♥ Pehmeitä lankakeriä, puheen porinaa, puikkojen kilinää...

Heräsin aamulla ihan tukkoisena ja palelin päästä varpaisiin. Vedin villasukat jalkaan, pipon päähän ja lähdin Maunon kanssa pihalle. Otin kameran mukaan, jotta saisin kuvailtua kaunista lumimaisemaa ja Maunoa sen hienossa punaisessa villapaidassa. Kerkesin ottaa varmaan neljä tai viis kuvaa kun täyteen ladatut paristot tyhjenivät, höh!



Nyt oon kotona, hieman kuumeisena ja nuhaisena. Onneks tänään on muutenkin vapaapäivä! Ei edes tehnyt hirveästi mieli kahvia, mutta ajattelin keittää muutaman kupillisen josko se piristäisi vähän. Keräsin kasan tyynyjä ja viltin sänkyyn, luin hetken kirjaa ja hörpin kahvia.

Kahvin kanssa napostelin cashewpähkinöitä ja inkamarjoja. Katsotaan josko aamupala maistuisi hetken päästä, nyt ei ainakaan tee mieli mitään kun on vaan tosi kuumeinen olo ja kylmä. Onneks villasukat lämmittää mukavasti ja tänään pääsee saunaan! :-)

Mä päätin lähteä Maunon kanssa jo tänään porukoille viettämään viikonloppua. Pakkaan mukaan lukemista, lämpimiä vaatteita ja leivontatarvikkeita. Ajattelin leipoa ainakin sämpylöitä ja sit jotain pientä makeaa. Huomenna valmistetaan sit siskon kans super aamiainen, pannukakkuja ja sellaista. Nam!

Nyt mä taidan alkaa pakkailemaan, ehkä juon vielä kupin teetä ja kirjoitan kauppalappua. Ulkona paistaa aurinko ja maisemat olohuoneen ikkunasta näyttää tosi kauniilta. Maunolle meinasin pakata villapaidan ja töppöset mukaan, voidaan sit riehua vähän porukoiden takapihalla. Tosin pikkuherralla on vielä opettelemista noiden töppösten kanssa. Me ostettiin ne muistaakseni yli vuosi sitten ja Mauno ei osaa vieläkään oikein kävellä niiden kanssa. Pomppii vaan eteenpäin hassun näköisesti ja töppöset meinaa kokoajan tippua! :-D

Oikein mukavaa viikonloppua!

4 kommenttia

  1. Voin kuvitella Maunon pomppimassa töppöset jalassa! <3
    Meillä on erittäin säänkestävä koira (tosin inhoaa kovia helteitä) ja näilläkin pakkasilla on enemmän kuin mielellään ulkona. Mutta kun tullaan sisälle, niin kyllä huomaa että vanhan herran tassut on vähän alkaneet jo palella, koska käpertyy niin pienelle kerälle ja tassut on aina jossain mahan tai pään alla! <3
    Oikein ihanaa, aurinkoista ja herkkujen täyteistä viikonloppua teille!! Minäkin ajattelin huomenaamulla leipoa leipää ja ehkä myös bebepiirakan ja käydä mamman tykönä kahvilla! Mamma ilahtuu taas ikihyviksi! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Vitsi ku oon koittanu kuvata siitä videotakin tänne, se näyttää oikeesti niin huvittavalta! :-D Mauno ei ota yhtäkään normaalia kävelyaskelta töppöset jalassa. Pomppii vaan minne sattuu, tassut heittelee sivulle ja herra ottaa hulluja spurtteja ihan innoissaan!

      Onneks porukoiden takapihalla voi telmiä rauhassa ja siitä pääsee nopeasti sisälle kun alkaa tassuja paleltaa. Mä just ihastelinkin yks päivä kuvaa jonka olit laittanut blogiisi, siinä Jimi on pihalla ja jotenkin se kuva on vaan niin suloinen :-)

      Bebepiirakka kuulostaa herkulliselta, siitä onkin aikaa kun oon bebe-leivoksia tehnyt viimeksi. Ne on kyllä hyviä! Kivaa viikonloppua!

      Poista
  2. Toivottavasti selviit nuhasta ja kuumeesta... oikein mukavaa viikonloppua ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Join muutaman mukillisen inkivääriteetä ja olo on onneksi jo vähän parempi. Lepäillessä ja perheen kanssa menee kuitenkin tää viikonloppu. Ja mikäs sen mukavampaa! :-) Samoin!

      Poista

Kiitos kommentista! ♥