MARJASMOOTHIE JA YLLÄTYSJUHLAT

Mun yleisin aamupala on kulhollinen jogurttia marjoilla ja hedelmillä sekä erilaisilla siemenillä ja hiutaleilla. Kausittain innostun pyöräyttämään aamiaiseksi tai välipalaksi erilaisia smoothieita, joita on kiva ottaa myös mukaan kotoa lähtiessä. Ajattelin laittaa nyt tänne blogiin hyvin yksinkertaisen, mutta sitäkin herkullisemman smoothieohjeen. Tällä aloitan usein aamuni kahvin lisäksi.





Marjasmoothie kahdelle
2-3dl maustamatonta jogurttia
1dl vaniljasoijamaitoa
2dl mustikoita
1dl mansikoita
1dl vadelmia
0,5dl kaurahiutaleita
1rkl chiansiemeniä
tuoreita mintunlehtiä

1. Soseuta jogurtti ja ja marjat tehosekoittimessa. Lisää joukkoon vaniljasoijamaito, kaurahiutaleet, chiansiemenet ja tuoreita mintunlehtiä maun mukaan.
2. Kaada smoothie laseihin ja lisää päälle marjoja, muutamia mintulehtiä ja halutessasi esimerkiksi kaurahiutaleita tai muutamia mulperimarjoja.




Kuumina kesäpäivinä mulla on ollut tapana kaataa smoothie pulloon ja laittaa hetkeksi pakastimeen. Sieltä kohmeinen juoma on helppo napata mukaan ja nauttia hellepäivänä välipalaksi kun on liikenteessä ja alkaa tulla nälkä. Näin smoothie pysyy yllättävänkin kauan kylmänä ja viilentää mukavasti.

Loppuun vielä pakko mainita viime sunnuntain juhlista, jotka tulivat itselleni täytenä yllätyksenä. Ihanat ystävät ja läheiset olivat järkänneet mulle baby shower-juhlat, joista löytyy postaus toisen blogini puolelta. Päivä oli niin ihana, että vieläkin sen ajatteleminen saa hymyn huulille. Koristeet ja pom pomit ovat edelleen paikoillaan ja vaippakakku purkamatta. On ollut kiva herätä aamuisin ihastelemaan juhlien rekvisiittaa.

11 kommenttia

  1. Vitsi miten ihanat juhlat sulle järjestettiin! Vesikielellä katsein noita herkkuja!! ♥ Ja kyllä nyt on vauvan hyvä tulla tähän maailmaan, kun on niin ihania lahjoja odottamassa!
    Onkos Mauno muuten yhtään ihmetellyt että mitä teillä oikein "hössötetään"? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Oon edelleenkin niin mielissäni noista juhlista, oli ihan huippua! :) Mauno ei ole oikein moksiskaan, ehkä vähän ihmettelee kun yhtäkkiä kotiin on ilmestynyt pinnasänkyä ja vaunuja ja kaikkea uutta. Kovasti myös tutkii ja haistelee kirppikseltä ostettuja vauvanvaatteita, mutta muuten ei oikein välitä. Vähän kyllä jännittää, että miten ottaa sitten uuden perheenjäsenen vastaan mutta uskon kyllä että kaikki menee hyvin :)

      Poista
  2. Smoothieita ei ole kovin usein tullut tehtyä, niin hyvää kuin se onkin.. Ihanan yllätyksen sait! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla se menee vähän kausittain, yleensä syön jogurttia ja marjoja kulhosta mutta välillä tulee taas tehtyä useammin erilaisia smoothieita :) Yllätys oli tosiaan aivan ihana ja ikimuistoinen!♥

      Poista
  3. Oi, herkullinen ja ihanan värinen smoothie. Itselläni usein lounaspaikkana Smoothie-baari :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Smoothie-baari kuulostaa täydelliseltä! Sieltä saa varmaan ihania makuyhdistelmiä. Onko sulla jotain omaa lempparia? :)

      Poista
    2. uu, Green frog on tällä hetkellä lemppari; lehtikaali,mango, omena, minttu, jäitä, päärynä. Tosi raikas ja ihanan makuinen. Sieltä saa monenlaisia komboja, supersmoothieita, mehuja, normi smoothieta, shotteja :D Kätevä lounaspaikka. Pitäis kotonakin muistaa tehdä. Näin kesällä saa vielä kaikkia ihania marjoja ja hedelmiä :p

      Poista
    3. Voi nam! Kuulostaa kyllä todella hyvältä. Nyt mulle iski kamala mangohimo :D Kesällä on tosiaan kiva kun voi käyttää tuoreita marjoja! Nyt oon innostunut laittamaan smoothien sekaan nektariineja, mutta tota mangoa on kyllä pakko hakea tänään kaupasta :)

      Poista
  4. Ompa ihanan värinen ja maistuu varmaan hyvältä. En oo vaniljasoijamaitoa maistunutkaan, voisi melkein tätä kokeille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä hyvää ja tosiaan myös kauniin väristä :) Vaniljasoijamaito on kiva lisä smoothien, puurojen tai kahvin joukkoon. Kannattaa joskus kokeilla :)

      Poista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥