla tarjoiltiin mm. erilaisia salaatteja, juustoa ja hilloa sekä punajuuria ja vuohenjuustoa.  Tuorepuuroa ja jogurttia erilaisten pähkinöiden, myslin ja marjojen kera. Hedelmiä, paahdettuja vihanneksia, makkaroita, lihapullia, salamia, munakasrullia, leipää, croisantteja ja pieniä karjalanpiirakoita. 

Teevalikoima oli laaja ja kahvin kanssa tarjoiltiin kakkua, pikkuleipiä ja irtokarkkeja. Lisäksi tarjolla oli omena- ja appelsiinimehua sekä makuvesiä. Ja smoothiet olivat niin hyviä, että olisi tehnyt mieli pyytää niihin reseptit.

Myös gluteenittomia vaihtoehtoja löytyy ja niitä kannattaakin käydä kysymässä lisää keittiön puolelta.













Brunssilla riitti väkeä, mutta tunnelma oli silti mukavan leppoisa. Tänne kannattaa varata pöytä etukäteen, sillä sunnuntaibrunssilla käy ilmeisesti aika hyvin porukkaa. Nytkin paikalla oli yksi isompi seurue ja pöytiä oli varattu myös muille kuin hotellin asiakkaille.

Brunssin tarjonta vaihtelee kausittain, tällä hetkellä teemana on siis merellinen brunssi jonka tarkemmat tiedot ja tarjottavat löydät täältä.


Rantapuiston brunssi tarjoillaan sunnuntaisin klo 12-14
25€ / hlö
Lapset alle 12v. 1€ / ikävuosi

2 kommenttia

  1. Hyvä että joku ymmärtää pitää lasten hinnaston järkevänä. Pisteet siitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä myös tuo hinta ikävuosien mukaan kuulosti ihan järkevältä :)

      Poista

Kiitos kommentista! ♥