Kasvispasta vuohenjuustolla

Tää on taas tämmönen jääkaapintyhjennysruoka, josta en tosiaankaan ajatellut laittaa kuvaa blogiin. Annoksesta tuli kuitenkin tosi maukas ja tää on niin helppo valmistaakin, et ajattelin jakaa aika epämääräisen ja muunneltavissa olevan ohjeen myös tänne. Mitään kovin tarkkoja määriä en siis osannut tähän kirjoittaa, mutta pääasia että sain tän nyt ainakin itselleni muistiin.





Kasvispasta vuohenjuustolla
Pätkä kesäkurpitsaa
Punaista paprikaa
Parsakaalia
Kirsikkatomaatteja
2 valkosipulin kynttä
Pötkö vuohenjuustoa
Pekaaninpähkinöitä/Saksanpähkinöitä 
Rucolaa
Öljyä, suolaa, mustapippuria
Pastaa

1.Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
2.Lorauta pannulle öljyä ja paista sopiviksi paloiksi pilkottua parsakaalia sekä valkosipulia noin viisi minuuttia.
3.Lisää pilkottu paprika ja kesäkurpitsa. Lopuksi puolitetut kirsikkatomaatit ja hieman pienemmäksi murskatut pähkinät.
4.Kaada kasvikset kypsän ja valutetun pastan sekaan, pidä kattilaa edelleen liedellä jotta ruoka pysyy kuumana sen aikaa kun paistat vuohenjuustot.
5.Leikkaa vuohenjuusto siivuiksi, Paahda kuumalla pannulla kummaltakin puolelta rapeaksi. Vuohenjuuston paistoon ei tarvita öljyä.
6.Kokoa annos laittamalla lautaselle ensin kasvis-pastasekoitusta, pinoa päälle vuohenjuustoa, tuoretta rucolaa, loraus hyvää oliiviöljyä ja rouhi päälle mustapippuria.





Käytin tähän muuten super hyvää porkkana-tomaattipastaa,
joka on valmistettu durum-vehnäjauhoista, tuoreesta vihannessoseesta
sekä vedestä. Tota vihannessoseesta valmistettua pastaa löytyy myös porkkana-kurpitsaversiona, mut sitä me ei olla vielä maistettu. Ainakin tää tomaatti-porkkanapsta sopii tosi hyvin myös ruokaisiin salaatteihin makunsa ja myös värinsä puolesta. Ja miestä nauratti kun mun mielestä tuntu jotenkin luksukselta kaataa pastaa kattilaan pahvipaketista pastapussin sijaan :D





Mulla on nyt selkeesti meneillään joku kasvispastakausi, tällekin päivälle suunnittelin kokkailevani jotain nuudeleista, tofusta, kesäkurpitsasta, paprikasta ja parsakaalista. Päälle vois pilkkoa avokadoa, oon nimittäin kypsytelly tota avokadopussia tomaattien seassa koko viikonlopun. Ihan tyhmää, et välillä noi kauppojen syöntivalmiit avokadotkin myydään raakoina, höh! Kauppoihin oli muuten tullu jo kaikki vappujututkin, toivottavasti saadaan lämmin ja aurinkoinen vappu niin päästään piknikille.


Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! :-)

8 kommenttia

  1. Voi kun näyttää hyvältä! Bongasin ensimmäisenä värillisen pastan ja mietin mitä se onkaan mutta kirjoitithan siitäkin. Onko ihan Prismoissa jne?
    Ja sama juttu mulla, pahviset pastapakkaukset on aivan erituntuisia kuin pussit =D

    VastaaPoista
  2. Mä ostin ekan kerran tota pastaa meidän lähialepasta, olivat poistamassa valikoimista joten sai eurolla paketin. Mä ostin viis pakettia.. tosin osa niistä meni joulupaketteihin mukaan :D Luulin aluksi, että noiden valmistus lopetetaan kokonaan kun ei alepasta enää saanut. Mut Prismasta ostin viimeksi pari viikkoa sitten, joten ei tainnut vaan mahtua pikkukaupan valikoimiin :-)

    VastaaPoista
  3. Ihanaa pastaa! Vuohenjuusto on herkkua, ja muutkin ainekset tosi hyviä.:)

    VastaaPoista
  4. Oijoi, kuinka herkullisen näköinen annos!

    VastaaPoista
  5. Tää oli kyllä yllättävän hyvää siihen nähden, että ajattelin vain tekeväni nopeasti jotain syötävää ja tuntui ettei kaapissa ollut oikein mitään :-)

    VastaaPoista
  6. Jep! Rakastan vuohenjuustoa, voisin syödä sitä vaikka joka päivä :D

    VastaaPoista
  7. Arvaa mitä tein eilen ruuaksi ilman pastaa ;) Kiitos vinkistä!

    http://stayfitwithj.blogspot.fi/2013/04/skanssin-lenkki.html

    VastaaPoista
  8. Olin tänään kaupassa ilman ostoslistaa ja mietin, mitä tekisin tänään ruoaksi. Tulin puhelimella tänne ja löysin tämän ihanan. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥