Aurinkoinen viikonloppu mökillä

Blogissa ollaan vielä hieman lomatunnelmissa, joten mökkipostaus sopii hyvin tähän lomamoodiin. Prahasta ollaan siis palattu nyt kotiin ja reissun jälkeen suuntasimme suoraan mökille viettämään vikoja lomapäiviä.

Mökillä relattiin auringossa, pelattiin korttia, syötiin hyvää aamupalaa ja grillattiin, pulahdettiin vähän väliä järveen uimaan ja saunottiin iltamyöhään. Koirat juoksi ympäri pihaa, ui järvessä ja vahti kovasti lähettyvillä uiskentelevia sorsia.Aamiaista mökin kuistilla, kauniissa järvimaisemissa.Mökki on mun äidin ystävän ja siellä on tosi tunnelmallista. Pari vuotta sitten pihalle rakennettiin todella upea ja kaunis "lasipalatsi" , jossa riitti ihmeteltävää.Aamukahvia laiturilla, herkullinen Maku-lehti ja jalkojen huljuttelua järvessä.Yhtenä iltana syötiin iltapalaa kynttilöin valaistussa lasipalatsissa.


Maunokin innostui uimaan muutaman kerran, mutta suurin osa ajasta meni sorsia vahtiessa ja rantaa pitkin juosten.Pipsakin kävi välillä järvessä ja muun ajan loikoili vuorotellen rannalla ja mökin kuistilla tai nurmikolla.Viivi täyttää elokuun alussa 11 vuotta ja on tän poppoon kovin uimari. Viivi olis järvessä varmaan kokoajan jos joku vaan jaksais heittää sille palloa tai keppejä tai muuta noudettavaa. ♥Vielä yks aamupalakuva mökiltä, vitsi tuolla oli kyl niin kivaa. Toivottavasti päästään vielä mökille tän kesän aikana :)

Mulla olis kauheesti kaikkia Praha-vinkkejä, reissukuvia ja reseptejä joita haluaisin laittaa tänne. Ehkä viikonloppuna on sit taas enemmän aikaa blogille, nyt pitää laittaa eväät valmiiksi ja lähteä töihin. Aurinkoista viikkoa!

10 kommenttia

 1. Voi miten upeat puitteet on teillä ollut! Tuo lasipalatsi on todella kaunis <3

  VastaaPoista
 2. Vautsivau mitä mökkitunnelmaa!

  VastaaPoista
 3. Herkkukuvia ja ihania koiria siellä :) Heippa uuteen blogituttavuuteen :)

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo lasipalatsi ja mikä tunnelma! Kyllä oli varmasti ihanaa viettää tuolla viimeiset lomapäivät. Tsemppiä arkeen!

  VastaaPoista
 5. Ihastuin kans tohon lasipalatsiin, se ei ollut vielä valmis silloin ku viimeksi oltiin tuolla mökillä mut nyt pääsin sit näkemään sen ja voi että kuinka ihana se olikaan! :)

  VastaaPoista
 6. Osui kyllä hyvät kelit mökkeilylle, oli niin kuuma ja just sellainen kiva mökkifiilis :)

  VastaaPoista
 7. Heippa sinnekin ja kiitos kommentista! Täytyypä käydä tutustumassa sun blogiin :)

  VastaaPoista
 8. Oli kyllä tosiaan ihanaa! Ja toi lasipalatsi hurmasi ihan täysin :) Siitä on ollut jossain sisustuslehdessäkin juttua, mutta en oo saanut sitä numeroa vielä käsiini. Kiitos! :)

  VastaaPoista
 9. Se oli meidän mökki, huhtikuun numero ;-) Ja kiitos kehuista, minäkin olen siihen hyvin ihastunut vieläkin!

  VastaaPoista
 10. Mieletön tuo lasipalatsi tunnelmavalaistuksineen! Mökillä oleilu on kyllä parasta kesässä. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥