KRUMELUURIPIPARIT

Joululoman ensimmäinen päivä takana, olo on kuumeesta ja flunssasta huolimatta ihmeen hyvä ja joulutohinat ovat hyvässä vauhdissa. Siivoilin tänään kotona kaikessa rauhassa, välillä oli pakko pitää glögitaukoja lehtiä lueskellen. Nenäliinoja kuluu tasaiseen tahtiin, toivon kovasti että tämä nuhanenä olisi mennyttä viimeistään jouluaattoaamuna :-)


Tänään oon siivoilun lomassa paketoinut lahjoja ja kirjoittanut kauppalappua huomista varten. Arlalta saamallani lahjakortilla aion ostaa kasan juustoja, joten huomenna pääsen taas valitsemaan herkkuja juustohyllyltä. Lisäksi hankittavana olisi vielä ainakin kookosrasvaa, taateleita ja viikunoita, pähkinöitä, mustia ja vihreitä oliiveja marinoitavaksi ja kananmunia leivontaa varten. Kermalikööriä on myös oltava jouluksi, mun piti kokeilla tehdä sitä itse tänävuonna mutta milloin muka ei jäisi jotain tekemättä siltä jouluherkku-listalta? ;-)


Huomenna mennään vielä viimeisille jouluostoksille ja illalla leivotaan lahjojen paketoimisen ja glögimukien kilistelyn ohessa pipareita. Näitä isoja koristepipareita olen tehnyt aiempina vuosina niin lahjoiksi kuin tilauksestakin. Täältä pääsee katsomaan viime vuonna koristelemiani pipareita :-) Nämä kuvien piparit ovat jo muutama vuosi sitten tehtyjä, ajattelin laittaa muutaman kuvan tännekin kun tänävuonna en ole töiden takia kerennyt koristelemaan yhtä ainuttakaan. Ehkäpä huomenna koristelen muutamia pipareita, ainakin sitä varten mulla on muutamia uusia kivoja muotteja!


Me katsottiin äsken yksi jouluinen elokuva ja avattiin miehen työpaikalta saatu jättimäinen suklaarasia. Ilta jatkuu ihanan oleskelun parissa, jotta huomenna jaksaa herätä ajoissa aamukahville ja shoppailemaan ;-)


Oikein mukavaa viikonloppua! Enää kolme yötä Jouluun! ♥

14 kommenttia

Kiitos kommentista! ♥