Na zdraví eli kippis ja terkkuja Prahasta


Täällä sitä ollaan Prahassa! Ollaan kävelty ja seikkailtu pitkin Prahan kaupunkia, joen vartta ja mukulakivikatuja. Ollaan käyty markkinoilla, matkustettu metrolla ja ratikalla ympäri kaupunkia ja löydetty hyviä ruokapaikkoja. Ollaan istuskeltu puistoissa, juotu olutta ja virkistäydytty vettä sumuttavassa suihkussa.

Asutaan täällä siis mun veljen luona ja tästä on lyhyt matka ratikalla keskustaan. Yhtenä päivänä ajettiin heti aamusta maaseudulle, jossa vietettiin päivä rakentaen, leikkien Valentinan kanssa ja Niki kokkas ruokaa pihakeittiössä. Ulkona alkoi sataa vettä, joten kokoonnuttiin porukalla syömään vanhaan navettaan. Siinä me istuskeltiin syömässä kasvismuhennosta, leipää ja hedelmiä ja navetan täytti puheensorina niin englanniksi, tsekiksi kuin suomeksikin. Tsekin kieltä on jotenkin tosi kiva kuunnella.

Tässä pientä kuvapäivitystä reissusta, nyt syödään vähän aamiaista ja lähdetään joen varteen maalaismarkkinoille.Päivitän reissukuvia Instagramiin joka päivä, joten seurailkaa ihmeessä myös siellä! :)

Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua!
 

2 kommenttia

 1. Heissan Minka!

  Siellä ollaan ilmeisen loma tunnelmissa :)
  Ehdin tässä jo ihmetellä kun ei ole kuulunut yhteystietojasi blogini sähköpostiin, jotta voisin sulle taannoisesta arvonnasta pistää lohdutuspalkintoa tulemaan.
  Jään siis odottelemaan...

  VastaaPoista
 2. Todella upeita kuvia! Vieläkö olet reissussa? :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥