Hedelmäinen vuohenjuustosalaatti

Rakkauteni vuohenjuustoa kohtaan on ja pysyy. Paras yhdistelmä on vuohenjuusto ja hedelmät tai vuohenjuusto ja viikunahillo.. oi nam! Tätä hedelmäistä vuohenjuustosalaattia me söimme alkupalakasi yhtenä sunnuntaina. Meillä oli sellainen jättimäinen pötkö vuohenjuustoa, joten yhdet palat riitti hyvin jokaiselle.





♥Hedelmäinen vuohenjuustosalaatti
Salaattisekoitusta
Päärynää
Tuoreita luumuja
Ituja
Balsamicomarinoitua punasipulia
Vuohenjuustoa
Paahdettuja cashewpähkinöitä
Balsamicosiirappia

1.Aloita valmistamalla balsamicomarinoidut punasipulit. Niiden ohje löytyy täältä.
2.Kokoa annokset joko valmiiksi lautasille tai valmista salaatti kulhoon. Sekoita salaattisekoitus ja huolellisesti huuhdellut idut keskenään. Pilko joukkoon reilusti päärynää ja tuoreita luumuja.
3.Paahda cashewpähkinät pannulla. Leikkaa vuohenjuustopötköstä haluamasi paksuiset palat ja paista kuivalla pannulla kauniin väriseksi molemmin puolin.
4.Asettele vuohenjuustot salaattipedin, hedelmien ja punasipulien päälle. Ripottele lopuksi paahdetut pähkinät ja koristele balsamicosiirapilla.





Sellainen salaatti! Noi marinoidut punasipulit on ihan mun lemppareita kans ja teen niitä usein meidän salaatteihin. Yleensä sekoitan ne salaattien joukkoon lämpimänä ja juustoksi sopii tosi hyvin myös fetajuusto. Tosi herkullinen yhdistelmä!

Me kokoonnutaan viikonloppuna perheen kanssa yhteen, tehdään hyvää ruokaa ja oleskellaan vain. Silloin tulee tasan vuosi siitä, kun isäni vastoin kaikkien lääkäreiden oletuksia heräsi vakavasta koomasta. Samaan aikaan jotenkin tosi haikeat mut kuitenkin hyvät fiilikset. Tuntuu niin oudolta ajatella niitä vuoden takaisia aikoja ja samalla on niin ihanaa miettiä miten asiat nyt on. Luvassa siis yhdessä kokkailua sekä saunomista ja sunnuntaina pääsen pitkästä aikaa leipomaan kun ajattelimme kutsua isovanhempia kahville :-)

10 kommenttia

  1. Maistuis varmaan mullekin :))
    Nuo sairastelut on sellasia, että ne pistää mietityttämään vielä pitkään jälkeenkin päin... mutta nyt saatte nauttia, oikein ihanaa viikonloppua teille <3

    VastaaPoista
  2. Ja mulle maistuis myös! Vuohenjuusto on niiin hyvää. Ihana salaatti!

    VastaaPoista
  3. Voi että näyttää hyvältä! Vuohenjuusto on myös yksi ehdoton lemppari (peston, fetan, auran ja avokadon lisäksi :-) )

    VastaaPoista
  4. Ihanan kuuloinen salaatti, vuohenjuusto on minunkin herkkuani! :)

    VastaaPoista
  5. Vuohenjuusto on minunkin suurta herkkuani! Etenkin kun päälle laitta hieman pahoilaisenhilloa, nam! :)

    <3 perhe on minullekin tärkeintä elämässä ja kaikki se yhdessä vietetty aika <3

    VastaaPoista
  6. Mullekki maistuis tää salaatti nyt! :-)

    Jep, toi on niin totta! Vuosi sitten elettiin minuutti kerrallaan ja se oli kyllä elämäni raskainta aikaa. Onneksi asiat on nyt paremmin! Kiitos kommentista! ♥

    VastaaPoista
  7. Vuohenjuusto on ihan parasta! Salaateissa varsinkin super herkkua! :-)

    VastaaPoista
  8. Onpas täällä paljon vuohenjuusto-faneja, jee! :-) Ja mä tykkään kans tosi paljon pestosta, fetajuustosta, aurajuustosta sekä avokadosta. Nam!! :-)

    VastaaPoista
  9. Voisin syödä vuohenjuustoa vaikka kuinka paljon! Välillä tulee kotona kommenttia et "taasko vuohenjuustoa salaatissa? :-D" Mut ku se on niiiin hyvää!

    VastaaPoista
  10. Täällähän on kunnon vuohenjuusto-kerho! :-D Paholaisen hillo on muuten kans hyvää, sitä pitäiskin tehdä joku päivä itse :-)

    Sama täällä! Perhe on rakkain ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥