5 broilerin rintafilettä
250g kirsikkatomaatteja
Iso pätkä kurkkua
Vihreitä oliiveja
1 cantaloupe-meloni
Reilusti viinirypäleitä
Marinoitua punasipulia (ohje täällä)
Sekoitus erilaisia salaatteja sekä oman pihan rucolaa
3 avokadoa ja puolikkaan sitruunan mehu
1pss saksanpähkinöitä
200g vuohenjuustoa
Balsamicosiirappia
Kreikkalaista salaatinkastiketta
1. Paista kanafileet pannulla, mausta mielesi mukaan esimerkiksi suolalla, mustapippurilla ja chilillä.
2. Kokoa salaatit suoraan lautasille, pohjalle reilusti salaattisekoitusta ja päälle muut ainekset pilkottuna.
3. Lisää avokadot salaattiin reilun kokoisina paloina. Purista päälle sitruunamehua ja rouhaise hieman mustapippuria.
4. Paahda pähkinät kuumalla pannulla, siirrä ne sivuun ja paahda sen jälkeen viipaloitu vuohenjuusto molemmilta puolilta kauniin ruskeaksi.
6. Asettele lopuksi isoiksi paloiksi leikatut kanafileet, vuohenjuusto ja paahdetut pähkinät salaattilautasille. Vielä balsamicosiirappia ja vähän Kreikkalaista salaatinkastiketta päälle ja annokset ovat valmiita! :-)
250g kirsikkatomaatteja
Iso pätkä kurkkua
Vihreitä oliiveja
1 cantaloupe-meloni
Reilusti viinirypäleitä
Marinoitua punasipulia (ohje täällä)
Sekoitus erilaisia salaatteja sekä oman pihan rucolaa
3 avokadoa ja puolikkaan sitruunan mehu
1pss saksanpähkinöitä
200g vuohenjuustoa
Balsamicosiirappia
Kreikkalaista salaatinkastiketta
1. Paista kanafileet pannulla, mausta mielesi mukaan esimerkiksi suolalla, mustapippurilla ja chilillä.
2. Kokoa salaatit suoraan lautasille, pohjalle reilusti salaattisekoitusta ja päälle muut ainekset pilkottuna.
3. Lisää avokadot salaattiin reilun kokoisina paloina. Purista päälle sitruunamehua ja rouhaise hieman mustapippuria.
4. Paahda pähkinät kuumalla pannulla, siirrä ne sivuun ja paahda sen jälkeen viipaloitu vuohenjuusto molemmilta puolilta kauniin ruskeaksi.
6. Asettele lopuksi isoiksi paloiksi leikatut kanafileet, vuohenjuusto ja paahdetut pähkinät salaattilautasille. Vielä balsamicosiirappia ja vähän Kreikkalaista salaatinkastiketta päälle ja annokset ovat valmiita! :-)
Ihan älyttömän hyvän näköinen ! :)
VastaaPoistaIhan älyttömän hyvää olikin! :-)
PoistaOi kiitos! :-) Mä rakastan vuohenjuustoa. Sitä on niin helppo soveltaa erilaisiin salaatteihin, pasta-annoksiin, piirakoihin ja kaikkeen! Juurikin paistettuna pidän siitä eniten ja suosittelen kyllä kokeilemaan! Eli vuohenjuusto-ostoksille hopihopi! :-)
VastaaPoistaHienoa, että olit jättänyt kommentin käydessäsi sivuillani! Vastavierailulle tullessani löysin todella herkullisen ja ihanan blogin :D
VastaaPoistaKiitti! :-)
PoistaVoi että sun postaukset herättää aina ateriakateutta...! Tästä tulikin mieleen että äitin läheneviä synttäreitä suunnitellessa tää osoite on kyllä oikea ideapankki :>
VastaaPoistaKiitos kivoista sanoista :-) Laitathan sitten synttärijuhlista kuvia blogiisi!
PoistaOi nam! ^^ Voitko uskoa en ole ikinä maistanut avokadoa! Ehkä guacamolessa mutta siinä nyt on kaikkea muutakin.. Naminami, täytyy varmaan keksiä jotain iltapalaa :P
VastaaPoistaKiitos kommentista <3 Piipahda toki toistekin! ^^
Satu
Indie by heart
Telkkarissa oli just jossain kokkiohjelmassa joku, joka ei ollut koskaan syönyt avokadoa. Musta se kuulosti niin hassulta! Tosin kaupan guacamoleissa oi ole avokadoa nimeksikään, mut itsetehtynä on superhyvää :-) Sitä kannattaa tehdä etenkin tortilloja varten!
PoistaOnpa herkullista salaattia! Miten sitä aina itse vaan laittaa tomaattia, kurkkua ja salaattia...
VastaaPoistaPs. Muutin bloggeriin =)
Mäkin pilkon joskus ruoan kanssa pelkästään kurkkua ja tomaattia, mutta tällaisiin
Poistaruokaisampiin versioihin on kiva laittaa kaikkea muutakin :-)
ihan törkeen hyvän näköstä! pitää joskus itekkin kokeilla :)
VastaaPoistaKannattaa! Tekis itekin mieli tota nyt! :-)
PoistaTeen tata mulle ja Villelle viikonloppuna! Varaudu tallasiin puheluihin "tuleeks kanat nytte" ja "mita mausteit mun kantsii laittaa"
VastaaPoistaTerveisin pikkusiskosi noppis :---)