HELPOT AURAJUUSTOKIERTEET

Pakko jakaa täälläkin tämä super helppo ja herkullinen suolainen leivonnainen. Aurajuustokierteet ovat mitä parhaimpia tarjottavia glögin kanssa. Näitä meillä on nyt napsittu myös iltapalaksi, mutta aion ehdottomasti tehdä näitä lisää jos meille tulee vieraita ja varmasti myös jouluksi. Jos ei niin välitä sinihomejuustosta, niin tilalle sopii hyvin myös esimerkiksi fetajuusto. Päälle voi halutessaan lisätä ripauksen unikonsiemeniä, ne näyttävät kivoilta ja rouskuvat hauskasti suussa!


Aurajuustokierteet 40kpl

1kg/10kpl torttutaikinalevyjä
150g Aurajuustomurua
150g emmental juustoraastetta
1 muna

1. Sulata taikinalevyt ja asettele leivinpaperin päälle pöydälle tai pellille.
2. Ripottele taikinalevyjen päälle juustoraastetta ja aurajuustomurua. Kääri levyt rullalle pituussuunnassa ja leikkaa rullat neljään osaan.
3. Asettele kierteet pellille ja paina taikinan häntäosa kierteen alle.
4. Voitele kierteet kananmunalla ja ripottele vielä päälle hieman molempia juustoja.
5. Paista uunissa 225 asteessa noin 10-15 minuuttia.Ja kuten sanoin, nämä tosiaan valmistuvat käden käänteessä ja samalla voi jo siemailla ensimmäisen mukillisen glögiä ja seuraavan sitten valmiiden kierteiden kanssa. Meillä kuluu tähän aikaan vuodesta hurjat määrät glögiä ja välillä on ihan kiva leipoa jotain pientä naposteltavaa sen kanssa.

Lisäilin blogin vasempaan reunaan makeita joulureseptejä ja ideoita erilaisiin riisipuuroihin. Tulevien jouluherkkujen lista vaan kasvaa ja kasvaa ja kohta pitäisi taas alkaa karsimaan sitä ja valita ne mitä oikeasti tehdään. Suunniteltiin siskon kanssa herkkupajan pitämistä, mutta saas nähdä kuinka paljon sitä ehtii hääräämään keittiössä kun täällä on tää yks tissitakiainen viemässä äidin kaiken ajan.. :)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥