♥ Hups

Mun piti ihan nopeesti vaan muokata blogin ulkoasua sen  verran, että saisin lisättyä kuvat isompina. Lopulta kahvikin jäähtyi, kun aloin katselemaan vanhoja kuvia ja lopulta huomasinkin jo tekeväni uutta banneria ja unelmoivani ulkomaanmatkasta. (Kivasti tekstit pomppii aiemmissa postauksissa uuden ulkoasun takia)


Katselin kuvia Kreikan matkoistamme ja muistin, että en ole vieläkään lisännyt matkakuviamme viimeisiltä kahdelta reissultamme. Kuvia on lähemmäs 4000kpl - joten menee hetki valita osa niistä tänne :-) Aito Kreikkalainen fetasalaatti on muuten ihan parasta!


Toinen superherkku on Gyros Pita. Meidän kahden viimeisimmän reissun vakkaripaikassa paikallinen työntekijä kertoi tekevänsä pelkästään näitä noin 800kpl päivässä kaikkien muiden grilliruokien lisäksi. Enemmänkin kuulemma menisi, mutta hän näytti kuinka kaikki mahdolliset kaapit pursusivat pitaleipiä eikä niitä millään mahtunut enempää varastoon - jotka täytettiin siis päivittäin. Mekin opittiin nopeasti, että yhden aikaan yöllä saattoi olla liian myöhäistä hakea gyrokset lempparipaikasta. Onneksi ostettiin monta pussia gyrosmaustetta kotiin. Taidankin tietää mitä meillä syödään tänään.. :-)

2 kommenttia

  1. Kiva ulkoasu ja isot kuvat on aina plussaa :) -T

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää uusi ulkoasu. Ja nuo Kreikan herkut ovat kyllä todella ihanan näköisiä, nam! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥