♥ 6.12.

Näiden Joulutunnelmaisten kuvien myötä tulin toivottamaan kaikille Hyvää Itsenäisyyspäivää ja leppoisaa iltaa! :-)

Eilisen kahdentoista tunnin työpäivän jälkeen oli aivan ihanaa tulla kotiin, kun mies oli tehnyt ruokaostokset, käynyt Maunon kanssa lenkillä ja siivonnut. Täällä mua odotti talven ensimmäiset hyasintit, tuikkuja oli ripoteltu ympäri kotia ja niimpä majoituin loppuillaksi sohvan nurkkaan viltin alle glögimukin, päärynöiden, pipareiden ja sinihomejuuston kanssa.



Tänään nukuttiin pitkään, kävin aamulenkillä Maunon kanssa ja juotiin aamukahvit kynttilän valossa lueskellen samalla joulumainoksia. Laitoin tyynyt ja peitot ulos tuulettumaan, kohta paistetaan itsenäisyyspäivän kunniaksi joulutorttuja ja käydään vielä tuon karvakuonon kanssa ulkona peuhaamassa :-)

Huomenna on alkuviikon pitkillä työpäivillä ansaittu vapaapäivä, superjee! Ajattelin käydä heti aamulla kirppiskierroksella, ulkoilla paljon Maunon kanssa ja suunnittelen myös pientä joululahjaa Tsekkeihin lähetettäväksi. En pysy enää edes laskuissa mukana, monesko glögimukillinen menossa.. nam! Mukavaa illanjatkoa ja Itsenäisyyspäivää! :-)

10 kommenttia

  1. Voi, mitä kuvia olet tänne laittanut, ihania. Toivotan myös sinne hyvää Itsenäisyyspäivää täältä Thaimaan lämmöstä. Olen vuorotteluvapaalla mieheni kanssa ja kiertelemme Aasiaa. Pidän blogia matkastamme, tässä blogi jos haluat kurkata
    http://irtiarjesta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Kävinkin jo kurkkimassa blogiasi, ihania kuvia! :-)

      Poista
  2. Ihania kuvia kuten aina :)

    Hyvää Itsenäisyyspäivää!

    VastaaPoista
  3. Jouluisissa tunnelmissa täälläkin vietetään Itsenäisyyspäivää.
    Ansaittua lepoa ja tunnelmallista Itsenäisyyspäivää!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogeissa onkin ollut nyt erityisen tunnelmallisia ja ihanan jouluisia kuvia, niitä on kiva katsella! :-)

      Poista
  4. Oi, kuullostaapa hyvältä! Mä tiedän ton tunteen, kuinka ihanaa on tulla töistä kotiin, kun kauppaostokset on tehty, ruoka valmiina ja kynttilöitä palaa ympäriinsä. Mun mies tekee sitä myös todella usein <3 mun itsenäisyyspäivä meni neljän seinän sisässä kipeenä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mies ei kovin usein, mutta välillä kuitenkin ;-) Sillä mä oon melkein aina töistä kotona ennen miestä ja kerkeän jo tehdä kaiken tuon valmiiksi. Mutta erityisen ihanaa se on! Täytyykin ehkä alkaa viivyttelemään töiden jälkeen kaupungilla vähän pidempään, niin pääsis sitten suoraan siistiin kotiin! Mä taidan olla tulossa myöskin kipeäksi, tosi flunssainen ja väsynyt olo :-(

      Poista
  5. No olipas sulla ihana vastaanotto työpäivän päätteeksi!
    Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli! Vieläkin hymyilyttää pelkkä ajatuskin :-) Samoin sinne!

      Poista

Kiitos kommentista! ♥