ARVONTA

Täällä mä istun kuppilassa juomassa kylmää spriteä. Poikaystävä lähti laskemaan Agia Marinan mäkiä longboardilla, joten ajattelin tulla hetkeksi tähän istuskelemaan läppärin kanssa. Ollaan oltu oikeastaan koko päivä rannalla ja nyt olikin sit hyvä hetki tulla hetkeksi varjoon.

Haluaisinkin nyt järjestää blogihistoriani ensimmäisen arvonnan teille ihanille lukijoille! Oon aloittanut bloggaamisen vuonna 2007 ja on ollut ihan mahtavaa huomata, että osa ihan ensimmäisistä blogini lukijoista kommentoi vieläkin ahkerasti juttujani. Oon löytänyt vaikka mitä kivaa täältä, joten ainakin osa arvonnan palkinnosta tulee olemaan Kreikan tuliaisia :-)

Voit osallistua arvontaan 4.9. - 15.9. kommentoimalla tähän postaukseen sähköpostiosoitteen kera. Jos et halua sähköpostiasi tähän näkyville, voit osallistua myös laittamalla osallistumisesi sähköpostiini: kaakaokermavaahdolla@hotmail.com. Teidän kommentteja on aina tosi kiva lukea, joten tietty voitte samalla kertoa vaikka kuulumisianne, miten löysitte blogiini tai jotain muuta :-) Nyt taidamme lähteä hetkeksi pelaamaan korttia parvekkeelle, sit vähän kaupoille ja etsimään jotain hyvää ruokapaikkaa. Huomenna suunnitelmissa Hanian markkinat ja siellä olevien ihanien pikkukatujen tutkiskelua. Moikku!

47 kommenttia

  1. Hei!

    Mä taisin etsiskellä netistä herkkureseptejä ja jotenkin (ehkä monenkin mutkan kautta, en tosiaan muista miten :D ) sitten löysin jonkun reseptin, joka ohjasi sun blogiin. Ensimmäisenä kiinnitin huomioni ulkoasuun, josta tulin hyvälle mielelle, seuraavaksi huomasin sun esittelytekstistä haaveilevasi omasta kahvilasta, mikä jäi heti mieleeni sillä itselläni on samankaltainen haave.
    Blogiasi on mukava seurata, sillä se on kuvarikas eivätkä postaukset ole yksitoikkoista lueskeltavaa.
    Mukavaa syksyä :)!

    -Anna
    annape3@luukku.com

    VastaaPoista
  2. Oo! Mä löysin tänne sinun kommentoitua jotain mun postausta ja satuinpa sitten olemaan lukija nro. 100! Ja voi että tää sun blogi on ihana, aina päivänpiristys! :) pieniihana@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Jeps, muistaakseni määki tulin jonku räsehtin peräsä ja jäin kyllä heti koukkuun sun ihaniin valokuvviin... ja sulla oli juttua söpösistä karvakavereista... ite asiasa nyt ku aattelen, ni meillähä o aika samantyyliset sisällöltää nämä blogit, leivontaa, ruuanlaittua, sisustusta ja nahkakorvat :D :D Ja sitä paitsi sulla o niiii mukavia juttuja! Oonki tainnu visiteerata täälä jo usiamman vuojen, jatkappa Mimosa sammaan mallii, ni kyllä kävijöitä piisaa, eikä tarvi iteksee höpötellä :D

    Mukavaa lomanjatkua teille, nauttikaa elämästä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh, mullahan jäi se mailiosote poijes :D anne.greus@gmail.com

      Poista
  4. Nopeasti ne vuodet menee. En yhtään enää kunnolla muista, mitä kautta joskus aikoinaan löysin blogiisi, mutta koirasi taisivat ensimmäisenä kiinnittää jossain huomioni, ja niitä tulin ensin katsomaan.:) Tämä Kaakao kermavaahdolla -blogisi on myös ihana, värikäs ja herkkureseptejä pullollaan. Täällä käydessä tulee aina iloiselle mielelle.:)

    maistuisvarmaansullekin@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Jonkun reseptihaun kautta minäkin muistaakseni blogiisi eksyin. Ihana värimaailma ja ihanat jutut koirista koukuttivat minut blogisi lukijaksi heti! :)

    nanne1984@gmail.com

    VastaaPoista
  6. En muista, mitä kautta päädyin blogiisi ekan kerran, mutta nykyään mielenkiinnolla seuraan, mitä kaikkea kokkaat :)

    Heidi

    lumikukka80 at hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Eksyin blogiin joskus 2012 vuonna, kun googlettelin reseptejä ja jäin lukemaan Feta-lihapullat ohjetta ja siitä kirjoituksesta satunnainen lukeminen lähti käyntiin. Myöhemmin eksyin aina vain uudelleen blogiin ja pikkuhiljaa lukeminen vain lisääntyi. Tässä ihan lähiaikoina liityin oikeasti lukijoihin. Aivan ihana blogi ja vielä ihanampia ohjeita, kuvat on myös aivan loistavia! :)

    - Katsku
    katzu_1992@hotmail.com

    VastaaPoista
  8. Geia =)
    Voi, en kyllä muista miten tänne aikanaan löysin, mutta seuraan blogiasi blogilistan kautta :) Ihanan pirteä blogi, upeita kuvia!!
    Terveisiä ja aurinkoisia päiviä sinne Kreikkaan!!

    kirsinkeittiossa@luukku.com

    VastaaPoista
  9. Olen seurannut blogiasi reilun vuoden. Aina kivoja juttuja :)
    kerttu.louho@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Blogisi on aivan ihana! ♥
    inkeri.vieruaho@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Lemppariblogini! Saan siulta inspiraatioo kokeilla kaikkee uutta :-)

    siirisofia.penttila@hotmail.com

    VastaaPoista
  12. Ihanan värikäs ja persoonallinen blogi. Sinulla on tosi inspiroivia ja kauniita kuvia. Mun mielestä on ihana, että täällä on vähän kaikkea, sisutusta, elämää, leivontaa ja ruoanlaittoa yms. Seurailin jo aikaisempaa vuodatuksen aikaista blogiasi, mutta tätä vielä tiiviimmin. =)
    Hauskaa reissun jatkoa!
    classique_@suomi24.fi

    -M.H-

    VastaaPoista
  13. Viime syksynä etsin inspiraatioo omenien käyttöön leivonnassa ja sillä tavalla eksyin blogisi lukijaksi. :) ihastuin kirjoitustyyliisi ja ihan mielettömän kauniisiin kuviin ja täältä blogista oon bongaillu loistoreseptejä, jopa tarjottaviksi omiin rippijuhliin! :)
    juliainee@hotmail.fi

    VastaaPoista
  14. Oon varmaan pari vuotta ainakin seurannut blogiasi, en kyllä muista mistä tänne eksyin :D Täällä on ihania kuvia, leivontaohjeita, hyvää ja sujuvaa tekstiä ja koirathan on aina plussaa:)
    eija87@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Blogissasi on aina ihania kuvia kera mielenkiintoisten reseptien tai tapahtumien :) Tykkään!

    suklaatryffeli@outlook.com

    VastaaPoista
  16. Oi kun kivaa, arvonta :)
    Parasta Kaakao kermavaahdolla blogissa ovat makoisat reseptit, laadukkaat ja tunnelmalliset kuvat sekä hurmaava tunnelma. Blogia lukiessa hymy maalautuu väkisin huulille <3

    viivi.rita@luukku.com

    VastaaPoista
  17. En muista mitä kautta blogiisi eksyin, mutta heti jäin koukkuun :) Jatka samaan malliin <3 Ihanaa lomaa molemmille!

    kaapiolinna(at)gmail.com

    VastaaPoista
  18. Vaikea muista millä kauta olen eksynyt tännee, mutta tarkein on, että blogiasi löytyin :-). Sinulla on ihana blogi.
    sanja.alisic@gmail.com

    VastaaPoista
  19. En enää muistelemallakaan muista kuinka eksyin blogiisi, mutta veikkaan että jonkun reseptin perässä. Ihastuin heti ensisilmäyksellä noin niin kuin muun muassa blogisi ulkoasuun, ihaniin resepteihin sekä koiriin <3 Parasta on värikkäät ja eloisat kuvat, joita on aina paljon!
    laurar.saramaki@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Mitenköhän kauan olen seuraillut blogiasi tai mistä tänne löysin - ei harmainta aavistusta :D Pitempään olen kuitenkin mukana ollut! Jännittävää nähdä, mitä hauskaa tai herkullista tuliaispalkinto pitääkään sisällään... :)

    lookingforclementines(ät)hotmail.com

    VastaaPoista
  21. Ihanaa, kun muistat arvonnalla! Olen kyllä mukana! :) blogisi löytämostapaa en muista, mutta sen muistan että ihastuin värikkääseen tyyliisi, ihaniin ruokakuviin ja ohjeisiin sekä rescue koiraan. :) kiitos siis blogistasi ja huipuista ohjeista, ovat auttaneet monessa mitä-tänään-tehtäisiin pulmassa. ;)
    Nauttikaahan vielä siellä lämpöisess lomastanne!
    Villapaivarinne@gmail.com

    VastaaPoista
  22. Blogisi on ihanan värikäs ja monipuolinen! Monta vuotta on tullut jo seurattua juttujasi (jo vanhan blogin aikaan). En muista mistä ja miten löysin blogisi, luulenpa että kävit kommentoimassa minun blogiani, sillä jaksat ahkerasti kommentoida myös toisten leipomuksia.:) Pidän myös paljon kun kerrot juttuja koirista, olen eläinrakas, mutta meillä ei ole omaa koiraa. Mukana arvonnassa, tuo palkinto kuulostaa super houkuttelevalta! mustikkasuuleipoo@gmail.com

    VastaaPoista
  23. eka kertaa tänne törmäsin, mutta en varmasti viimmeistä. kiva arvontakin. täytyy ehdottomasti osallistua

    VastaaPoista
  24. Tykkään blogistasi sen värikkyyden ja mukavan ulkoasun vuoksi. Kuvasi ovat tosi hyviä, samoin ohjeet. Olen siis uskollinen blogisi lukija, joka kommentoikin aina silloin tällöin. Arvonnat on kivoja =) Onnea ja menestystä blogillesi jatkossakin sekä mukavaa loppulomaa sinne etelän lämpöön! Tällä kommentilla mukana arvonnassa =)

    VastaaPoista
  25. Heips! me olemme uusia blogituttavia. Kommentoit jotain ruokaani ja liitin sinut lukulistaani.
    Mukavia lomapäiviä teille. Syökää usein ja paljon!
    sähköpostiosoitteeni on sähköpostissasi.

    VastaaPoista
  26. Oi että, olisipa ihanaa itsekin olla matkoilla :)
    Mukavaa syksyä!

    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  27. Mukavaa lomaa sinulle! :) Blogiasi on niin mukava lukea!
    miukumauku@gmx.de

    VastaaPoista
  28. Ihania kuvia Kreetalta! Mekin kävimme samoilla paikoilla kuukausi sitten. Haniassa on muuten hyviä shoppailupaikkoja, kuten Zara, Berschka jne.ja vanha kaupunki pikkukujineen tietty. Hyvää Lomaa!

    manteliunelmia@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Mukavaa, että tuulisessa ja alati vaihtuvassa blogimaailmassa on jotain näin pitkäaikaista ihanuuttakin. Hyvää lomaa!
    ahlfors(at)suomi24(piste)fi

    VastaaPoista
  30. Kreetalla käynnistä on tosi pitkä aika,muistoja tulvi mieleen.Ruoka on niin ihanaa siellä.
    Mukavaa lomaa.
    pikkeliini@gmail.com

    VastaaPoista
  31. Tosi mukavaa tekstiä ja sujuvaa sellaista, jatka samaan malliin!

    x_unrated at hotmail.com

    VastaaPoista
  32. löysin kaverin blogin kautta, tosi hyviä ruokajuttuja.
    mariestrange(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  33. Ihan tässä matkakuumetta pukkaa kun kuvia katselee :) Arvontaan mukaan.

    VastaaPoista
  34. Voi että olisi ihana lähteä auringon lämpöön nyt kun syksy on jo kovastikkin meneillään :) Ihana arvonta! jenny-94@hotmail.com

    VastaaPoista
  35. Agia Marina ja Kreeta on iahan paikka :) Osallistun arvontaa, olen ollut "hiljainen lukija" kauan.

    VastaaPoista
  36. Lueskelen blogiasi anonyyminä, sillä blogissasi on minua kiinnostavia juttuja :) Jonkun ohjeen perässä olen tänne tainnut alunperin eksyä, tapanani kun on googletella kaikenlaisia ohjeita ja reseptejä aina :) ilokseni@gmail.com

    VastaaPoista
  37. Minä olen uusi tulokas, löysin sun blogiin vasta just nyt. Mustikkasuun blogin kautta tänne tieni löysin :) Nyt otan kupin kahvia ja istahdan rauhassa tutkimaan mitä kaikkea täältä löytyy.
    Voi, ihana Kreeta....sinne taas kaipaa, heinäkuusta on niin pitkä aika.

    VastaaPoista
  38. Löysin blogiisi Chocomumin kautta ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä <3 Ihana blogi ja nää valokuvat ovat mielettömiä. :) anu.salonen@gmail.com

    VastaaPoista
  39. Minä oon lukenut jo aiempaa blogiasi ja tätä uutta tietysti kun aloit uudestaan bloggaileen, itselläni oma blogini jäi viime syksynä määrittömälle tauolle... Mutta tätä sun blogia on aina ollut ilahduttava seurata mielenkiintoisten reseptien, kuvien ja muiden juttujen takia! =) marileeleivoskelee@hotmail.com

    VastaaPoista
  40. Kokkailujasi käyn aina silloin tällöin täällä seurailemassa :) enkulii7@suomi24.fi

    VastaaPoista
  41. Ihania Kreikka-kuvia, tykkään blogisi monipuolisesta sisällöstä ja rauhallisesta, kauniista visuaalisesta ilmeestä.
    flight(at)luukku(piste)com

    VastaaPoista
  42. Huh. En ole ikinä voittanut mitään arvonnasta joten kokeillaan onnea. Käyn vakkaristi seuraamassa mitä ihanaa touhuilet. Oma blogi on telakalla. Muistan vielä kun kuvattiin sun sämpylöitä ja mietittiin yhdessä kuvakulmia. Se oli mukavaa aikaa. Hali. Miramar@hotmail.fi

    VastaaPoista
  43. Mä oon reilun vuoden seurannut sun blogia, jonkun ruokaohjeen perässä tänne tulin ja sillä tiellä olen edelleen :)
    annu.liina78@gmail.com

    VastaaPoista
  44. Jonkin ruokaohjeen googletuksella minäkin varmaan olen tänne ensi kertaa päätynyt ja nyt tykkään käydä aina muistaessa lukemassa juttujasi. Tykkään erityisesti juuri tällaisista monipuolisista blogeista.
    Mukana arvonnassa minäkin...
    teijaDOTlentoATelisanetDOTfi

    VastaaPoista
  45. Jostain toisesta blogista löysin tänne ja erityisen vaikuttunut olin upeista kuvistasi:) mukana arvonnassa siis nohomewithoutheart@gmail.com

    VastaaPoista
  46. Hei. Tämän vuoden alkupuolella löysin blogisi ruokajuttujen perusteella. :) Mukana arvonnassa kukkaisunelmia@gmail.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥