JOULUKUUSIYLLÄTYS

Yhtenä iltana kun tulin Maunon kanssa porukoiden luota kotiin, mua odotti olohuoneessa tällainen yllätys:

Joka vuosi oon toivonut meille kotiin joulukuusta, mutta oon ollut aika yksin tän toiveeni kanssa. Sen vuoksi olikin ihan parasta tulla kotiin kun olohuoneessa oli valoin ja muutamin palloin koristeltu yllätyskuusi!


Oon ostanut uutena ihan vain muutaman koristeen ja loput on joko lahjaksi saatuja, korurasiasta löydettyjä tai käsityönä tehtyjä. Esimerkiksi tämä ihana merenneito on Veronikan tekemä.


Karkkiriipuksen äitini on ostanut eläinsuojelutyön hyväksi. Ihastuin siihen heti ja sainkin sen sitten omakseni :)


Tämän ja muutaman pallokoristeen ostin H&M Home-ostastolta, jossa kiertelin yhtenä iltana suklaatastingin jälkeen.



Puinen keinuhevonen on vanha koriste, joka roikkuu meillä milloin missäkin ihan ympäri vuoden. Ja oikealla taas on vanha avaimenperäni, joka meni melkein heti rikki ja se sopikin hyvin kuusen koristeeksi.



Lopuksi kävin läpi korulaatikkoni ja noukin sieltä kuuseen sopivia käsikoruja sekä muutamat korvikset. Ja viimeiseksi ripustin oksille leivontaa varten ostamani piparminttutangot. Nyt on ainakin meidän tyylinen kuusi :)

Tänään vietetään pienimuotoisia nyyttäri-pikkujouluja pienellä porukalla. Luvassa ainakin sipulipiirakkaa, piparminttuisia brownieita, vuohenjuustosta tehtyjä suolapaloja ja muita herkkuja. Nyt meen jatkamaan keittiöhommia, aamulla sain jo piparkakkutaikinan ja basilika-sinapin tehtyä. Vielä on paljon tehtävää, mutta onneksi kivaa sellaista!

8 kommenttia

  1. Ihana ylläri!
    Loppujen lopuksi ei totaalisesti yllättynytkään, Minä tiedän kenellä on suuri sydän josta on sinulle ISO osa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas yllätyin ihan täysin, koska olin jo ajatellut että kuusta ei tule. Ihana yllätys siis! :)

      Poista
  2. Pitää vielä kommentoida että, todellakin, aivan teidän näköinen kuusi! :)

    VastaaPoista
  3. Ihania koristeita - ja upea ylläri! :-) Kyllä se niin vaan on, että joulukuusi valoineen ja tuoksuineen tuo joulun. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, niin tuo! Ja kun kuusi on sellaisella paikalla että sen näkee melkein kokoajan, niin oon kyllä vaan yhtä hymyä täällä kotona kokoajan :D ♥

      Poista

Kiitos kommentista! ♥