JOULUN HERKUT VALMISTUU

Mukissa höyryävää glögiä rusinoiden ja manteleiden kera, juuri sopivasti auenneet hyasintit, pienin suloisin joulupalloin ja valoin koristeltu minikuusi, piparkakkujen herkullinen tuoksu.. Heräsin tänään ajoissa valmistelemaan lisää jouluherkkuja :-) Nyt odottelen lähettiä, jonka pitäisi tuoda yksi kiva paketti ja sit lähdetään tekemään viimeisiä ostoksia ja syömään.


TEHTY: Osa ruokalahjoista pakattu, taikinat pasteijoita, herrasväen pikkuleipiä ja viikunakorppuja varten, kolme pellillistä pikkuruisia piparkakku-ukkoja nappeineen, pasteijoiden täyte lähes valmis..

TEKEMÄTTÄ: Suklaariisimurot, kaneli-sokeripikkuleivät, viikuna-hasselpähkinäkorput ja herrasväen pikkuleivät sekä pasteijat valmiiksi. Huomiselle jää täytetyt taatelit sekä vuohenjuusto-viikunaleipäset.

Seuraavaksi ajattelin paistaa herrasväen pikkuleivät valmiiksi, jotta voin täyttää ne illalla vadelmahillolla. Osa lahjoista on paketoimatta, mutta ne säästän kans iltaan. Huomenna suuntaamme joulun viettoon vanhempieni luokse, jonne kokoonnutaan koko perheen voimin. Myös suloistakin suloisempi Valentina sekä isoveljeni puolisoineen on paikalla. Uskon että joulustamme tulee mitä parhain! :-) 

Viettäkäähän rentouttava päivä ja nauttikaa olostanne! ♥

4 kommenttia

  1. Puuuh! Täällä vielä osa tekemättä, kohta pakosti nukkumaan :) Hyvää joulua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, meilläkin valvottiin joulun vastaisena yönä lähes kolmeen.. viimeisiä herkkulahjoja paketoiden! :-)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos vähän myöhässä! :-) Oli kyllä tunnelmallista, vaikka kaipaamaani lunta ei tullutkaan! :-)

      Poista

Kiitos kommentista! ♥