Vihreää teetä villasukat jalassa

Täällä sitä ollaan! Blogin päivittäminen on jäänyt aika vähälle, mutta nyt ajattelin tulla vähän kertomaan meidän kuulumisia. Vuosi on siis tosiaan alkanut hyvin. Ollaan vietetty synttäreitä, illanistujaisia ja rentoja koti-iltoja. Ollaan ulkoiltu paljon, katsottu elokuvia ja saunottu. Ollaan tehty terveellistä ruokaa, syöty paljon kasviksia ja juotu vihreää teetä.


Oon tehnyt muutamia kivoja ostoksia kotiin, mutta pääasiassa laittanut rahaa säästöön jotta pääsisimme keväällä Prahaan. Oon lukenut hyvää kirjaa villasukat jalassa ja ihan vaan rentoutunut. Musta tuntuu että oon jopa nukkunut paremmin kuin aikoihin. On niin ihanaa pujahtaa iltalenkin jälkeen puhtaisiin lakanoihin nukkumaan. 

Aloitin rusinahapanjuuren valmistamisen heti vuoden alussa. Leivoin lionneista pulleista rusinoista aivan taivaallista rusinaleipää. Nyt hapanjuuri on valmis ja tavoitteena olisi leipoa itse mahdollisimman paljon leipää niin, ettei sitä tarvitse ostaa kaupasta. Olin ihan onnessani kun ruisleivän leipominen onnistui myös tosi hyvin! Muuten leipominen onkin sit jäänyt tosi vähälle, sillä leivonnaisten tilalle on tullut hedelmät ja smoothiet. Oon kyllä selaillut mun uusia leivontakirjoja ja saanut niistä niin paljon inspiraatiota, että jotain tekis mieli leipoa. Täytyy vaan kutsua sit porukkaa kahvittelemaan niin ei tarvitse itse syödä niitä herkkuja ;-)

Miten teidän vuosi on alkanut? Toivottavasti hyvin! Viime vuosi alkoi niin surullisissa merkeissä et tuntuu melkein uskomattomalta näin jälkeenpäin miettiä sitä aikaa. Onneksi kaikki on nyt paremmin ja mulla on sellainen tunne, että tästä vuodesta tulee hyvä! :-)


♥ ♥ ♥6 kommenttia

 1. Kiva postaus ja kiva blogi! :) Hyvä toi teksti seinällä, onko toi sun kotoa? Vuosi on lähtenyt käyntiin ihan hyvin.. pitäis tietty söydä vähän terveellisemmin mutta se tuntuu hankalalta..

  VastaaPoista
 2. Täällä on samat leipä ajatukset. Vähemmän kaupasta! Ruippia en oo vielä kokeillu, mutta piakkoin, piakkoin. :) mukavaa tätä vuotta!

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia! Teksti on mun mielestä kans tosi kiva ja se on meidän makkarin seinällä sängyn yläpuolella :-) Mun mielestä on ollut kivaa kokkailla terveellisiä ruokia kaiken jouluherkuttelun jälkeen! Eikä herkkujakaan tee niin paljon mieli kun on vatsa täynnä kasviksia :-D

  VastaaPoista
 4. Jep! Leipä on niiiin hyvää itse leivottuna ja se leipominenkin on tosi kivaa :-) Mukavaa vuotta myös sinulle! :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥